NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Nasze miasto »
« 1 2 3 4 5 »
Mieszkanie dla Nawrockiego DPSY czekają na Ciebie, Nawrocki wyłudził mieszkanie
ff
Wysłany: 15 Maja 2025r. 06:21  
Tylko Karol Nawrocki wie jak naprawić kryzys mieszkaniowy wywołany przez złodziei z PiSu. ok

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 15 Maja 2025r. 06:21  

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Maja 2025r. 06:41  
bredzisz idioto na usługach zdrajców

" Skandal na sesji rady Warszawy. Tak torpedowano temat niewygodny dla Trzaskowskiego

Rozpoczęła się nadzwyczajna sesja Rady Warszawy poświęcona sprawie sprzedaży kamienicy przy ulicy Marszałkowskiej 66. Jednak na wniosek radnych Koalicji Obywatelskiej z obozu Trzaskowskiego sesja została przerwana i będzie kontynuowana 5 czerwca - po wyborach prezydenckich.

Sesja został zwołana na wniosek radnych PiS, którzy odpowiedzieli na prośbę stowarzyszeń lokatorskich. Chcieli oni wejść na salę obrad. Przeszkodziła im w tym straż miejska, używając siły.
"

" Czeczeni atakują ludzi! Policja nie reaguje, a Trzaskowski mówi, że za to nie odpowiada

"Kilka osób z 30-40 osobowej grupy bandytów z Kaukazu, która de facto rządzi dziś małym kawałkiem Warszawy, tuż przy trasie S8. Biją ludzi, atakują starsze kobiety, robią co chcą. Policja stoi z boku, wszystko widzi, nie reaguje" - napisał na Twitterze Paweł Jabłoński. Poseł PiS na poparcie tezy opublikował kilka nagrań, na których widać m.in. Czeczenów atakujących kobiety. Pytany o sprawę prezydent miasta Rafał Trzaskowski (PO) z uśmieszkiem stwierdził, że "za to nie odpowiada"."

czaszkowski....

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 15 Maja 2025r. 22:26  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Maja 2025r. 06:51  
hehe - to kolejny posłuszny, za niemieckie ojro....plujący na własny kraj...

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Maja 2025r. 17:56  

Ja będę głosował na Trzaskowskiego, po to żeby Nawrocki nie wygrał.
Wczoraj miałem rozprawę w Sądzie Rejonowym w Jarosławiu (sprawa III RNs 501/24), bo moja matka założyła mi sprawę o przymusowe umieszczenie w szpitalu psychiatrycznym, i sędzia Małgorzata Filipek orzekła jakobym ja wymagał przymusowego umieszczenia w szpitalu psychiatrycznym.
A ta sędzia została mianowana przez Prezydenta Andrzeja Dudę w 2016 roku, a więc przez Prezydenta z PiS-u.
To jest jednak prawda co plotka mówi, że ci z PiS-u mają skłonność do zamykania ludzi w różnych miejscach (zakładach karnych, DPS-ach, szpitalach psychiatrycznych).

Dla wspierających mnie: 52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Maja 2025r. 19:35  
Musiałeś przekonać panią sędzię.

No i co teraz z Tobą będzie? Dopadną cię różne czuby albo cyby i będą cię dręczyć swoimi problemami. Powodzenia jak zawsze

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Maja 2025r. 19:46  
CYTAT
hehe - to kolejny posłuszny, za niemieckie ojro....plujący na własny kraj...

Plucie na oszusta Nawrockiego to plucie na własny kraj? Mirek mniej Ssakiewicza zalecam bo ci ryje banię good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Maja 2025r. 20:31  

@ Art

1. Moja adwokatka z urzędu ma złożyć lub już złożyła zażalenie na decyzję Sądu Rejonowego w Jarosławiu do Sądu Okręgowego w Przemyślu.

2. A sprawa Ryszarda Cyby jest ciekawa.
Po 15 latach przebywania w zakładzie karnym, stwierdzono u niego całkowitego otępienie nerwowe.
Został przeniesiony do schroniska dla bezdomnych, ale podobno "awanturował się" (nie chciał przyjmować leków).
Po dwóch dniach pobytu w schronisku dla bezdomnych, przeniesiono go do szpitala psychiatrycznego w celu "ustabilizowania".
Po dwóch dniach pobytu w szpitalu psychiatrycznym trafił do domu pomocy społecznej (DPS), gdzie stwierdzono że jest zbyt niebezpieczny jak na dom pomocy społecznej (z którego wolno wychodzić w określonych godzinach, bo to nie więzienie).
Po dwóch dniach pobytu w DPS, Cybę przeniesiono ponownie do szpitala psychiatrycznego - z uwagi na zamknięty charakter placówki i dostęp do usług opiekuńczych - gdzie przebywa do dzisiaj, na oddziale psychiatrii sądowej o wzmocnionym stopniu zabezpieczenia i prawdopodobnie zostanie tam już do śmierci.
Obecnie ma 77 lat.

Oczywiście istnieją domy pomocy społecznej dla osób z zaburzeniami psychicznymi, ale raczej nie umieszcza się tam osób niebezpiecznych.
W sensie że takich o których wiadomo że są niebezpieczne.
W jednym z takich DPS-ów, w Owczarach pod Krakowem, w Marcu 2025 roku była taka historia że jeden z pensjonariuszy uśmiercił drugiego gdy tamten spał.
Przez oczodół wbił mu w mózg trzonek łyżki stołowej.

Dla wspierających mnie: 52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 16 Maja 2025r. 22:49  
Wybory beda sfalszowane jak do drugiej tury przejdzie Trzaskowski i Nawrocki.Obym sie mylilAle zobaczymy co bedzie w niedziele.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 17 Maja 2025r. 13:05  
CYTAT

Wczoraj miałem rozprawę w Sądzie Rejonowym w Jarosławiu (sprawa III RNs 501/24), bo moja matka założyła mi sprawę o przymusowe umieszczenie w szpitalu psychiatrycznym

Zastanawiałem się kiedyś, czy wariat wie, że jest wariatem?
Ale chyba nie, pewnie uważa, że to z całą resztą świata jest coś nie tak.

Tak czy siak, matka chce ci pomóc.
Jak cię zamkną w szpitalu psychiatrycznym, to ci zrobią przysługę.

Nie jesteś kompletnym idiotą, chyba sam zauważyłeś, że coś ci nie idzie funkcjonowanie w społeczeństwie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2025r. 12:42  

@ maszynista

A ty chciałeś żeby ktoś przeszedł do II tury ?

@ starsky

Nie chcę takiej "pomocy".
Planuję kontynuować poszukiwanie pracy i nie zamierzam ubiegać się o orzeczenie niepełnosprawności.

Prywatna wiadomość 

HIV
HIV
HIV
Ostrzeżenia: 80%
ff
Wysłany: 18 Maja 2025r. 20:36  
CYTAT

Ja będę głosował na Trzaskowskiego, po to żeby Nawrocki nie wygrał.
Wczoraj miałem rozprawę w Sądzie Rejonowym w Jarosławiu (sprawa III RNs 501/24), bo moja matka założyła mi sprawę o przymusowe umieszczenie w szpitalu psychiatrycznym, i sędzia Małgorzata Filipek orzekła jakobym ja wymagał przymusowego umieszczenia w szpitalu psychiatrycznym.
A ta sędzia została mianowana przez Prezydenta Andrzeja Dudę w 2016 roku, a więc przez Prezydenta z PiS-u.
To jest jednak prawda co plotka mówi, że ci z PiS-u mają skłonność do zamykania ludzi w różnych miejscach (zakładach karnych, DPS-ach, szpitalach psychiatrycznych).

Ale tylko na podstawie zeznań matki? Przecież powinien badać jakiś biegły psychiatra wcześniej?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 18 Maja 2025r. 21:56  
No i co teraz jednak mialem racje ze wybory beda sfalszowanePisioryz platforma Tuska dogadali sie ze tylko oni moga miec swoich kandydatow w drugiej turze wyborow.Oni tylko udaja ze sie nie lubiaco.Moj wpis z piatku 16 maja---Wybory beda sfalszowane jak do drugiej tury przejdzie Trzaskowski i Nawrocki.Obym sie mylil Ale zobaczymy co bedzie w niedziele.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2025r. 04:16  

@ HIV

W Styczniu 2025 roku Sąd Rejonowy w Jarosławiu skierował mnie na przymusowe badanie psychiatryczne i "biegła" lekarka psychiatra Katarzyna Wesolińska - Gąska na podstawie rozmowy trwającej 15 minut stwierdziła że jestem chory na schizofrenię a nie umieszczenie mnie w szpitalu psychiatrycznym spowoduje znaczne pogorszenie się mojego stanu zdrowia psychicznego.
Oczywiście nigdy wcześniej nie słyszałem jakobym miał schizofrenię, a mój stan zdrowia psychicznego nie zmienia się.

@ maszynista

Może "Konfederacja" popełniła błąd wystawiając dwóch kandydatów jednocześnie - Mentzena i Brauna.
Ja osobiście głosowałem na Trzaskowskiego, żeby Nawrocki nie wygrał.
1 Czerwca będzie II tura i apeluję o głosowanie na Trzaskowskiego... chyba że chcecie iść do Domu Pomocy Społecznej (DPS).

"Jesteśmy narodem gotowym do wielkich spraw, a Polska albo będzie wielka, albo jej nie będzie" - Karol Nawrocki.
No właśnie jej nie będzie, bo wszyscy będą zamknięci albo w więzieniu za kradzież batonika, albo w szpitalu psychiatrycznym, albo w DPS-ie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2025r. 06:43  
myrchanie w akcji

łamanie prawa we krwi

Obrazek

Prywatna wiadomość 

HIV
HIV
HIV
ff
Wysłany: 19 Maja 2025r. 12:13  
CYTAT

@ HIV

W Styczniu 2025 roku Sąd Rejonowy w Jarosławiu skierował mnie na przymusowe badanie psychiatryczne i "biegła" lekarka psychiatra Katarzyna Wesolińska - Gąska na podstawie rozmowy trwającej 15 minut stwierdziła że jestem chory na schizofrenię a nie umieszczenie mnie w szpitalu psychiatrycznym spowoduje znaczne pogorszenie się mojego stanu zdrowia psychicznego.
Oczywiście nigdy wcześniej nie słyszałem jakobym miał schizofrenię, a mój stan zdrowia psychicznego nie zmienia się.

Odwołuj się, żądaj innych biegłych, bardziej doświadczonych. Ta kobieta specjalizację z psychiatrii uzyskała dopiero w 2021 roku, zatem wielkiego doświadczenia nie ma.

A z drugiej strony, mógłbyś uzyskać rentę i skończą się problemy finansowe.
Co prawda to ochłapy w Polsce, ale lepsze ochłapy niż nic.

Także jakbyś poleżał w tym Jarosławiu to potem możesz otrzymać umiarkowany stopień niepełnosprawności i będziesz miał zasiłek z opieki społecznej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2025r. 13:21  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2025r. 16:07  
Ostatnie Pokolenie okupuje sztab Trzaskającego Rabieja, chce się pokazać w opozycji. I pewnie odciąć od innych lewicowych grup Trolli.

Bo na asfalcie, na zimnie i mrozie chce się jeść jeszcze szybciej.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 19 Maja 2025r. 17:16  

@ HIV

Moja adwokatka Ewelina Sanakiewicz złożyła zażalenie na decyzję Sądu Rejonowego w Jarosławiu do Sądu Okręgowego w Przemyślu.
Sprawa jest świeża bo ta sędzia Małgorzata Filipek z Sądu Rejonowego w Jarosławiu wydała orzeczenie w dniu 15 Maja 2025 roku (oczywiście byłem na rozprawie).

Prywatna wiadomość 

HIV
HIV
HIV
ff
Wysłany: 19 Maja 2025r. 21:41  
CYTAT

@ HIV

Moja adwokatka Ewelina Sanakiewicz złożyła zażalenie na decyzję Sądu Rejonowego w Jarosławiu do Sądu Okręgowego w Przemyślu.
Sprawa jest świeża bo ta sędzia Małgorzata Filipek z Sądu Rejonowego w Jarosławiu wydała orzeczenie w dniu 15 Maja 2025 roku (oczywiście byłem na rozprawie).

Skierowała na bezterminowe zamknięcie w psychiatryku czy z określonym terminem pobytu?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 20 Maja 2025r. 06:48  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Maja 2025r. 16:51  
No proszę jak się stara Donek cool girl Ten człowiek nigdy słowa prawdy nie powiedział a zawsze mówił z pełną odpowiedzialnością.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Maja 2025r. 18:36  

@ HIV

Nie wiem czy orzeczenie zawierało taką informację.
Chyba nie (albo nie zwróciłem uwagi, bo ta sędzia Małgorzata Filipek siedziała za taką szybą która oddzielała ją od reszty sali i nie słyszałem wyraźnie).
Chyba nie było takiej informacji.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 21 Maja 2025r. 20:02  
Lokal od Trzaskowskiego był "dziuplą" przestępczej siatki przemytników nielegalnych migrantów.

Oj niedobrze chłopaki. W praworządnej Polsze uśmiechnięte biznesy umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Maja 2025r. 06:36  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

« 1 2 3 4 5 »

NawigacjaStart » Forum » Stalowa Wola » Nasze miasto »