| 
                  Posty: 602 Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      gdy wchodze na forum w temat"Szukam blacharza - lakiernika POmocy," pokazuje mi sie ostrzezemnie z avastu o wirusie   plik:http://www.stalowemiasto.pl/forum/ nazwa:HTML:Iframe-inf typ:Wirus/robak wersja:090625-0, 06/25/2009 admin popraw to!!!!    | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
|  | |
| 
                  Posty: 2083 Dołączył: 26 Cze 2007r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Adminie w tej materii to przechodzisz samego siebie, już nie pamiętam który to raz   . | |
| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      nie widze obecnie takiego problemu ...
       | |
| 
                  Posty: 2083 Dołączył: 26 Cze 2007r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Sprawdziłem na innym kompie z avastem - tam też wyskakiwał komunikat.
       | |
| 
                  Posty: 602 Dołączył: 3 Wrz 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      czyli admin podwazasz dzialanie avasta ja mam wersje 4.8 profesional teraz wchodzilem na ten temat zarazony i to samo  czyli dalej nic nie widzisz ?   moze inne okularki | |
| 
                  Posty: 2857 Dołączył: 17 Maja 2008r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      prosze sie rozejsc problemu nie ma i nie bylo ;]
       iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw | |
| 
                  Posty: 1216 Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      sprawdzałem również na wersji 4.8 tyle że Home - nic. Kod wygląda na czysty ... nic więcej nie potrafie w tym momencie powiedzieć.
       | |
| 
                  Posty: 2373 Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia:  20% | |
|   | |
| 
      ale ja też mam avasta i wchodziłam w temat kilkakrotnie ale mi tam żadnego Virusa ;) nie wykrywa    " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " | |