|
![]() |
|
Witam
Jeśli chodzi o zespół na wesele to zapłacicie za dobry grający tylko na żywo około 3500zł. Co się tyczy Dja?? Określienie DJ wszystkim kojaży się tylko z dyskoteką i miksowaniem. Na weselu DJ lub Prezenter Muzyczny i Wodzirej z doświadczeniem potrafią zrobić naprawde niezłą zabawe. Wesele prowadzone przez DJ często jest dużo fajniejsze niż prowadzone przez zespół. Co do muzyki jaką gra DJ, to nie tylko disco i disco polo, jest sporo dobrych chłopaków co mają typową muzyke weselną, którą grają też zespoły, więc nie jest to Dyskoteka lecz Wesele. Co do ceny za dobrego DJ i Wodzireja to trzeba dać od 1200zł nawet do 4 tysięcy. Nie polecam brać kogoś, kto twierdzi że gra sam i że wesela prowadzi już 8 lat i robi to profesjonalnie za 800zł, wtedy powinno się wam zapalić światełko ostrzegawcze że coś jest nie tak.(doświadczenie i profesjonalizm kosztuje) Pozdrawiam |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 29 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
U nas na weselu był DJ i byliśmy bardzo zadowoleni. Polecamy wszystkim
|
|
|
![]() |
|
Zdecydowanie DJ. Ale nie jakiś z ogłoszenia tylko sprawdzony. DJ jest lepszy niż zespół, który więcej je niż gra.
|
|
Dołączył: 22 Sie 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ja stawiałabym na zespół, choć różnie to z nimi bywa bo przeciez DJ może byc kazdy bo co to za sztuka puszczac disco polo ;) a watpie zeby dj prowadzil jakies 'zabawy na weselach)
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ja stawiałabym na zespół, choć różnie to z nimi bywa bo przeciez DJ może byc kazdy bo co to za sztuka puszczac disco polo ;) a watpie zeby dj prowadzil jakies \'zabawy na weselach) Witam Chyba nigdy nie byłaś obecna na weselu prowadzonym przez Dj i Wodzireja. Co do muzyki to jest wielką sztuką "puszczać Disco Polo", bo nie tylko na weselu jest Disco Polo tylko różna muzyka, a Dj to artysta który gra dla ludzi, a nie dla siebie i dobiera muzykę odpowiednią dla gości. Zabawy też prowadzi Dj lub Wodzirej i to dużo lepiej niż Kapela. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
CYTAT Zabawy też prowadzi Dj lub Wodzirej i to dużo lepiej niż Kapela. Pozdrawiam Byłem na weselach z DJ i z zespołem, osobiście jestem za zespołami.Nie podobało mi się że DJ wymuszał czasami żeby ludzie w danej chwili zaczeli się bawić.Zespól gra, kto ma ochote to się bawi a kto nie zajmuje się jedzeniem,piciem rozmową itp. |
|
Dołączył: 21 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
mysle ze najlepsze bedzie zespół ale dj tez dobry jest sam moge siebie polecic
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT mysle ze najlepsze bedzie zespół ale dj tez dobry jest sam moge siebie polecic ![]() ![]() ![]() No to tak jak pisałem wcześniej, za niewielką cene to już wiadomo jak będzie poprowadzone wesele. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT mysle ze najlepsze bedzie zespół ale dj tez dobry jest sam moge siebie polecic ![]() ![]() ![]() CYTAT No to tak jak pisałem wcześniej, za niewielką cene to już wiadomo jak będzie poprowadzone wesele. ![]() heh dokładnie :] a swoją drogą to w gdzieniegdzie lepiej wziąść dj'ia bo nawet nie będzie miejsca na orkiestre ;) |
|