|
![]() |
|
od rana kombajn młóci trawę na osiedlu Skarpa (ul. Poniatowskiego)
![]() gdyby coś takiego miało miejsce na prywatnej posesji to właściciel miałby na karku wszystkie służby porządkowe za zakłócanie spokoju mieszkańców!!! ![]() czy SBM nie po to podwyższa czynsze, aby ludziom żyło się lepiej? kto odpowiada za taką sytuację? ![]() mamy przecież 21 wiek!!! Dlaczego zniknęły w tym poście niektóre moje wypowiedzi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @@@ |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
@@@ |
|
|
~~ToJa k | |
![]() |
|
CYTAT od rana kombajn młóci trawę na osiedlu Skarpa (ul. Poniatowskiego) ![]() gdyby coś takiego miało miejsce na prywatnej posesji to właściciel miałby na karku wszystkie służby porządkowe za zakłócanie spokoju mieszkańców!!! ![]() czy SBM nie po to podwyższa czynsze, aby ludziom żyło się lepiej? kto odpowiada za taką sytuację? ![]() mamy przecież 21 wiek!!! Jeżeli by robił to od 22 do 6 to może zakłócał by porządek ciszy.a tak wykonuje swoją prace czy to firma czy indywidualna osoba. |
|
|
|
![]() |
|
To co, ma przyjść chłop z kosą? Wtedy było by to jak na standardy XXI wieku przystało?
|
|
|
![]() |
|
Idąc tokiem rozumowania misi to remontów dróg też nie powinno być bo nie po to SBM podwyższa czynsze żeby później musieli słuchać młotów pneumatycznych i żeby przez to ludziom żyło się gorzej
![]() |
|
~~ToJa k | |
![]() |
|
CYTAT To co, ma przyjść chłop z kosą? Wtedy było by to jak na standardy XXI wieku przystało? Jak by przyszedł z kosą to misia 2009 powiedziała by co za wiocha. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
jestem za kosa
![]() non serviam |
|
~~jaga | |
![]() |
|
jakby za blokiem trawa po kolana rosla to by bylo ze spoldzielnia tak dba, jakby przyszedl facet z kosa to bys sie smial ze zacofani jestesmy a jak kosza sprzetem to za glosno - co za maruda
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Skoro na prywatnych posesjach można kosić trawę sprzętem, który cicho pracuje, to czy mieszkańcy bloków muszą być bombardowani hałasem traktura?!?
![]() Czy prezes SBM potrafi dbać o interesy mieszkańcow, którzy płacą mu pensje?!? ![]() @@@ |
|
|
![]() |
|
Pewnie, że nie muszą być bombardowani hałasem traktura, zawsze można go zamienić na chłopa z kosą. Znajdź takiego chętnego, zaprowadź do spółdzielni i powiedz, że ten będzie tańszy i będziesz miała ciszę, spokój i widok niczym z tradycyjnej polskiej wsi
![]() Który to sprzęt na prywatnych posesjach jest taki cichy? Chyba tylko kosiarka na prąd, a nie na silnik spalinowy (koś sobie taką pod blokami, good luck ![]() |
|
~~ToJa k | |
![]() |
|
CYTAT Pewnie, że nie muszą być bombardowani hałasem traktura, zawsze można go zamienić na chłopa z kosą. Znajdź takiego chętnego, zaprowadź do spółdzielni i powiedz, że ten będzie tańszy i będziesz miała ciszę, spokój i widok niczym z tradycyjnej polskiej wsi ![]() Który to sprzęt na prywatnych posesjach jest taki cichy? Chyba tylko kosiarka na prąd, a nie na silnik spalinowy (koś sobie taką pod blokami, good luck ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Byli u mnie znajomi z Kielc, mieszkają na nowym /ogrodzonym/ osiedlu, też u nich kosi się trawę, ale to co działo się na Poniatowskiego to był dla nich szok!!!
Kielce to też nie metropolia, ale ludze płacą i wymagają od swoich zarządców /to jest wspólnota/. ![]() No cóż nie jesteśmy wsi spokojna, ale wesoła=niepoważnie traktowana przez naszych zarządców=prezesów SBM niestety tak. Mogę powiedzieć ze wstydem - co za wiocha!!! ![]() @@@ |
|
~~ToJa k | |
![]() |
|
Misia przesadzasz, jest dużo więcej poważnych problemów niż maszyny do koszenia trawy.A stare kosiarki rotacyjne przy ciągnikach przeżyją nie jedną skośną kosiarke
![]() |
|
|
~~123 | |
![]() |
|
weź się dziewczyno do roboty bo Ci się mózg zlasował, a jak Ci za głośno to zamkij sobie okno lub wyprowadź się do lasu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
niech halasuja
![]() nadal jestem za kosa non serviam |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
dzisiaj ten hałas przemieszczał się Alejami kuźwa
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
CYTAT niech halasuja ![]() nadal jestem za kosa Pewnie trzymaną przez taką smutną panią tudzież pana w obszernym habicie z kapturem głęboko nasuniętym na głowę ![]() |
|
Dołączył: 2 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT niech halasuja ![]() nadal jestem za kosa Pewnie trzymaną przez taką smutną panią tudzież pana w obszernym habicie z kapturem głęboko nasuniętym na głowę ![]() a dlaczego nie? DEATH nagral wiele intersujacych plyt, ktorych nalezy sluchac glosniej niz jakichkolwiek kosiarek haha ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
Dlaczego zniknęły niektóre moje wypowiedzi???
![]() ![]() ![]() ![]() @@@ |
|
|
![]() |
|
CYTAT weź się dziewczyno do roboty bo Ci się mózg zlasował, a jak Ci za głośno to zamkij sobie okno lub wyprowadź się do lasu. ![]() Żal Ci d..ę ściska o mój wolny czas? ![]() ![]() ![]() Czy prezes SBM płaci Ci za obronę?, a może we dwóch czerpiecie korzyść z huczącego traktura? i tak go zachwalacie? ![]() ![]() ![]() @@@ |
|
|
![]() |
|
CYTAT jest dużo więcej poważnych problemów niż maszyny do koszenia trawy. ![]() Zgadza się, ale jak ktoś nie radzi sobie (nie chce) z łatwymi sprawami, to jak rozwiąże trudne problemy??? Czy prezez SBM bierze wypłtę za dbanie o dobro mieszkańców, którzy mu płacą, czy dba o własne interesy??? @@@ |
|
~~yoghi | |
![]() |
|
donieś do cba - prezes pewno jest w zmowie z pkn orlen gdzie kupuje paliwo do kosiarki w zamian za darmowe tankowanie swego wozu, no i pewnie z firmą produkującą kosiarki - w zamian za ich używanie pewno tez ma jakies profity na boku.
normalnie aferzysta na skalę krajową! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
do yoghi
jesteś kolejnym adwokatem prezesa SBM? ![]() to wiedz, że sąd skazał kioskarkę za to, że naraziła na stratę podatników, bo nie nabiła na kasę 10 gr za wykonanie ksero, ![]() a ja i inni spółdzielcy z pewnością płacimy prezesowi wynagrodzenie wyższe niż 10 gr. Mamy więc prawo oczekiwać (żądać), by dbał o nasze dobro, nie narażał nas na straty, np. dobrego samopoczucia, że o zdrowiu nie wspomnę! ![]() @@@ |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
misia2009 ,że tak się spytam - to w jakich godzinach twoim zdaniem powinni kosić tą trawkę?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
jeśli będą robić to cicho to godzina nie jest taka istotna...
@@@ |
|
|
![]() |
|
misia może tobie tak naprawdę chodzi o to, że przez te kosiarki twoja kicia nie może sobie pośpiewać
![]() ![]() |
|