Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
było mu fotę strzelić
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
nastepny golas
![]() Stalowa to jagodowa stolica Pl wlasciwie to niewiadomo z jakiego powodu ![]() ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
Piszę mam nadzieję do mniej niż 10% mieszkańców z STW - reszta to fajni ludziska.
Wiadomo wszem i wobec, że wasze miasto to zbieranina wisek wszelakich. Tradycje od was większe mają takie mieściny jak Rudnik, Ulanów, Bojanów, Zakilków, Janów Lubelski, a nawet sławetne Jeżowe. Chcąć się zatem dowartościować obrażacie swoich sąsaiadów. Wasze miato, nie wiedzieć czemu większości przyjezdnych kojarzy się z ... Fryderykiem Franciszekiem Chopinem. Słoma z butów wychodzi, a ambicje i aspiracje co najmniej na miasto rodu magnackiego. A prawda jest taka jaka jest - chwalić się nie ma czym. Gród hutniczy = miato rowerów. Wiem że takie dziedzictwo boli, ale czas się do tego przyzwyczaić i z tym żyć!!!! ![]() |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
i tu Cię popieram
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 8 Lip 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Gród hutniczy = miato rowerów. Fakt, w Stalowej dużo rowerów. Ale nie tak dużo jak jeszcze paręnaście lat temu. Teraz większość poprzesiadała się na 20 letnie złomy poniemieckie i z pogardą patrzą na rowerzystów, nie mając pojęcia że sporo rowerów jeżdżących obecnie po Stalowej jest warta więcej złotówek niż np. 20 letni Golf ![]() A skoro Stalowa = miasto rowerów, to np. Nisko = wieś golfów i beemek z niemieckich szrotów. ps. stary, byłeś kiedyś w życiu w Kopenhadze czy Amsterdamie? Wybierz się i zobacz na własne oczy, po powrocie nie nazwiesz Stalowej miastem rowerów ![]() |
|
|
![]() |
|
stalowiak ..
swietne porownanie do Amsterdamu nigdzie nie ma tylu rowerow co tam ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT Piszę mam nadzieję do mniej niż 10% mieszkańców z STW - reszta to fajni ludziska. Wiadomo wszem i wobec, że wasze miasto to zbieranina wisek wszelakich. Tradycje od was większe mają takie mieściny jak Rudnik, Ulanów, Bojanów, Zakilków, Janów Lubelski, a nawet sławetne Jeżowe. Chcąć się zatem dowartościować obrażacie swoich sąsaiadów. Wasze miato, nie wiedzieć czemu większości przyjezdnych kojarzy się z ... Fryderykiem Franciszekiem Chopinem. Słoma z butów wychodzi, a ambicje i aspiracje co najmniej na miasto rodu magnackiego. A prawda jest taka jaka jest - chwalić się nie ma czym. Gród hutniczy = miato rowerów. Wiem że takie dziedzictwo boli, ale czas się do tego przyzwyczaić i z tym żyć!!!! ![]() Jeżeli o mnie chodzi nigdy nikogo nie obrażałem za to gdzie mieszka,z tą zbieraniną wiosek nie do konca masz racje,a powiedz które z w/w miejscowosci rozwineło się w takim tempie jak Stalowa.Stalowa jest/była miastem hutniczym.Osobiście uważam że to miasto ma sporo plusów(brak korków,szybki dojazd do pracy,nie wygórowane ceny mieszkań czy ziemi itp). |
|
|
![]() |
|
patrząc jak mieszkańcy Niska poruszają się po naszych ulicach to poprostu masakara , kto im daje prawko?
![]() |
|
|
![]() |
|
a szyby maja przyciemniane od dymu z fajek
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ha popieram jadąc sobie kiedyś obwodnicą w strone sandomierza jakiś kierowca zajmował lewy pas(oczywiście rej. RNI) służący do wyprzedzania i za nic nie chciał zjechać. lepiej ich z poza terenu niska nie wypuszczać bo się gubią gdzie indziej haha ![]() No najwidoczniej, sam nie znasz zasad ruchu drogowego. Kto Ci powiedział, że lewy pas jest dla poruszających się szybciej? Czy masz tam jakiś znak nakazujący pojazdom poruszającym się z prędkością mniejszą niż 50 km/h wyłącznie prawym pasem? I rozejrzyj się człowieku!!! Poruszasz się po terenie zabudowanym!!! |
|
|
![]() |
|
No najwidoczniej, sam nie znasz zasad ruchu drogowego. Kto Ci powiedział, że lewy pas jest dla poruszających się szybciej? Czy masz tam jakiś znak nakazujący pojazdom poruszającym się z prędkością mniejszą niż 50 km/h wyłącznie prawym pasem? I rozejrzyj się człowieku!!! Poruszasz się po terenie zabudowanym!!![/cytat]
Czytam sobie forum i widze coraz to glupsze argumenty opisywane przez ludzi spod rej. RNI! Jedz imbecylu za nasza polska granice i postaraj sie jechac lewym, badz jednym z ostatnich pasow po lewej stronie 50km/h. Gdybym mial mozliwosc to z reka na sercu strzelalbym to takich oczytanych w kodeksie drogowym ![]() TurboDymoMan lepszy od Chucka Norrisa! |
|
|
![]() |
|
Myslalby kto ze RST to tacy swietni kierowcy. Chyba na joystiku przed kompem.
![]() Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Ha popieram jadąc sobie kiedyś obwodnicą w strone sandomierza jakiś kierowca zajmował lewy pas(oczywiście rej. RNI) służący do wyprzedzania i za nic nie chciał zjechać. lepiej ich z poza terenu niska nie wypuszczać bo się gubią gdzie indziej haha ![]() No najwidoczniej, sam nie znasz zasad ruchu drogowego. Kto Ci powiedział, że lewy pas jest dla poruszających się szybciej? Czy masz tam jakiś znak nakazujący pojazdom poruszającym się z prędkością mniejszą niż 50 km/h wyłącznie prawym pasem? I rozejrzyj się człowieku!!! Poruszasz się po terenie zabudowanym!!! Widzę że i ty nie znasz przepisów ruchu drogowego , przepisy wyraźnie mówią że lewy pas służy do wyprzedzania a nie do blokowania go. U nas jak wiadomo obowiązuje ruch prawostronny i lewy pas służy do wyprzedania. A jadąc do Nisko to naprawdę jest porażka jak żółwie z Niska blokują lewy pas!!!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT A jadąc do Nisko to naprawdę jest porażka jak żółwie z Niska blokują lewy pas!!!! Blokują lewy pas bo prawy nadaje się do tego aby niszczyć zawieszenie, jesli uwarzasz że jest to nie zgodne z prawem to napisze tylko tyle że Ci co wyprzedzają napewno nie jadą tam 50-60 km/h. |
|
|
![]() |
|
Blokują lewy pas bo prawy nadaje się do tego aby niszczyć zawieszenie, jesli uwarzasz że jest to nie zgodne z prawem to napisze tylko tyle że Ci co wyprzedzają napewno nie jadą tam 50-60 km/h.[/cytat]
Czepiasz się tej prędkości , ale i ci co jadą cały czas lewym pasem też łamią przepisy. A co do jakości dróg to takie mamy i nic na to nie poradzimy a dziur unikniesz jeżdżąc rowerem po chodniku wyznaczonym pasem. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Czepiasz się tej prędkości , ale i ci co jadą cały czas lewym pasem też łamią przepisy. A co do jakości dróg to takie mamy i nic na to nie poradzimy a dziur unikniesz jeżdżąc rowerem po chodniku wyznaczonym pasem. Nie czepiam się tylko tak to wygląda.Gość co jedzie lewym pasem 100 km/h w terenie zabudowanym , ma pretensje że ktoś mu zajmuje lewy pas.Jest bałagan w tych sprawach, wiec przynajmniej na drodze badzmy milsi dla siebie. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Czepiasz się tej prędkości , ale i ci co jadą cały czas lewym pasem też łamią przepisy. A co do jakości dróg to takie mamy i nic na to nie poradzimy a dziur unikniesz jeżdżąc rowerem po chodniku wyznaczonym pasem. Nie czepiam się tylko tak to wygląda.Gość co jedzie lewym pasem 100 km/h w terenie zabudowanym , ma pretensje że ktoś mu zajmuje lewy pas.Jest bałagan w tych sprawach, wiec przynajmniej na drodze badzmy milsi dla siebie. Jestem za i wiesz czasami lepiej ustąpić ten lewy pas i szczęśliwie dojechać po dziurach niż blokować lewy pas ![]() |
|
Dołączył: 29 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
http://nonsensopedia.wikia.com/wiki/Nisko
![]() |
|
|
![]() |
|
Jadę dzisiaj ulicą Wolności (jedno kierunkowa)od strony ul Mickiewicza a tu mi naprzeciw na czołówkę pociska jakiś samochodzik zbliża się i co widzę ?? RNI.. a co lepsze jeszcze trąbi na mnie.. wydarzenie udokumentowane zdjęciem jak zrzucę z tel to się podzielę
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Jadę dzisiaj ulicą Wolności (jedno kierunkowa)od strony ul Mickiewicza a tu mi naprzeciw na czołówkę pociska jakiś samochodzik zbliża się i co widzę ?? RNI.. a co lepsze jeszcze trąbi na mnie.. wydarzenie udokumentowane zdjęciem jak zrzucę z tel to się podzielę Kierowca RNI jedzie pod prąd a kierowca prawdopodobnie RST zamiast myśleć widząc że jakiś idiota "na czołówkę pociska" wyciąga telefon i robi zdjęcia. Gratuluję prawidłowej reakcji i zdrowego myślenia. |
|
|
![]() |
|
Skąd wiesz, że jechał sam?
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Skąd wiesz, że jechał sam? Przeczytaj ten post jeszcze raz może wtedy wreszcie zauważysz, że jest to bardzo nieprecyzyjna wypowiedz + 2 fakty: "Jadę dzisiaj ulicą Wolności" - Ma na myśli tylko i wyłącznie siebie co niewątpliwie świadczy że jechał sam. "trąbi na mnie" - Jedzie sam. "wydarzenie udokumentowane zdjęciem jak zrzucę z tel to się podzielę" - pisze o swoim telefonie Nigdzie nie wspomniał o tym że ktoś zrobił to zdjęcie. |
|
|
![]() |
|
3 posty na forum i spina taka, że się zaraz zesra z ciśnienia albo spuści z podniety. Nie spinaj się tak chłopcze płaskostopcze bo ci na dodatek żyłka w jajku pęknie i laski będą miały z ciebie polewkę. I już więcej dziś nie myśl bo widać, że myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną
![]() |
|
|
![]() |
|
ZAGADKA
Komu eMTe zrobil zdjecie??? a) auta b) kierowcy c) tablicy rejestracyjnej d) sobie Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 8 Lip 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
6p14p = burak z niska, widać po toku rozumowania
![]() |
|