| 
                  Posty: 743 Dołączył: 23 Lut 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      odnosnie "straganu" kapliczki-dodaj swoj komentarz- wyskakuje takie cos- od wczoraj !!! "Parse error: syntax error, unexpected '{' in /var/www/komentarze/zapisz/komentarze_z_a.php on line 46" BURN YOUR LOCAL CHURCH | |
| 
                  Posty: 732 Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| BURN YOUR LOCAL CHURCH | |
| 
                  Posty: 187 Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      juz działa
       \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... | |
| 
                  Posty: 2083 Dołączył: 26 Cze 2007r. Skąd: Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      Korzystając z okazji - a kiedy będzie zrobione ocenianie artykułów? Niedawno invx przyczepił się do mnie, że krytykuję teksty panny piny w komentarzach zamiast napisać do niej na pw (do mnie jako zalogowanego, niektórzy na tyldzie to już w ogóle jechali sobie po niej jak już nie dokończę po kim). Jak by działało ocenianie to w ten sposób można by wyrazić wartość merytoryczną artykułu (choć muszę przyznać, że ostatnio troszkę się poprawiła).
       | |
| 
                  Posty: 743 Dołączył: 23 Lut 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia:  0% | |
|   | |
| 
      ja za krytyke panny....... dostalem wiadomosc na pw ze tak nie mozna robic!!!!! hehehhehe BURN YOUR LOCAL CHURCH | |