Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
oj spartan88 widzę że Ty to masz skojażenia.......zupełnie takie same jak ja
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 30 Sty 2009r. Skąd: stalowowolunia Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT k-bix no nie wiem czy 100 zl wystarczy :zaklopotany no jesli po lamce wina to ok gorzej jak bedzie to juz butelka bo w niektorych lokalach dobre wina sprzedaja tylko w butelce nie na lampki Przeczytaj jeszcze raz co napisałem ![]() Stówa to takie bieda - minimum ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
k-bixi
w tym sek ze ze stowa to sie na podryw nie idzie ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
jak ma byc cos z klasa to napewno mercato, kleopatra, tło, art cafe(pod muzeum regionalnym).
jak rozrywkowo to np. bilard -> oskar, billa, omega,ósemka, city club(na tyg)?? kręgle-> nnn, zrywtor, dom weselny na poniatowskiego??(nie wiem czy jeszcze działa) inne wg. uznania jest na forum temat z lokalami stw. A jesli chodzi o plener to przy tej ilosci komarów to błonie nad sanem oraz park miejski odradzam... lepiej juz spacer szrymi ulicami miasta rowerów. homo suma nihil humanum a me alienum puto. |
|
|
![]() |
|
ifeelgood
no coz mowisz to wiesz z braku laku to i kit dobry ![]() ze co ? |
|
Dołączył: 27 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT k-bix no nie wiem czy 100 zl wystarczy :zaklopotany no jesli po lamce wina to ok gorzej jak bedzie to juz butelka bo w niektorych lokalach dobre wina sprzedaja tylko w butelce nie na lampki Przeczytaj jeszcze raz co napisałem ![]() Stówa to takie bieda - minimum ![]() ![]() Odnośnie wina - nie trzeba kupować całej butelki ![]() |
|
|
![]() |
|
ifeelgood za 100 to sie jedzie w trase do lublina i nie trzeba podrywac ;]
zazartowales chyba ![]() poszlam tym tropem ,ale jak wspomniales bieguny dokladnie odwrotne a i ty w zaleznosci od nastroju wypowiadasz sie .. masz racje i ja ksiezniczka mowie NIE ,ale nigdy po raz drugi nie zrobisz dobrego pierwszego wrazenia ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
emarek
masz jakis typ ? ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
ifeelgood
co w tym Lublinie masz ?? wiesz co... mozna to wielorako rozumiec ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
czyli dobrze odebralam
piszac " z braku laku kit dobry" nietrudno sie domyslec bylo co autor mial na mysli ifeelgood gratuluje , swietna forma spedzenia wolnego czasu , i o zgrozo czyzbys nie lubial "gry wstepniej " tej calej cukrowej otoczki poznawania sie odkrywania,fascynacji ?? jak w Lublinie tanio, dobrze, szybko to nic dodac nic ujac...ja wysiadam nie moje klimaty ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
ifeelgood
ciezki przypadek jestes , ale i mi trzeba tlumaczyc jak krowie na granicy... o czyms poprostu zapomnialam ty facet jestes , masz inne kryteria oceny czy to wlasnie ta czy moze jeszcze nie tym razem ja podchodze do "sprawy " troszke mniej powaznie, nie musze obserwowac faceta w takich czy innych sytuacjach z kebabem czy kaczka przy ustach, ja sie przy nim musze dobrze czuc ;-)to wystarczy aby spotkac sie ewentualnie drugi raz ... temat Lublina nie jest dla mnie jakims tabu ale nijak mi nie pasuje do tematu ![]() pozdrawiam i dzieki za cierpliwosc ;-))) ze co ? |
|
|
![]() |
|
ifeelgood
tworca tematu zadal pytanie GDZIE , odpowiedzialam bo tam jest parking kreca sie ludzie jest duzo wiecej bodzcow na ktore nasz obiekt moze reagowac.cytat na kebaba koniecznie do reki z duza iloscia sosu by sie upieprzyla chociaz ciut ;] krolewnom mowimy nie ^^ ma sie upieprzyc sosem i po co ??? zeby sprawdzic jak sie oblizuje ![]() chyba jednak nastawiony jestes na obserwacje i nie popadajmy teraz w skrajnosci mowiac o kazdym drgnieniu ok ?? ze co ? |
|
|
![]() |
|
ja kiecek nie nosze
![]() obserwuje, ale robie to chyba bardziej tak jakos podswiadomie nie skupiam sie na pobrudzonej odziezy itepe dla mnie albo ktos jest warty zainteresowania albo nie, liczy sie bardzo czesto pierwsze wrazenie , nie oszukujmy sie faceci to wzrokowcy , ciekawa jestem czy zainteresowal bys sie jakims paszkwilem wiedzac, ze ma inne zalety, ktore tez uwazasz za interesujace mam pytanie : jakie lubisz buty ?? ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
jeny
![]() facet ja dostane chyba medal za odpisywanie ci ![]() kobiety zwracja uwage na intelekt , 3-dniowy zarost i buty mowisz ze ta milosc to inaczej rozsadek ? chyba rozsadniej jest sie nie hajtac o ile mniej problemow nie mowiac juz o trudnosciach w uzyskaniu rozwodu kazdy potwor znajdzie swoj otwor i w druga strone ze co ? |
|
Dołączył: 28 Lip 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
dorota68 paszkwile ? pewnie jesteś piekna ? pozazdroscic urody, ale co z tego jak głupia... myślisz że uroda to wszystko ?
|
|
|
![]() |
|
piotr168
spokojnie Panie Piotrze chyba zbyt pochopnie oceniasz ? ![]() ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
ifeelgood
troszku przekrecilam bylo cos o malzenstwie z rozsadku ;-), a z tym przekrecaniem to ucze sie od najlepszego ( ifeegoolda ) ze co ? |
|