Dołączył: 2 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ty chyba na tego buziaka poleciales i chcesz mi do....ac ;D to ze staram sie odnalezc zabawne (przynajmniej dla mnie ;]) aspekty w kazdej sytuacji chyba nie znaczy ze jestem uprzedzony ?;D ^^ jakbym napisal ze np egalitaryzm rzadzi, ze babki i faceci popelniaja tyle samo bledow, etc to nie bylo by tej milej rozmowy bo bysmy sie zgodzili ;-) Zazdrosnys o tego buziaka i tyle haha. Nie chce Ci do**bac tylko sie nudze haha. Oczywiscie, ze sa zabawne aspekty. Np. nie wiem po co w trakcie jazdy szukac karty kredytowej w torebce skoro i tak nie pamieta sie nigdy pinu ![]() ![]() Ja wiem tylko, ze sa lepsze tematy do zartow niz ten. Bo akurat jestesmy sobie rowni takze w tej sprawie. Co do zabawnych aspektow to trzeba uwazac. Np. kawal 'Co robi dziecko w Sarajewie na hustawce? Drazni snajpera'. Jest to w pierwszym odruchu a i owszem smieszne. Ale jak chwile sie pomysli co to tak naprawde oznacza to wlasciwie nie ma sie z czego smiac tylko zastanowic nad losem ludzi uwiklanych w wojne. Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
http://www.wykop.pl/link/134286/kobieta-za-kierownica-horror-i-tragikomedia-w-kilku-odslonach
To tak żeby nadal było śmiesznie ![]() |
|
|
![]() |
|
echelon
fajne ![]() ale ale skad pewnosc ze wszyscy kierowcy to kobiety ?nie wszedzie to widac ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
Tylko na pierwszym nie widać
![]() |
|
|
![]() |
|
a na ostatnim ??
ze co ? |
|
|
![]() |
|
Na ostatnim widać, że to był mistrz kierownicy co wyklucza kobietę
![]() |
|
|
![]() |
|
jeden z komentarzy ogladanego filmiku
statnia scena parkowania, to akurat była chyba (99,9%) kobieta. Widziałem ten filmik i się śmialiśmy jak jakaś dupa wysiadła z tego samochodu i poleciała do pracy ![]() ![]() ![]() ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Ja wiem tylko, ze sa lepsze tematy do zartow niz ten. Bo akurat jestesmy sobie rowni takze w tej sprawie. Co do zabawnych aspektow to trzeba uwazac. Np. kawal \'Co robi dziecko w Sarajewie na hustawce? Drazni snajpera\'. Jest to w pierwszym odruchu a i owszem smieszne. Ale jak chwile sie pomysli co to tak naprawde oznacza to wlasciwie nie ma sie z czego smiac tylko zastanowic nad losem ludzi uwiklanych w wojne. Bardzo proszę usera ragnarok aby na przyszłość darował sobie takie dowcipy ![]() CYTAT Ale jak chwile sie pomysli co to tak naprawde oznacza to wlasciwie nie ma sie z czego smiac tylko zastanowic nad losem ludzi uwiklanych w wojne. ![]() |
|
|
![]() |
|
[quote]Bardzo proszę usera ragnarok aby na przyszłość darował sobie takie dowcipy
![]() To byl przyklad edukacyjny. Nie wypisuje takich dowcipow po sieci bo nie widze w nich nic smiesznego. Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
user PonuryZniwiarz szuka dziury w calym ( jak zwykle )
ze co ? |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT user PonuryZniwiarz szuka dziury w calym ( jak zwykle ) Nie szukam dziury w calym ![]() ![]() Czyżbym się komuś naraził ![]() Poprosiłem tylko usera ragnarok j/w napisane,mam swoje osobiste powody ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nie szukam dziury w calym ![]() ![]() Czyżbym się komuś naraził ![]() Poprosiłem tylko usera ragnarok j/w napisane,mam swoje osobiste powody ![]() Szkoda, ze nie zrozumialem co napisal user ragnarok ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
userze rangaroku ponury ma swoja interpretacje
![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
ifeelgood
mam nadzieje, ze nie zaczniesz sypac swoimi ulubionymi dowcipami nie obraz sie ale nie sa one w moim guscie ![]() ze co ? |
|
|
![]() |
|
mnie jakos one nie smiesza. Moze przez to, ze widzialem jak umiera bliska mi osoba i nic nie moglem na to poradzic. Dlatego nie widze nic wesolego w smianiu sie z uposledzen, chorob itp.
Immortal - All Shall Fall |
|