Dołączył: 27 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Witam!
Nadchodzi czas półmetków. Chciałem niniejszym zaproponować zorganizowanie większej imprezy - wyłącznie dla grup ze szkół w regionie oraz ich osób towarzyszących, na zasadach wyłączności. Coś w deseń miedzyszkolnej.pl i konkretnych imprez tego typu. Jak sądzicie jest taka potrzeba czy wolicie się ciskać w tłumie podczas zwykłych imprez gdzie pełno obcych, często starszych nie zawsze mile widzianych ludzi??? Zachęcam do merytorycznej dyskusji! ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
mam jedno pytanko - czy tych dwóch tematów jak retro i ten nie mogłeś połączyć w jeden? wiem wiem zaraz mi napiszesz że to dwa różne tematy ,dwie różne imprezy czyli dwie różne dyskusję.....
jak dla mnie to próbujesz intensywnie rozreklamować ten club ale przynajmniej robisz to w dość przyjemny sposób - forma dyskusji " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 27 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT mam jedno pytanko - czy tych dwóch tematów jak retro i ten nie mogłeś połączyć w jeden? wiem wiem zaraz mi napiszesz że to dwa różne tematy ,dwie różne imprezy czyli dwie różne dyskusję..... jak dla mnie to próbujesz intensywnie rozreklamować ten club ale przynajmniej robisz to w dość przyjemny sposób - forma dyskusji Witam! Reklama swoją drogą, ale w tym akurat przypadku miałem zupełnie inne intencje... Nie moge bowiem zrozumieć jak można organizować imprezę półmetkową przy okazji normalnej standardowej dyskoteki. Może jestem za stary ale w moich czasach szkolnych troszeczke inaczej to wyglądało ![]() Stąd właśnie pomysł dyskusji...czyżby chodziło o finanse związane z wynajmem??? |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a to ktoś robi półmetek w czasie kiedy inni ludzie wpadają na dyskotekę????
![]() ![]() ![]() P.S. SZACUNECZEK ZA ODWAGĘ ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Nie sadze aby to sie udalo
![]() |
|