|
![]() |
|
Po Stalowej rozchodzą się wieści że proboszcz pewnej parafii w stalowej ma romans z młoda dziewczyną ??
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
To zadna nowosc, w sasiedniej parafi ksiadz ma juz dwojke dzieci.
![]() Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 2 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ksiundz tyz czlowiek, wyprowadzic zwierza musi. A ze to obluda czysta z jego strony to juz inna historyja
![]() ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 11 Lip 2009r. Skąd: sTALOWA wOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
skandal ,skandal !!
w seminarium powinni uczyc jak okielznac zwierzece zadze ![]() tak samo jak w szkole "przysposobienie do zycia w rodzinie " Od tysiecy lat wnętrzem mezczyzny targają nieokiełznane żądze. Tylko obiekty westchnień się zmieniają. Główną z nich jest żądza krwi. Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
myslalby kto. Ksiadz tez czlowiek to tez sobie bzyknie, no ale jak kobietom chlop juz nie wystarcza i seksi sie
![]() Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Dlatego należy kastrować kleryków w seminarium.
|
|
Dołączył: 4 Kwie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ludzie, to jest bzdura. Z tego co mi wiadomo to nie jest ona taka młoda.
![]() Ksiądz to jest taki człowiek, do którego wszyscy mówią "ojcze", oprócz jego własnych dzieci, które do niego mówią "wujku". Zabiorę Twoją Wypłatę |
|
Dołączył: 11 Lip 2009r. Skąd: sTALOWA wOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
hahah
a ja myslalam juz, ![]() ![]() ![]() Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
Prawdopodobnie to była miłość z jednej strony a facet jak to facet..... info z forum. Ciekawe co na to nasi wielcy katolicy, przecież to wbrew powołaniu ?? koleś nadal sobie bimba a bp. F jest zajęty inną sprawą - na młodyniu hehe
|
|