|
![]() |
|
Kto ma jakiekolwiek filmiki na temat Stalowej Woli? bardzo mi zależy.. jeżeli ktoś ma i mógłby mi wysłać proszę pisać do mnie :
gg ; 8928197 |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
prosze
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 2 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
No koles wymiata
![]() Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 11 Lip 2009r. Skąd: sTALOWA wOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zakochac sie i umrzec
![]() choc nie jest w moim typie ma cos w sobie ![]() Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT ma cos w sobie ![]() Ma napewno zakuty łeb...jak średniowieczny rycerz ![]() Damo_pik - czas pójść po rozum do głowy i przestać się zachowywać jak... ![]() I oczywiście pamiętaj słowa Matki ![]() |
|
Dołączył: 29 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
http://www.youtube.com/watch?v=l-U4siMV7DE
|
|
|
![]() |
|
Ponury
zauwazylam ze wg .ciebie malo kto uzywa rozumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przychodzisz na forum dowartosciowac sie ..?? Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ponury zauwazylam ze wg .ciebie malo kto uzywa rozumu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() przychodzisz na forum dowartosciowac sie ..?? Rozumiem iż wg ciebie wyrażenie opinii na czyjś temat jest już obrazą ![]() Tak jestem stworzony i każdy postępuje wedle własnego uznania wg mnie z małym wyjatkiem do któtrgo sie sorry ty nie zaliczasz pustostanie umysłowy ![]() |
|
|
![]() |
|
Ponury Lamusie
Oczywiscie pod plaszczykiem anonimowosci mozna sobie na wiele, ZBYT wiele pozwolic ,ale tak robia tylko tchorze i pieniacze jakim ty jestes .Miales juz bana na tym forum i szybko przybiegles na moje P.W pozalic sie , jaki ty biedy, ze inni robia to i tamto i nic a ty piekny, wspanialy yntelygentny nie masz szansy "wykazac" jak to mozliwe co o tym myslisz? pytales MNIE /czyli jak mnie gornolotnie nazwales pustostan umyslowy/ nie mnie oceniac zatem twoj stan umyslu cytuje PonuryLamus napisal : Dziwi mnie tylko jedno,ze zarzad i moderatorzy na to pozwalaja. Robia z tego forum...treść zdecydowanie nie do publikacji Poza tym,nowi userzy są traktowani trochę inaczej Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
To jest typowa dla ciebie falszywa wrodzona skromnosc tylko brać przykład z pewnością wynika ona z rad twojej...
![]() ![]() Jestem dzięki tobie mądrzejszy o parę faktów ![]() Nie zrobiłas na mnie zadnego wrazenia ![]() |
|
|
![]() |
|
[OT]
A propos inteligencji, czytałem kiedyś w pewnej książce, że tylko idioci notorycznie piszą nie na temat.... [/OT] Co do filmików ze stalowej, proponuję, by ktoś zgromadził jutrzejszy materiał z DDTVN na YT bo chętnie bym ujrzał, a w pracy będę :/ ps. napisz może co już masz, daj linki, sami chętnie popatrzymy i jak coś nie będziemy wysyłać dubli |
|