| ~~smakosz | |

| 
    |
| 

witam, pilnie proszę o informacje gdzie w Stalowej znajdują się hurtownie z piwem, zależy mi zwłaszcza na niskich cenach piwa  

| 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

Dołączył: 5 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

Żywiec Trade Kraków Sp. z o.o. 
        Stalowa Wola, 37-464 ul. Modrzewiowa 9 - 15 015/ 844 05 56 015/ 844 05 56  | 
    |
| ~~robur | |

| 
    |
| 

hurtownia POLMOS na Jana Pawła  
          (górka)
       | 
    |
| 

| 

| ~~werte | |

| 
    |
| 

CYTAT hurtownia POLMOS na Jana Pawła    (górka) W polmosie mają wszystkie piwa i są dystrybutorem lecha,tyskiego ,zubra i innych ,mają też kegi 30 litrowe.  | 
    |
| 

| 

| ~~gniewnyr | |

| 
    |
| 

podawajcie ceny ludzie bo jak jest taniej o 5gr to co komuś po hurtowni. A w Polmosie to jest coś taniej jak w skepie ? Ja kupuję w hurtowni koło halmaru 2,18 za Tyskie, 43zł z groszami za skrzynkę.

| 
    |
| 

| 

| ~~ghost | |

| 
    |
| 

CYTAT podawajcie ceny ludzie bo jak jest taniej o 5gr to co komuś po hurtowni. A w Polmosie to jest coś taniej jak w skepie ? Ja kupuję w hurtowni koło halmaru 2,18 za Tyskie, 43zł z groszami za skrzynkę. 015 842 06 21 tel do hurtowni polmos  | 
    |
| 

| 

| ~~smakosz | |

| 
    |
| 

dziękuję wszystkim za informacje, będę je sprawdzał w przyszłym tygodniu  

| 
    |
| 

| 

| ~~Keyta | |

| 
    |
| 

1,99 zł Leżajsk z butelką na wymianę w Stokrotce

| 
    |
| 

| 

| ~~mik | |

| 
    |
| 

CYTAT W polmosie mają wszystkie piwa i są dystrybutorem lecha,tyskiego ,zubra i innych ,mają też kegi 30 litrowe. W naszym kraju jest naprawdę więcej ciekawszych piw niż wyżej wymienione bezsmakowe produkty wielkich koncernów...  | 
    |
| 

| 

| 

|

| 
    |
| 

Witam 
        Gdzie teraz najlepiej jest kupić browar w hurtowych cenach/ilosciach ? Polecacie jakies hurtownie ? Zastanawiałem sie wstepnie nad butelką ( z ew. kaucją za skrzynkę ) lub opcjonalnie puszka. Jeżeli ktos z Was ostatnio sie sie zaopatrywał bede wdzieczny za informacje ;)  | 
    |
| 

|

| 
    |
| 

CYTAT Witam Gdzie teraz najlepiej jest kupić browar w hurtowych cenach/ilosciach ? Polecacie jakies hurtownie ? Zastanawiałem sie wstepnie nad butelką ( z ew. kaucją za skrzynkę ) lub opcjonalnie puszka. Jeżeli ktos z Was ostatnio sie sie zaopatrywał bede wdzieczny za informacje ;) W markecie masz taniej jak w hurtowni ..., taka polityka browarów  | 
    |