Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Zobacz w kod tamtej strony masz 20 opcji i tyle
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 11 Lip 2009r. Skąd: sTALOWA wOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
moje nastepne wcielenie GORYL
![]() ![]() moj nik oznacza prawie to samo co ifeelgood plus to ze lubie szpanowac ![]() jak ty znajdujesz takie bzdury ![]() Panie Boże, jak wielki jest twój ogród zoologiczny. A jakie małe w nim zwierzątka. Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 14 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja też mam być Gorylem - czyli z powrotem na drzewo.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
![]() |
|
Heruur
Jak z powrotem ?? z Marsa spadles ?? jeszcze na nim tkwicie rodzie meski ![]() ala ja ,ja krucha bezbronna kobietka na drzewo ![]() Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 14 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Nie z Marsa i nie z drzewa. Ale... skoro zeszliśmy z drzewa (pomijam całkowicie element czasu) "znowu" oznacza bliżej nie określoną przyszłość.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
Dołączył: 2 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
huhuhu,
ze mnie bedzie legwan ![]() ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Az wierzyc mi sie nie chce
![]() ![]() Hahaha fajnie nie ma co! ![]() |
|
|
![]() |
|
hehe WILKIEM zostane, lepsze to niz jakis wrobel
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
ifeelgood
a wiesz...ze faktycznie pasuje hmm z niecierpliwoscia czekam co jutro wygooglujesz dla doroty Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
Zobaczcie ze wpisujac imiona ELA ELZBIETA ELKA to zawsze co innego wychodzi, albo PIOTR i PIOTREK, niby to jest to samo imie
![]() Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Zobaczcie ze wpisujac imiona ELA ELZBIETA ELKA to zawsze co innego wychodzi, albo PIOTR i PIOTREK, niby to jest to samo imie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Errare humanum est. |
|
|
![]() |
|
Ja mam być krową? Boże kochany... muuuuczeć mi się chce
![]() A tu wale nie lepiej: Emanuje z ciebie chęć do życia Lubisz klimaty zagraniczne - głównie Francja, Hiszpania itp. Umiesz lać wodę ![]() Nie zawsze mówisz innym prawdę Masz skłonność do załamania psychicznego Załamałem się..... ![]() ![]() ![]() Przynajmniej wodę lać umiem... A, właśnie teksty odpowiadają literom (w tym drugim) ![]() ![]() sami zobaczcie xD ![]() |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja będę ŻYRAFEM
![]() Jagiemu robilo i wyszlo, że on bedzie leniwym s.....nem ![]() ![]() ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
virus
zyrafie bedziesz mial dlugiego ...........szyje ![]() ![]() Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|