Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ładna beemeczka ;)
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~qaz09877 | |
![]() |
|
CYTAT na agatówce w dawnym citroenie (tam chyba kia teraz jest) stoi BMW M3 cabrio z 3.2 motorkiem fajne autko upsss.. nie ten temat ![]() ![]() |
|
|
~~mitolotto | |
![]() |
|
antyburakteam ja do tej pory nie widzę fotki Twojej idealnie tuningowanej bryki
![]() |
|
|
~~antyburakteam | |
![]() |
|
CYTAT antyburakteam ja do tej pory nie widzę fotki Twojej idealnie tuningowanej bryki ![]() moja bryka jest kulturalnym samochodem a nie jakimś złomem poniemieckim z poprzyklejanymi spojlerami, lotkami i odjętym tłumikiem. i sluży mi jako samochód a nie jako przedmiot do "psełdo-lansu" pod wiejskimi dyskotekami. |
|
|
~~mitolotto | |
![]() |
|
Fotka kolego fotka , to my ocenimy jakim cudem jeżdzisz.
![]() Ja śmigam na rowerze /stary 15-letni góral/z odblaskami przy kołach ![]() |
|
|
~~golf:) | |
![]() |
|
witam was kurwy
![]() napinacie sie przez neta? fajnie co? bo siedzicie sobie w ciepelku popijacie herbatke... i piszecie co sie komu nie podoba a sami zapierdalacie na pieszke...huj was to powinno obchodzic czym kto jezdzi i jak ma zrobione auto ![]() ![]() ![]() moge miec lote na 3m i kolpaki z diodami i napis 2.8 przy silniku 1.6 i huj was to powinno obchodzic a jak nie macie o czym pisac to napiszcie o szkole,szachach kurwa to co jest na waszym poziomie... co do golfa to poprzedni wlasciciel tak go skurwil i w miare mozliwosci zwiazanych z kasa proboje go kurwa odhamic i wyjebane mam co kto bd o tym sadzil ![]() pozdrawiam fotografa mam nadzieje ze sie spotkamy kiedys i pogadamy melepeto zjebany |
|
|
~~RST/ | |
![]() |
|
szachach kurwa to co jest na waszym poziomie...(cytat)
właśnie pokazałeś buraczyno swój poziom! Jaki pan taki kram! |
|
|
~~aaaa | |
![]() |
|
CYTAT witam was kurwy ![]() napinacie sie przez neta? fajnie co? bo siedzicie sobie w ciepelku popijacie herbatke... i piszecie co sie komu nie podoba a sami zapierdalacie na pieszke...huj was to powinno obchodzic czym kto jezdzi i jak ma zrobione auto ![]() ![]() ![]() moge miec lote na 3m i kolpaki z diodami i napis 2.8 przy silniku 1.6 i huj was to powinno obchodzic a jak nie macie o czym pisac to napiszcie o szkole,szachach kurwa to co jest na waszym poziomie... co do golfa to poprzedni wlasciciel tak go skurwil i w miare mozliwosci zwiazanych z kasa proboje go kurwa odhamic i wyjebane mam co kto bd o tym sadzil ![]() pozdrawiam fotografa mam nadzieje ze sie spotkamy kiedys i pogadamy melepeto zjebany skończ pierdolić farmazony buraku ![]() jak piszesz takie pierdoły to pokaż czym ty jeździsz, chyba każdy ma prawo do głosu na temat aut ( Polska wolny kraj ) i nie pierdol mi tu buraczyno o jakimś spinaniu bo sam się kurwa spinasz Nethoolsie ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT invx wez to ogarnij :] ostatnio mniej sie na forum dzieje ale czy to powod dobry by znowu takie gowno trzymac ? :] nie no lepiej pogadać "z kad sie wiol twoj nick " albo jakieś inne bzdury .. nie masz zainteresowań motoryzacyjnych to nie czytaj tematu .. ![]() |
|
|
![]() |
|
Dokładnie , pokaż swoje auto to dostaniesz odpowiedni komentarz
|
|
~~antyburak | |
![]() |
|
Do ~~golf
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~antyburakteam | |
![]() |
|
CYTAT witam was k**** ![]() no toś się wsioku z Golfa popisał teraz, trudno się później dziwić że ludzie nie lubią zburaczonych Golfów i beemek skoro takie osły nimi jeżdżą, co to za grosz kultury nie mają i nie potrafią wysłowić się bez wplatania co drugie słowo przerywnika na K ![]() |
|
|
~~heh | |
![]() |
|
czesc wam
widze ze ktos bardzo zabawnie smieje sie z golfa ![]() nie wstydze sie tego ze jestem jego wlascicielem... i wisi mi to co o nim myslicie... uzytkownik golf to chyba jakis moj znajomy bo duzo prawdy napisal o tym ze poprzedni wlasciciel tak zepsul to auto bo to prawda.Ja kupilem go zeby zrobic z niego normalne auto...poczekajcie jeszcze z 2 mieszki i pokaze wam jak wyglada na ladnej feldze i oponce a zmienicie zdanie a co do reszty to naprawde im wiecej czasu i kasy w to wloze tym bedzie lepiej wygladal i smiejcie sie do woli mnie to naprawde nie interesuje szczerze mowie ![]() bawi mnie to ze autor tych zdjec pewnie sam nie ma nawet deskorolki a wypowiada sie o samochodach innych no ale ![]() szczerze? to sam wiem ze golf wyglada buracko ale jestem po to i po to tyram zeby miec kase i zrobic go na normalne auto tyle w temacie ![]() pozdrawiam Wlasciciel Golfa RNI ![]() ![]() |
|
|
~~nordic walking | |
![]() |
|
CYTAT sam wiem ze golf wyglada buracko ale jestem po to i po to tyram zeby miec kase i zrobic go na normalne auto jeśli tyrasz tylko po to żeby wsadzić pieniądze w golfa to życzę ci dużo zdrowia, bo jest wiele innych, ciekawszych celów w życiu na które lepiej tyrać niż na Golfa |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT jeśli tyrasz tylko po to żeby wsadzić pieniądze w golfa to życzę ci dużo zdrowia, bo jest wiele innych, ciekawszych celów w życiu na które lepiej tyrać niż na Golfa ![]() A ty masz jakieś pasje ? widać on ma i pakuje pieniądze w samochód i robi to aby postawiony sobie cel zrealizować , pomyślcie zanim coś napiszecie |
|
~~heh | |
![]() |
|
widzisz ja mam cel
![]() zrobic ze starego rupiecia dobre auto i to osiagne czy za 3 lata czy za 30 ![]() a to na co tyram to moja sprawa... ![]() ciebie interesuja inne sprawy mnie inne kazdy ma swoj gust czlowieku wiec odpusc sobie to pierdolenie za przeproszeniem bo w dupie to mam a i tak nic nie wskurasz bo ja dalej bede walil kase w tego rupiecia ![]() |
|
|
~~pijak z JP2 | |
![]() |
|
też ludzie macie problemy, jeden ładuje kasę żeby rupiecia Golfa maksymalnie zburaczyć, drugi ładuje kasę w nowe telefony, a ja np. lubię wypić często
![]() |
|
|
~~zniesmaczony | |
![]() |
|
Modderator zamknij ten temat ,tego się nie da czytać to istne bagno.
|
|
|
~~arek | |
![]() |
|
tomek fotek z niska mial golfa dwojke i jak sie zecpal to rozwalil go
|
|
|
|
![]() |
|
Ludzie ogarnijcie się to miał być temat o wiejskim tuningu a nie co ktoś zrobił jak się naćpał albo kto będzie w co inwestował
![]() |
|
~~heh | |
![]() |
|
ja wole pchac kase w burackie auto a jeden woli pic zeby zrobic z siebie debila hehe
![]() mam wyjebane juz na ten temacik zegnam panow z "Operacji Tuning" |
|
|
~~lol | |
![]() |
|
jakim trzeba byc idiotą aby w swoim logo dać niemiecką wrone? jeszcze narysuj swastyke na masce albo odrazu idz spalic synagoge
|
|
|
~~wieśtuningwon | |
![]() |
|
Zapewne większość z was ma 15 lat i się podniecacie zburaczonymi Golfami czy Beemkami, tak jak zapewne Nokią.
|
|
|
~~wies | |
![]() |
|
A ja mam ztiuningowanego perkinsa. w dachu zamontowane 6halogenow 100watowych, efekt nocny zajebisty.
|
|
|
~~lelek | |
![]() |
|
CYTAT Śmiać mi się chce jak widzę Cię w tym odpicowanym golfie, myślisz że ten wrak to szczyt marzeń, puszczasz z niego wieśniacką muzykę chwaląc się jak głośno grają Twoje głośniki. Pozdrawiam ![]() |
|
|