~~GD | |
![]() |
|
CYTAT Doskonale wiem że nie mozna dorobić się w zasadzie niczego stojąc za barem. Chodzi o to że w barach pracodawcy zawsze wykorzystuja pracowników. A jeśli chodzi o napiwki to nie często się to zdarza... A stawkę za godzinę ustala szef. To ciężka praca. Nie mogę zrozumieć tylko że wynagrodzenie jest aż tak niskie. a kto ma stawke ustalac do cholery ciezkiej jak nie SZEF ? |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
NO WŁAŚNIE KURNA W PYTĘ! Ja lubię sobie skoczyć ze znajomymi na browarek do pabu kryjówka w rozwadowie, jest tam naprawde git.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
Pubu Kryjówka nie odwiedzam, ale dwa razy zamówiliśmy tam jedzenie przez internet. Jedzonko super, niestety tylko do 18.00 dowożą, a sobota i niedziela wcale. Szkoda. Pewnie w sobotę mieliby więcej klientów. A na pewno mnie z rodzinką i znajomymi.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
ja polecam a&j
|
|
|
~~imprezka | |
![]() |
|
JOKER JEST ELO;D
|
|
|
~~kryszko | |
![]() |
|
tam gdzie dom weselnu !!!nie polecam knajpa moze i git( nic nie brakuje) ale obsluga do bani!!!albo slychac jak klna z z baru albo siedza przy stoliku i fajki pala odpychajacy widok!!!!
|
|
|
~~beer | |
![]() |
|
Irish Pub
|
|
|
~~wodka | |
![]() |
|
A jaki bar jest ok- ma być smacznie i tanio
|
|
|
~~wino | |
![]() |
|
kryjówka
|
|
|
~~Nick | |
![]() |
|
zgasła mi fajka mi zgasła
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
tylko A&J
![]() |
|
|
~~STAWKO | |
![]() |
|
RESET
![]() |
|
|
~~EmaDwe | |
![]() |
|
Jesli chodzi o Puby (bary) dam kilka przykladow.
1) Ósemka - Niedrogo smacznie alee.. czasami nie da sie wysiedziec za duzo dzieciakow 2) Pub Omega - Super wystroj, klimat duzy wybor alkoholi. Jedzonko tez dobre ![]() 3) DVD - Piwo nawet smaczne ![]() ![]() 4) Kryjówka (kiedys) - Mily pub aczkolwiek malutko miejsca bylo. 5) Joker - Bar jak ktos pisal naprawde jest chyba metr na pol metra :/ Ciekawy wystroj sali ![]() 6) RESET - Ciekawy klimat ![]() moglbym wiele wymieniac ale po co... MAM TYLKO JEDNO ZASADNICZE PYTANIE w 90 % Tych Pubach-Barach leci muzyka typu Regge Rock .. :/ Dlaczego ? Mozliwe ze takze muzyka odrzuca ... Szefowie firm zastanowcie sie nad tym. Moim zdaniem Do poludnia mozna sluchac sobie tych swoich a pozniej niech leci cos neutralnego np RMF... Zetka... |
|
|
~~ | |
![]() |
|
albo radio M
|
|
|
|
![]() |
|
polecam "Irish Pub",panuje tam ciepla atmosfera,barmanki sa bardzo przyjazne,po za tym mozna zjesc pyszniutki obiadek badz kolacyjke ....polecam
myszka |
|
~~Lonka | |
![]() |
|
hejka jesli chodzi o dobry lokal to jest ich kilka w zaleznosci od upodoban. Kiedys jak jeszcze istnial Pub Pokusa chodzilam tylko tam fajny klimat duzo ludzi muzyka ok sympatyczni barmani najgorsze bylo to ze bylo najarane w zimie nie bylo czym oddychac:/ podobnie z bila joker i osemka.Nie dawno pokazal sie nowy konkurent Oskar bardzo fajny lokal czysty nie smierdzi w nim fajkami bo nie mozna tam palic i bardzo dobrze
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~Psk | |
![]() |
|
Puby wcale nie są nam potrzebne. Doskonale można się bez nich obejść i spędzać czas sensownie i pożytecznie.
|
|
|
~~Stalówek | |
![]() |
|
London pub(nie wolno palić!!!!!!!!! i to jest najważniejsze....
|
|
|
~~swoja | |
![]() |
|
ja pabow nie polece ale polecam Tło tam jest fajny klimat, miła obsługa
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
Tło
|
|
|
~~Rti | |
![]() |
|
Są pożyteczniejsze formy spędzania wolnego czasu niż bezsensowne i beznadziejne przesiadywanie w pubach przy piwie.
|
|
|
~~XYZ | |
![]() |
|
Są też pożyteczniejsze rzeczy niż ględzenie i umoralnianie innych. Ale nie wiem czy wiesz "O gustach się nie dyskutuje, gusta się miewa"
I pamiętaj nihil est ab omni parte beatum... |
|
|
~~Joanna | |
![]() |
|
Do XYZ - niestety, masz rację. A może "stety"?...
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
nie ma takiego
|
|
|
~~Rt | |
![]() |
|
Są też pożyteczniejsze rzeczy niż ględzenie i umoralnianie innych. Ale nie wiem czy wiesz "O gustach się nie dyskutuje, gusta się miewa"
I pamiętaj nihil est ab omni parte beatum... Alkohol przyczyną śmierci Wyniki wczorajszej sekcji zwłok wykluczają, aby do śmierci 45-letniego Henryka M. przyczyniły się inne osoby. Zwłoki znaleziono dwa dni temu w jego mieszkaniu przy ul. Kopernika w Tarnobrzegu. Okazało się, że podczas kolejnej pijackiej gospodarz wyszedł do toalety. Usiadł na sedesie i zmarł. Zamroczony alkoholem kompan, po dość długim czasie zorientował się, że Henryk M. nie żyje. Powiadomił policję. Przyczyną zgonu było zatrzymanie akcji serca. Źródło: GC Nowiny |
|
|