~~ | |
![]() |
|
:ysz:
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~edek | |
![]() |
|
Ortografia lezy i kwiczy. Firme Mikst jak i wlasciciela znam i faktycznie do najnormalniejszych ludzi on nie nalezy. Ale jak sama przyznalas z dnia na dzien rzucilas robote (a umowa do czegos zobowiazuje) wiec nie dzi sie, ze cie tak potraktowal. Szacun dla tego Pana.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
proponował bym usunąc ten temat
|
|
|
~~Mka | |
![]() |
|
Potwierdzam !!
również z tą ... instytucją miałem do czynienia, okropne chamstwo, i brak kultury przejawia sie na kazdym kroku - choc ja tam nie pracowalem. |
|
|
~~Andrzej | |
![]() |
|
mikst to cioty.
|
|
|
~~**** | |
![]() |
|
ho ho mocne słowa Andrzejuz, poziom wypowiedz powalający, czlowiek moze sie dowartosciowac czytajac
![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
Ten Pan z MIKST-U niech sie otrząśnie i nie myśli sobie ze jest szefem wszystkich szefów .Pewnie prostak z niego co ma bande osiłkow chodz strasznych pracownikow to on niema ...ale skoro na dziewczyne nasyła jakiś osiłków to mu sie dziwie ...Pozdrawiam
|
|
|
~~cr | |
![]() |
|
pewnie go leje jego kobita-stąd obawy
|
|
|
~~**** | |
![]() |
|
Kasia24 wyraznie napisala ze byla tam ze swoim kolega, zreszta sa kobiety, przy ktorych mezczyzni obawiaja sie o swoje bezpieczenstwo
|
|
|
~~Andrzej | |
![]() |
|
hahaha chyba ty ziomus.
|
|
|
~~Ten typ tak ma | |
![]() |
|
Dziadzio skrok i jego frajerskie zagrywki tak to jest nie dogada sie z byłym wojskowym który obawia sie wrócic do domu samochodem tylko za nim jada jego ochroniarze niczym z filmu gangsterskiego jakby był prezydentem eskorta musi być
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Dołączył: 6 Sie 2007r. Skąd: StaloweMiasto Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jakbym tylu ludziom zaszedł za skórę i za paznokcie,a nie docierało do mnie,że jestem lekko jebnięty
![]() ![]() A miałem tam pracować.Na szczęście w porę się opamiętałem.Zbierając informacje-wprawdzie tylko czarne scenariusze utwierdziłem sie po raz kolejny w przekonaniu,że wszędzie "U Polaka" w robocie jest tak samo ![]() Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~dfsbg | |
![]() |
|
I dalej to was gamonie nic nie dociera. Jaki jest Skrok kazdy zainteresowany wie ale nie o to chodzi w tej sprawie. Ta cala pani Kasia jest totalna ignorantka i mysli, ze swiat sie kreci wokol niej i jej synalka. To widac po innych jest "inteligentnych" postach. Dragi? Kobieto czego ty wlasciwie chcesz od zycia? Tak cie to kreci? Przeciez synek....synek i synek raz jesczze i do tego mieszasz dragi, imprezki i kompletny brk pomyslu na zycie. Dac mi bo mi sie nalezy przeciez mam synka...Pusta idiotka.
|
|
|
|
![]() |
|
odsyłam do poprzedniego(Strona 2) postu,tam z grubsza jest wyjaśniony problem Pani kasi24,szczegółów nie będę opisywał,bo mi to nie leży,nie jestem upoważniony,to nie moje życie i komuś nie będę meblował na siłe,bo pani chce pomocy i jednocześnie ją odrzuca,i zawsze moge sie mylić
a byc może nie gamonie,tylko zagranie ze strony forumowiczów jest celowe? Odbiec od tematu na tyle,aby kontynuowac wątek,a jednocześnie nie spełnic oczekiwać kasi24?,czyli nie okazać żalu i wspóczucia,nie przyszło ci to do głowy inteligencie,~dfsbg? co do tematu Pani kasia24 podzielam zdanie,tylko ci "gamonie mi troszkę nie podeszli Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~ | |
![]() |
|
dfsbg popieram..
|
|
|
~~**** | |
![]() |
|
ta dziewczyna w zasadzie sama nie wie czego chce, ciekawe jak wiele jeszce osob oprocz mnie dalo sie nabrac na jej "wolanie o pomoc", ona tak naprawde swietnie sobie radzi manipulujac ludzmi! z perpektywy jej wpisow na tym forum smiem przypuszczac, ze byly pisane na fazie, a moze na stale glowka sie zryla od ziola, hmm nie wiem, dobrze ze sa specjalisci, ktorzy zajmuja sie ciezkimi przypadkami
|
|
|
|
![]() |
|
jej już nic nie pomoże, oprócz niej samej. Najciekawsze jest to, że wbrew jej zamierzeniom (prawdopodobnie)- nikt jej nie współczuł i nikt nie pożałował
![]() Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~Edzio | |
![]() |
|
Jak to nikt. A ja??????
Edi |
|
|
~~lolka | |
![]() |
|
...bo pewnie Cię coś łączy z tą babą nie powiem jaką...
|
|
|
~~**** | |
![]() |
|
hehe edzio!ktos te twoje deklaracje potraktuje serio w koncu ;)a poza tym to allin1 dostal po tylku w poscie"historyjka". styl wypowiedzi autorki wydaje mi sie znajomy
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ja dostał po tyłku? gdzie, jak, kturendy, pokaszcie,
tesz kcem poczytac, gdzie ta chistoryjka? bardziej upierdliwych informuję, iż wszelakie błędy w powyższym i poniższym są celowe i zamierzone.Nie miewam i nie posiadam problemów z ortografią, czasem zjem literkę, a często zapominam "dać" spacji po przecinku ![]() ![]() ![]() pozdrawiam wszystkich,żeśta som cool,oprócz tych co nie som ![]() Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~Jarek | |
![]() |
|
Potwierdzam, nierówno pod sufitem ma ten facet(może przydałby się mu jakiś walec wyrównalec...to tak a propo jednej z reklam w tv
![]() |
|
|
~~jakion | |
![]() |
|
dużo słysząłem na temat tej agencji..
i same negatywy... Podobno szef jest popie...ony nie wiem jak te chłopaki którzy pracują, wytrzymują z nim.... |
|
|
~~ina | |
![]() |
|
Wiekszosc ochorniarzy to ........... szkoda gadac.
|
|
|
~~atf2020 | |
![]() |
|
ZNAM TEN TEMAT Z BLISKA, MOGĘ POWIEDZIEC IŻ TRZEBA WSPÓŁCZUC RODZINIE DZIADZIA M.S. , A W SZCZEGÓLNOSCI TYM NAPRAWDE BLISKIM !!!!!!!!!!!!! ZOSTAWCIE PRACOWNIKÓW W SPOKOJU KARZDY GDZIEŚ PRACUJE , ONI WYKONUJĄ POPROSTU IDIOTYCZNE POLECENIA PRZEŁOŻONEGO !!!
|
|
|