~~czatownik | |
![]() |
|
jaki waszym zdaniem jest nalepszy program anty wirosowy?
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
kaspersky,dobry i nie zmula
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
kaspersky, kaspersky i jeszcze raz kaspersky,nie ma lepszego atyvira chroniacego tak dobrze i radzacego sobie z kazdym rodzajem zarazonego pliku,
|
|
|
Dołączył: 6 Sie 2007r. Skąd: StaloweMiasto Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
nie ma najlepszego programu antywirusowego,żaden z dostępnych, nawet płatnych nie daje 100% pewności i zabezpieczenia naszego kompa. W rankingach obecnie pierwsze miejsce ma GData Internet Security, jednak zwalnia prace kompa, bo jest to jeden wielki kombajn.
Polecam Kasperskiego ![]() ![]() z darmowych jedynie Avast Home Edition lub Bitdefender_free_v8. Zdecydowanie odradzam Nortona Najlepszy jest ten, który Twoim zdaniem jest najlepszy ![]() Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~Edzio | |
![]() |
|
Najlepszy jest linux
![]() Edzio III Twórczy |
|
|
~~ | |
![]() |
|
Active Virus Shield - nie spowalnia i wg. mnie bardzo dobry, a co najważniejsze darmowy.
|
|
|
~~zone alarm | |
![]() |
|
Odkąd używam Zone Alarma z antywirusem ZADEN wirus mi nie wniknął. Zdecydowanie polecam. Miałem wcześniej Nortona czy Avasta i te przepuszczały.
|
|
|
|
![]() |
|
Arca Vir działa prawie tak samo jak Norton - komp staje.przyznam Edziowi rację odnośnie Linuxa, bo tu napisano około 680 sztuk wirusów, a na Windowsa kilka tysięcy, o ile nie kilkaset tysięcy, już nie pamiętam.
Sam obecnie korzystam z MKsa- czy mam wirusy? Nie wiem, bo program sie nie pruje.Miałem Nortona - nie było wirusów,podziękowałem za współpracę,bo pomimo dwóch rdzeni w procesorze, komp niemal zamarzał na XP Home Edition.Zapuściłem kasperskiego- ten znalazł 5 sztuk i był na 30 dni.Zapodałem potem NOD32-znalazł jeszcze 4 sztuki,teraz mam MKSa i po Nodzie znalazł jeszcze 3 sztuki. I co o tym myśleć,który jest dobry, który jest najlepszy? Oczywiście wszelkie procedury pełnego skanowania systemu zostały wykonane zgodnie z wymaganiami programów antywirusowych,programy były na bieżąco aktualizowane. norton mimo wszystko jest do dupy. Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~ | |
![]() |
|
jak o ktoś kiedyś napisał na znanym portalu internetowym ze najlepszy jest internet explorer
![]() |
|
|
~~GD | |
![]() |
|
WIN XP + wszytskie latki - skonfigurowane automatyczne akuualizacje - przegladarka FF + windowsoska zapora - raz na miesiac scan spy bootem, adware, sprawdzic logi Hijack'kiem
i ZADEN program antywirusowy. Straty spowodowane programem sa duzo wyzsze niz ew. pozytek z niego. to pod wzgledem "wirusow" via internet. |
|
|
~~NOD32 | |
![]() |
|
NOD32 TEN JEST NAJLEPSZY !
|
|
|
~~macieju | |
![]() |
|
~GD masz racje - wystarczy umiejętne poslugiwanie się netem i nie trzeba zadnych antywirusów.
|
|
|
~~Napol Leon | |
![]() |
|
Gd ciekawe czy masz orginalnego windowsa.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
ofis 2007
|
|
|
|
![]() |
|
jak napisał ~Edzio : Linux, i będzie święty spokój z wirusami.Sam przesiadłbym się na Linuxa,jednak jakoś ciężko.
Mam XP, mam bieżące aktualizacje i jakoś nie ufam tym z "Microsyfu" a jeszcze bardziej tym magikom, którzy piszą wirusy. Jestem zgodny, co do umiejętności korzystania z internetu, jednak przezorny zawsze ubezpieczony ![]() Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~ | |
![]() |
|
allin mówisz mikrosyf a masz pirata windowsa.!!
|
|
|
~~GD | |
![]() |
|
a zebys wiedzial ze mam oryginalna winde Napoleon
![]() oryginalnego XP proffessional mam ![]() - razem ze sprzetem byla licencja ![]() |
|
|
|
![]() |
|
i tu sie mylisz człowiecze.Mam Windows Xp Home Edition Servis Pack 2b polish ale czasem żałuję.
A poza tym tu biega o program antywirusowy a nie o legalność systemu operacyjnego kogokolwiek Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|
~~Edzio | |
![]() |
|
Co do umiejętnego korzystania z internetu.. tu bym się do końca nie zgodził. Sam mam Kaspersky oryginał , mimo wszystko staram się skanować wszystkie ściągnięte pliki, programy etc. Ale czasem się łapię na tym, że zamiast przeskanować plik uruchamiam go (antyvir i tak działa w tle, ale strzyżonego Pan Bóg strzyże
![]() ![]() Edzio P.S. Panowie Admini, zarejestrowaliście już portal stalowemiasto jako prasę? ![]() ![]() |
|
|
~~GD | |
![]() |
|
znaczy sie czego zalujesz Allin1
![]() |
|
|
~~diss | |
![]() |
|
Zgadzam się z dużą częścią poprzednich wypowiedzi. Po 1 umiejętne posługiwanie się netem! Jeśli antywir to moim zdaniem Kaspersky! Ekstremalnie skuteczny i nie muli kompa. Dobry też jest NOD32, "lżejszy" nawet od Kasperskiego, ale ciut mniej skuteczny. Odradzam Nortona, Pandę i najnowszego MKSa (starsze były OK).
|
|
|
|
![]() |
|
znaczy się żałuję, że wywaliłem 3 stówy na widowsa, jednak miałem inne palny, które, jak to w życiu bywa się pokrzyżowały. I tak mi zostanie.
![]() ![]() Btak opisu, aby zobaczyć opis, wciśnij F 13 |
|