~~edek | |
![]() |
|
Platformie mówię głośne, zdecydowane NIE! Nie mam zamiaru znowu starszych w wierze braci oglądać na wiejskiej. Już zdecydowanie wolę kogoś z PIS, a właściwie zobaczymy kogo wystawią.
--------------------------------------- Edzio, a skąd masz pewność, że w PIS nie ma "braci starszych w wierze" albo że sam nie masz takich w rodzinie? A poza tym zauważyłem, że chyba masz jakąś obsesję na tym punkcie...? |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~nowy | |
![]() |
|
Do Edzia -
No to masz starszych w "wierze", których przygarnął PIS: 1. Andrzej Kryże - Wiceminister Sprawiedliwości IVRP. Członek PZPR. Skazywał Solidarnościowców w stanie wojennym. 2. Zbigniew Wasserman - Minister koordynator ds. służb specjalnych IV RP. PRLowski prokurator. 3. Wojciech Jasiński- Minister Skarbu IV RP. Członek PZPR. 4. Andrzej Aumiller- Minister Budownictwa IV RP- Członek PZPR i UP. 5. Anna Kalata - Minister Pracy i Polityki Społecznej IV RP. Członek PZPR i SLD. 6. Zbigniew Graczyk- Wiceminister Gospodarki Morskiej IV RP - Członek PZPR. 7. Marek Grabowski - Wiceminister Zdrowia IV RP- Członek PZPR. i SLD. 8. Ewa Sowińska- Rzecznik Praw Dziecka IV RP. Członek PZPR. 9. Krzysztof Zaręba - Wiceminister Środowiska IV RP- Członek PZPR. 10. Bogusław Kowalski Wiceminister Transportu IV RP. Członek PRON. 11. Bogdan Socha -Wiceminister Pracy i Polityki Społecznej IV RP - - Członek PZPR. 12. Romuald Poliński- kolejny Wiceminister Pracy i Polityki Społecznej IV RP. - Członek PZPR doradca SLD. 13. Maciej Łopiński - Rzecznik Prezydenta IV RP - - Członek PZPR. 14. Ryszard Siewierski- Zastępca Komendanta Głównego Policji IV RP- - Członek PZPR. 15. Karol Karski (PiS) obecnie radykalny przewodniczący komisji IV RP ds. zmian w ustawie lustracyjnej. We władzach centralnych socjalistycznego ZSP na Wydziale Prawa i Administracji UW. 16. Stanisław Kostrzewski, od 25.02.2006 skarbnik PiS - Członek PZPR. 17. Jerzy Bahr, ambasador RP w Moskwie. - Członek PZPR. 18. Krzysztof Czabański, prezes Polskiego Radia S.A - Członek PZPR. 19. Stanisław Podlewski, dyrektor departamentu rybołówstwa w ministerstwie rolnictwa- Członek PZPR. 20. Marcin Wolski, dyrektor I programu PR - Członek PZPR. 21. Tomasz Gąska, wiceprezes Radia PiK z nadania Kaczyńskich. - Członek PZPR. 22. Bolesław Borysiuk wybrany do KRRiT za zgodą Kaczyńskich. Lata w PZPR. |
|
|
~~``` | |
![]() |
|
:boksuj:Bo ten Edzio to jest taka ofiara co tylko zrzędzi, narzeka i krytykuje ale na wybory to pewnie nie chodzi?!!!!!!
|
|
|
~~pulp | |
![]() |
|
TAK TAK TAK
|
|
|
~~Edzio | |
![]() |
|
A właśnie, że chodzę.. czasami
![]() @edek - PIS, jak zapewne wszystkie partie w tym kraju , ma na pewno takich u siebie. Tylko może nie tak mocno ortodoksyjnych, jak PO. I nie, nie mam obsesji na jakimś tam punkcie. Tylko nie chciałbym, żeby w końcu Jidish obowiązywał na maturze ;). @nowy - jak wyżej, wszędzie mają zaplecze ![]() ![]() Edzio |
|
|
~~!!! | |
![]() |
|
Jak nie wiadomo w jakich partiach? to własnie tylko na listach PiS-u w Stalówce były takie roszady.Ludzie LPR-u,PiSowcy,osoby wogóle nie związane z PiS-em itp.
|
|
|
~~!!! | |
![]() |
|
Jak nie wiadomo w jakich partiach? to własnie tylko na listach PiS-u w Stalówce były takie roszady.Ludzie LPR-u,PiSowcy,osoby wogóle nie związane z PiS-em itp.
|
|
|
~~!!! | |
![]() |
|
|
|
|
~~# | |
![]() |
|
:boksuj:
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
TAK TAK TAK
|
|
|
~~ktoś | |
![]() |
|
beznadzieja! chciałem głosować na PO, ale w stalowej ta partia ma strasznie marnych ludzi. Kim jest ta Butrynowa? I dlatego nie zagłosuję na PO. Na PiS i LiD też nie, bo Tofil i Blądek są równie beznadziejni. Kogo więc wybrać?
|
|
|
~~ktoś inny | |
![]() |
|
do ktoś:
Kłopoty z logiką? Nie wiesz kto to Butrynowa a twierdzisz że równie beznadziejna. Może jestem subiektywny ale z pewnością wykształceniem, inteligencją, elokwencją i umiejętnoscią logicznego myślenia oraz jasnego wyrażania się w konkretnych sprawach przewyższa obu panów ( ich również znam).Jeśli Ci to nie odpowiada to głosuj na spadochroniarzy- oni kochają Twoje miasto i Ciebie ( ale tylko do 21 paźdz.) |
|
|
~~ktoś | |
![]() |
|
do ktoś inny:
kłopoty z czytaniem? nie napisałem że Butrynowa jest równie beznadziejna, tylko że Błądek i Tofil są równie beznadziejnico ludzie ze slabiutkiej w stalowej PO. A Butrynowa nie ma szans, podejrzewam, ze nie slyszał o niej co drugi mieszkaniec miasta. Bo niby czemu miał słyszeć? Czytam regularnie lokalne gazety, słucham radia i oglądam lokalną telewizję i wiem o niej tylko tyle, ze jest nauczycielką i radną powiatu. To za mało, zebym oddal na nią głos, czym sobie na niego zasłużyła? A spadochroniarzy mam tak samo w dupie, jak oni nas, mieszkanców. Stalowa znowu nie ma kandydata! I tyle. |
|
|
~~Rozsądny | |
![]() |
|
Stalowa ma kandydata. Jest nim Artur Pychowski!! Startuje z list PSLu. Ja napewno zaglosuje na niego.
|
|
|
~~Edmunt | |
![]() |
|
CYTAT Stalowa ma kandydata. Jest nim Artur Pychowski!! Startuje z list PSLu. Ja napewno zaglosuje na niego. Głosujmy na zielonego ludka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~zet | |
![]() |
|
CYTAT Stalowa ma kandydata. Jest nim Artur Pychowski!! Startuje z list PSLu. Ja napewno zaglosuje na niego. Głosujmy na zielonego ludka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aleś ty edmunt głupi... |
|
|
~~boss | |
![]() |
|
Czyżby ktoś obawiał się zielonych ludków??? Spokojnie - przeżyli 112 lat przeżyją i współczesnych oszołomów...
|
|
|
~~Edmunt | |
![]() |
|
CYTAT Czyżby ktoś obawiał się zielonych ludków??? Spokojnie - przeżyli 112 lat przeżyją i współczesnych oszołomów... Nikt się nie obawia. Tylko oni sa tacy żałośni, że zasługują od czasu do czasu na kilka miłych słów ![]() ![]() |
|
|
~~ktoś inny | |
![]() |
|
jeszcze raz do ktoś:
cyt.:"nie napisałem że Butrynowa jest równie beznadziejna, tylko że Błądek i Tofil są równie beznadziejni co ludzie ze slabiutkiej w stalowej PO..." Wyrażenie "Błądek i Tofil są..." jest logiczną koniunkcją czyli obaj panowie są równie beznadziejni jak kto???.. jak ludzie z PO?,jak kandydatka PO?, jak kandydaci pozostałych ugrupowań? Szanuję Twój niezależny pogląd tylko że w ten sposób pozostają tylko obcy kandydaci; ale to już było! O każdym naszym (stalowowolskim) kandydacie można napisać że jest zaledwie, tylko... Niestety Noblistów nie mamy. |
|
|
~~były uczeń | |
![]() |
|
Pychowski to komuch ,który sie przemalowal i udaje teraz pożądnego.Uczac w szkole straszył mnie wylaniem ze szkoły za to ża powiedziałem ruskie zamiast Związek Radziecki.Dla mnie jest czerwony jak etykieta coca~coli.
|
|
|
~~adax | |
![]() |
|
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło.
|
|
|
~~Leżajsk | |
![]() |
|
ja zagłosuję na Rynasiewicza, mam rodzinę w Leżajsku i ma tam bardzo dobrą opinię
|
|
|
~~hiena | |
![]() |
|
ej 'zygmunta' zajmij się swoim pisem!!! chociaż jak chcesz to wal w PSL im to na pewno nie zaszkodzi. Obecni "wodzowie" nie dorastają Pawlakowi do pięt. Głosuję na PSL i moja rodzina też!!! Przynajmniej nie trzeba będzie się wstydzić...
|
|
|
~~KM | |
![]() |
|
Renata to bardzo pozytywna kobieta z charakterem i zasadami, przez 4 lata byla moja wychowawczynia i nie powiem o niej zlego slowa, dzieki jej poswieceniu i uporowi (sama opracowala dla naszej trojki oddzielny program nauczania zebysmy nie mieli problemow z nowa matura 2002) zrobila z nas ludzi
![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
Kandydtów mamay beznadziejnych. Butrynowa jest słaba i mało kto wie kim ona jest a ta miernota Błądek typowy apartczyk to już na wejściu kompromituje miasto i pis. Nie mamy znaczących postaci i znów przegramy z kolbuszową i grodziskiem dolnym. Szkoda że Szlęzak nie kandyduje ale ja go rozumiem trzeba skończyć to co się zaczeło. Pójdę jednak na te wybory i oddam głos na Butrynową - to mniejsze zło.Jest kobietą z gracją, wiedzą. Gdy słuchałem prezentujących się pis-wek w Warszawie na czele z "NELLY" I ELŻBIETĄ JAKUBIAK to pani Butryn jawi się jako gwiazda parlamentu. Postawmy na Nią a dobrze Stalowa Wola wyjdzie. Wstydu nam nie przyniesie! O Błądku to szkoda nawet jednego zdania pisać.Faktem jest, że to typowy aparatczyk z okresu lat 50-tych. Co on będzie robił w Sejmie gdyby nie daj Boże go wybrano? Tam jest już wielu "odzwiernych", on jest zbyteczny.
|
|
|