~~ADEl | |
![]() |
|
Witam
![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~Sami | |
![]() |
|
Ja tam zaufanie do nich mam. Jezdze tam z dwoma psami ktore mam juz ponad dwa lata. jeden z nich przechodzil operacje miedzy innymi i bez problemow.
pzd |
|
|
~~cris | |
![]() |
|
a no sadzimy ze tego typu przybytki nie winny byc obok blokowiska i swiecic w oczy sasiadom swoimi neonami-jeszcze troche a uruchomie proce.
ponadto karm swoje kotki-pieski tak jak jedzą ich dzicy "bracia" a nie beda ci potrzebne tego typy kliniki. pies-kot to drapieznik, wiec tylko miecho i woda- TYLE I AZ TYLE !!!! Moj wilczor dopoki jadl tylko miecho/ok 10 lat/nigdy nie chorowal, az wpadl przez przypadek do lekarza wlasnie... i zaczelo sie... i niebawem skonczyło,bo zmienione menu na kaszki i inne pierdoly doprowadzily do wykonczających go chorob a co za tym idzie KASY. kto tego nie zrozumie placic musi!!!!!! |
|
|
~~maldo | |
![]() |
|
a wedlug Was ktora lecznica/weterynarz jest najbardziej zaufany?? Bo ja slyszalem rozne nieciekawe opinie na temat wlasnie tej kliniki. Zawsze ufalem Popowiczowi(kolo Aldika)
|
|
|
~~iwi | |
![]() |
|
według mnie najlepsza lecznica jest na jana pawła koło biedronki, chodzę do niej od początku i nie mam żadnych zastrzeżeń do jej umiejetności, polecam
|
|
|
~~Nickt | |
![]() |
|
proponuję BENEVENTUM na ponaiatowskiego.Korzystam z ich usług od początku(8 lat) i moje zwierzątka(kotka i pies),pomimo swojego wieku cieszą się życiem i są zdrowe. Nigdy nie proponowano mi zbędnych diet,pokarmów za kosmiczne ceny. Polecono tylko to, co było niezbędne i konieczne, czyli w zasadzie tylko szczepionki. Wszelkie zabiegi o 20- 40 zł taniej niż u konkurencji,w szczególnych przypadkach przyjadą do Waszego zwierzątka bez żadnego marudzenia. Serio polecam!!!
Beneventum. Przychodnia weterynaryjna. Ulica: Poniatowskiego 80 Telefon: 15 843 22 54 Godziny przyjęć: poniedziałek - piątek: 10-19 sobota: 8-13 |
|
|
~~ | |
![]() |
|
Ja polecam Oręziaków.Nie są tani ale robia wszystko co możliwe aby wyleczyć zwierzaka.
|
|
|
~~do BENEVENTUM | |
![]() |
|
DO BENEVENTUM: 8 lat temu to ja w tym punkcie prowadziłem sklep mięsny a nie był tam jakiś weterynarz więc nie pieprz tutaj i nie rób sobie czy pracodawcy reklamy.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
A co ludzie przestali kupować mięsko i sklepik splajtował?
|
|
|
~~do ~ | |
![]() |
|
Do ~ : Nie
![]() |
|
|
~~Nickt | |
![]() |
|
CYTAT DO BENEVENTUM: 8 lat temu to ja w tym punkcie prowadziłem sklep mięsny a nie był tam jakiś weterynarz więc nie pieprz tutaj i nie rób sobie czy pracodawcy reklamy. w moim porzednim poście nie ma wzmianki o tym,że lecznica funkcjonuje pod ww adresem od 8 lat, tylko , że ja korzystam od 8 lat z "jej" porad i usług, i nie pieprzę - tylko piszę, nie robię reklamy ani sobie ani pracodawcy, tylko udzielam informacji, z której byc może skorzystają zainteresowani. Ponadto jest to moje prywatne zdanie,do którego mam prawo.Jeżeli żal ci dupę ściska, to staraj się robić wszystko aby z Twoich usług Wiara też była zadowolona,choć sądząc po treści Twojej wypowiedzi jest to mało możliwe ![]() Proponuję czytać dokładniej posty, abyś w przyszłości się nie kompromitował, ruszyć odrobinę wyobraźnię Czyżby mięsko zaszkodziło? Pieprzone czy nieświeże?A to "pikantne" słownictwo, to zapewne pozostałości po sklepiku miesnym? ![]() resztę przemilczę, bo nie BENEVENTUM,tylko NICKT "... bo zupa była za słona..." |
|
|
~~ | |
![]() |
|
lecznica argos Panstwa Oręziaków jest najlepsza, gorąco polecam!
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
gdzie
|
|
|
~~Janina | |
![]() |
|
Najlepszą lecznicę mają Oręziakowie:nowoczesna, szeroki wachlarz usług, wysoka kultura personelu,życzliwoś. Polecam.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
gdzie
|
|
|
~~Kicia | |
![]() |
|
Moze wymieniona lecznica jest nowoczesna ale najlepiej na zwierzakach zna sie pan Popowicz mimo ze jego lecznica nie jest tak bardzo nowoczesna.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
:-:
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
:boksuj:
|
|
|
~~Alicja | |
![]() |
|
Lecznica Państwa Oręziaków jest koło ronda za tym dużym krzyżem
Centrum Małych Zwierząt "ARGOS" ul. K.E.N. 7 tel 015 8421528 Również Polecam!! ![]() |
|
|
~~Alicja | |
![]() |
|
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
![]() |