|
![]() |
|
4. Kolega GAL - o ile mnie pamięć nie myli, ma bana na karku ...
![]() Dziękuje żę doczekaliśmy się odpowiedzi. Jeżeli komentuje się temat , w którym nie trzeba się logować - to nie jest to wina osób, które podisują się anonimowo. Co do usuwania komentarzy dalej nie dostałem docelowej odpowiedzi. Mam nadzieje że chodzi o GALA a nie o Gala, bo ja "jeszcze" nie miałem żadnego ostrzeżenia a nawet nie miałem do czynienia z osobami z zarządu ![]() Także pytam wprost - jeżeli artykuł który nie jest poparty dowodami, i mam podejrzliwość ze nie do konca jest zgodny z prawdą, komentując go bez urzywania wulgaryzmów i słów które mogą działać na niekorzyść autora, wyrażam swoje zdanie - To dlaczego taki komentarz zostaje usunięty ? |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 8 Sie 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT komentując go bez urzywania wulgaryzmów i słów które mogą działać na niekorzyść autora czy aby na pewno ... ? |
|
|
![]() |
|
No i 'her' kolski pokazała co o nas myśli.
Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT komentując go bez urzywania wulgaryzmów i słów które mogą działać na niekorzyść autora czy aby na pewno ... ? Ja pisze tu o swoim przypadku , w którym nie urzywałem słów wulgarnych oraz nie obrażałem autora . |
|
Dołączył: 21 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT No i 'her' kolski pokazała co o nas myśli. przeraszam ale jak pan odczytal nick kolski jako zenski ? ![]() |
|
|
![]() |
|
Panowie z zarządu nie odwlekajcie z odpowiedzią na moje pytanie. Zadałem proste pytanie, oczekuje prostej odpowiedzi i konczymy temat.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT No i \'her\' kolski pokazała co o nas myśli. przeraszam ale jak pan odczytal nick kolski jako zenski ? ![]() To zwykła literówka, inaczej nie pisałbym 'her'. Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło . |
|
|
![]() |
|
Panowie może dzisiaj ?
![]() |
|
Dołączył: 11 Lip 2009r. Skąd: sTALOWA wOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
co dzisiaj ?? bo ja jakby nie w temacie
![]() Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
CYTAT Panowie może dzisiaj ? ![]() lux mundi ma w dupie :] na przeczekanie cie wezmie ^^ iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Czyżby jakiś spisek się zawiązywał
![]() |
|
|
![]() |
|
Temat nie jest długi
![]() |
|
|
![]() |
|
[/cytat]
lux mundi ma w dupie :] na przeczekanie cie wezmie ^^ [/cytat] Jeżeli było by kilka osób które systematycznie będą się upominać to może w koncu "coś" mądrego napiszą. Ja się jeszcze nie znudziłem ![]() Szanowny Zarządzie moja wypowiedz tyczy się kilku przypadków. Ps. Chyba za duże wymagania im postawiłem ![]() |
|
|
![]() |
|
lux mundi nie przeprasza :] jedyny po reprezentacji ktory jest w stanie zawstydzic turbodymomena ;]
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT lux mundi nie przeprasza :] jedyny po reprezentacji ktory jest w stanie zawstydzic turbodymomena ;] ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
to jest mistrz ;]
CYTAT Jedzie dwóch gości pociągiem.Siedzą razem w przeziale już od dłuższego czasu i nie rozmawiaja ze sobą. W końcu jeden z nich zagadnął:
-wie pan już tak długo razem jedziemy może się przedstawie.Mam na nazwisko Buła. -a ja Paliwko Znowu jadą i się nie odzywają. Po jakimś czasie Buła się pyta: -wie pan przez ten czas jak jedziemy to wymyśliłem krótką rymowankę do pana nazwiska. Może chciałby pan usłyszec? -no dobrze prosze powiedzieć -Paliwko, Paliwko to głupie nazwisko Jadą dalej i kolejną chwilę ciszy tym razem przerywa Paliwko: -ja też mam dla pana rymowankę z pańskim nazwiskiem. Chciałby pan usłyszeć? -ależ prosze śmiało mi powiedzieć -Buła, Buła ty chu** iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
Znam, ale w innej wersji . Pączek ze śliwką. Śliwka, śliwka skocz po dwa piwka - pączek, pączek Ty chu...
![]() My tu gadu-gadu a temat się zmienia ![]() |
|
|
![]() |
|
a lux mundi zaciera rece :] koniec z tym gownem
zadam odpowiedzi na pytania gala !!!!! ;-) iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
![]() |
|
CYTAT a lux mundi zaciera rece :] koniec z tym gownem zadam odpowiedzi na pytania gala !!!!! ;-) Myślałem aby postraszyć ich czymś np: że zakręce dostawe gazu albo zagłosuje na Tuska w następnych wyborach. Ale chyba wyczuli by że blefuje ![]() |
|