| ~~Jacek | |
|
|
|
Najlepsza strona Stalowej !!!!!
Moja gratulacje dla administratorow tej strony ! dobra robota ! Oby tak dalej ! Jacek. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
Zgadzam się z tą kwestą stalowe.info jest to sssssssuper strona i często z niej korzystam
Kasia
|
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
Mały błędzik mi się wkradł, nie kwestą tylko kwestią
|
|
|
|
| ~~Stalówek | |
|
|
|
stronka git.tylko mało odwiedzających...może nie tak ,mało udzielających się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT 5)Forum Miasta Stalowa Wola - chyba firma MKNet to utworzyla. Po pierwsze nie "5)" a "4)" (umknelo mi ... pozno juz), a po dugie to mialem na mysli MTM a nie MKNet. Ale jak pisalem pewien nie jestem.W kazdym razie moim zdaniem bledem tego forum bylo podzielenie go na kilkanaście kategorii zanim forum zaczelo byc popularne. To wkurzajace jak jest kilka postow dziennie i zeby je znalezc trzeba skakać po kilku działach. Moim zdaniem forum należy dzielić jak jest na nim za dużo wypowiedzi i tematy np. w ciągu jednego dnia znikają z pierwszej strony. Co o tym myślicie? |
|
| ~~xxx | |
|
|
|
Pomysł jest warty powielenia.Właściciele portalu o ile by chcieli mogliby podzielić np. na następujące działy:motoryzacja,moda, pogoda, fajne lokale, dobre kino,co słychać w polityce,sprawy budowlane, zdrowie,sklepy,przydzielanie gwiazdek najlepszym a buraków najgorszym.I to wszystko w granicach dwóch powiatów bo są ze sobą praktycznie nierozerwalne.Faktycznie posty lub artykuły na które nie ma odzewu w tygodniu czasu powinny być automatycznie usuwane.W ten sposób nie będzie strona tak przeładowana lub zaśmiecona niekiedy nieodpowiednimi artykułami.
|
|
|
|
| ~~Jacek | |
|
|
|
ze sprawami budowalabymi to myśle problemu nie bedzie - niech tylko admin to przeczyta
- on zapalony budowlaniec
|
|
|
|
| ~~ | |
|
|
|
Nie jest to prawda. Ludzie ze Stalowej często siedzieliby na takich stronach. Jednak nie zawsze wiedzą, że takie istnieją. Ja o tej stronce dowiedziałam się przypadkiem, odwiedzam ją teraz parę razy dziennie. Chyba faktycznie reklama dźwignią handlu. Pozdrawiam serdecznie.
|
|
|
|
| ~~as | |
|
|
|
ale co jest nie prawda ??
|
|
|