Dołączył: 12 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
ale o co wam chodzi?
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
O język polski
![]() HOMO SUM, HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
zapewne poprawnie byłoby - od pisania z caps lockiem ???
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Brawo anulka
![]() ![]() ![]() Chylę czoła i czekam na zmiany. ![]() HOMO SUM, HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO |
|
|
![]() |
|
T&C
![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Panny, które na wielkim Parnazie mieszkacie,
A ippokreńską rosą włosy swe maczacie, Jeslim się wam zachował jako żyw statecznie, Ani mam wolej z wami rozłączyć się wiecznie; Jesli królom nie zajźrzę pereł ani złota, A milsza mi daleko niż pieniądze cnota; Jesli nie chcę, żebyście komu pochlebiały Albo na mię u ludzi niewdzięcznych żebrały: Proszę, niech ze mną za raz me rymy nie giną; Ale kiedy ja umrę, ony niechaj słyną! Ku Muzom Jan Kochanowski To dla Ciebie anulka. Mam nadzieję, że \'91 zrozumiał o co nam chodzi. HOMO SUM, HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() może i zrozumiał , że "Polacy nie gęsi, iż swój język mają"M.Rej " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
"...takie będą Rzeczypospolite jakie jej młodzieży wychowanie."
Andrzej Frycz-Modrzewski O naprawie Rzeczypospolitej ks. V "O szkole" Piszę dokładny tytuł dzieła poniważ cytat ten jest mylnie przypisywany Janowi Sariuszowi Zamoyskiemu. To dla \'91 bo sądząc z loginu ma maturę przed sobą (no chyba,że 91 to jego wiek). ![]() HOMO SUM, HUMANI NIHIL A ME ALIENUM PUTO |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() ![]() ![]() może i zrozumiał , że \"Polacy nie gęsi, iż swój język mają\"M.Rej "A niechaj narodowie wżdy postronni znają iż Polacy nie gęsi iż swój język mają." ![]() Ja też uwarzam że Polacy nie gęgają tylko mówią po polsku. ![]() Pozdr |
|
Dołączył: 14 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dla tych, którzy mają z problem ze zrozumieniem tekstu pisanego, postaram się wyjaśnić dlaczego nie powinno używać się "DUŻYCH LITER" pisząc cały tekst oraz tytuły.
W kulturze anglosaskiej, duże litery inaczej [CAPS LOCK] jest uznawany za KRZYK. A nikt nie lubi gdy się na niego krzyczy. U mnie w pracy jest to punkt regulaminu i używanie dużych liter jest karane naganą. Do moderatorów, jeśli ktoś nie stosuje się do regulaminu, czy nie wskazane byłoby wprowadzenie czasowego bannowania - o przepraszam blokowania użytkownika oraz nadawanie innych żarówek piętnujących internetowych trolli. Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
![]() |
|
CYTAT jeśli ktoś nie stosuje się do regulaminu, czy nie wskazane byłoby wprowadzenie czasowego bannowania - o przepraszam blokowania użytkownika oraz nadawanie innych żarówek piętnujących internetowych trolli. Raczej nie, bo oni podwyższają statystyki odwiedzin strony, którymi zarząd może pochwalić się przed reklamodawcami. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dla tych, którzy mają z problem ze zrozumieniem tekstu pisanego, postaram się wyjaśnić dlaczego nie powinno używać się \"DUŻYCH LITER\" pisząc cały tekst oraz tytuły. W kulturze anglosaskiej, duże litery inaczej [CAPS LOCK] jest uznawany za KRZYK. A nikt nie lubi gdy się na niego krzyczy. U mnie w pracy jest to punkt regulaminu i używanie dużych liter jest karane naganą. O ile dobrze sobie przypominam na temat pisania dużymi literami był temat;http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=330750.Uprzejmie prosze nie traktować stwierdzenia jako "czepianie się" lub zwracanie uwagi. ![]() Pozdr |
|