~~Beriozo | |
![]() |
|
Gdzie waszym zdaniem można zjeść smacznie w Stalowej Woli?
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~Lucky | |
![]() |
|
Dobre żarcie maja w NNN. Polecam!!!
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
KRYJÓWKA
![]() |
|
|
~~Aga | |
![]() |
|
Aha w NNN mają zajefiście dobrą kuchnię
![]() |
|
|
~~Stalówek | |
![]() |
|
całe lata najlepsza byla w Hutniku.dawno tam nie jadłem a ludzie na kuchni sie zmienili takze obecnie nie wiem.ale poza tym moze byc NNN czy Roma ale pierozki z Raviolki tez zajebiste.
|
|
|
~~Abede | |
![]() |
|
Dla mnie kryjówka jest ok polecam
![]() |
|
|
~~Jaga | |
![]() |
|
A co sądzicie o Tawernie? tam kiedyś też możns było dobrze zjeść.
|
|
|
~~Wojtus | |
![]() |
|
w słoneczku jest pyszne domowe zarcie na prawde polecam ,szczegolnie placek po wegiersku i pierogi
|
|
|
Dołączył: 19 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
O gustach sie nie rozmawia - ale najlepsze wg mnie placki po węgiersku są w AJ-ocie.
|
|
~~Krzychuj | |
![]() |
|
a ja ide dzisiaj do słoneczka az sprobuje tego PONOĆ pysznego placka
|
|
|
~~Wlazły | |
![]() |
|
Heh porównując kuchnię ze Słoneczka do NNN to tak jakby porównać mrówke do Słonia. Ja bym się brzydził jeść w Słoneczku, czy raviole bleeee:blee:
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
nooo tak bo ty szlachcicem jestes moj miły . ja sie brzydze takimi ludzmi jak Ty .
|
|
|
~~ruski | |
![]() |
|
Only "Raviolka".
|
|
|
~~rychu | |
![]() |
|
Najlepszy placek po wegiersku jest w Polonezie na drodze Nisko-Zarzecze i basta a odnosnie pierozków to smigam do KAPRYSU porcja 10 pierozków to 2,14zł
Dlatego w domu nierobi nikt |
|
|
~~JELITO | |
![]() |
|
Ten bar nie nazywa się już Raviola, to jest bar "Myjak"
Też tam często jem ale te Panie mogły by już zmienić klimat w lokalu heh a przede wszystkim zetrzeć te klejące stoły! |
|
|
~~ruski | |
![]() |
|
W Stalowej, gdzie zabytków mało, "Raviolka' to cudowny obiekt z okresu "późnego Gierka". Lepiej, gdyby nic nie zmieniano.
|
|
|
~~karel gott | |
![]() |
|
No i aby tam w "ravioli" takie chece jak "Jozin z Bazin" puszczali to byłaby już kultowa historia.
|
|
|
~~Stasek | |
![]() |
|
W Ravioli śmierdzi zbutwiałą ścierką łeeee, w Słoneczku no cóż jakoś nie mam przekonania do Społem. Byłem kiedyś w NNN. To prawda że dobre jedzenie, ale byłem tam głównie zobaczyć śliczne i miłe kelnerki. Mniam, mniam
![]() |
|
|
~~belfer | |
![]() |
|
CYTAT odnosnie pierozków to smigam do KAPRYSU porcja 10 pierozków to 2,14zł Dlatego w domu nierobi nikt Oj biedaczku, tylko współczuć - widocznie mama/żona nie umie gotować albo jej się nie chce. Kilka razy jadłem pierogi w Kaprysie, ale wyłącznie z braku czasu oraz z oszczędnosci (tam jest tanio). Porównywanie smaku pierogów z Kaprysu czy nawet Ravioli (trochę lepsze) z domowymi pierogami, to tak jak porównywanie jabola z DOBRYM winem - jak ktoś nie spróbuje, to uważa jabola za wino (dobre bo tanie). |
|
|
~~Zuzia | |
![]() |
|
Belfer ma rację. Myślałam o Restauracjach a Wy mi tu z barami wyjeżdżacie:blee:
|
|
|
~~rychu | |
![]() |
|
temat jest gdzie tu dobrze zjesc a nie bary kontra restauracje.NAJLEPSZE ZARCIE JEST U MOJEJ MAMY
|
|
|
~~Zwitek | |
![]() |
|
Ale jaja. Gdybyś miał zaprosić dziewczynę, czy dziewczyna chłopaka, czy chłopak chłopaka
![]() |
|
|
~~Saba | |
![]() |
|
A w Sezamie jak jest?
|
|
|
~~Brenda | |
![]() |
|
A w "Sezamie" dalej Zośka jedzie na szmacie i gosci z miotłą zaprasza hahaha...
|
|
|
~~Jaga | |
![]() |
|
Ale za to w Tawernie jest dobre żarcie przynajmniej kiedyś było.
|
|
|