|
![]() |
|
Majunia brakuje Ci pań masażystek?
Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mi absolutnie nie...ale Panowie z pewności by eis ucieszyli hahah
bzzzzzz |
|
|
![]() |
|
A co z kobietami ??
Dorii |
|
|
![]() |
|
CYTAT mi absolutnie nie...ale Panowie z pewności by eis ucieszyli hahah Mimo ze jestem zdrowy ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
oj tak, profesjonalny masaż wykonany przez półnagiego przystojnego faceta eh to byłby relaksik
![]() Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT oj tak, profesjonalny masaż wykonany przez półnagiego przystojnego faceta eh to byłby relaksik ![]() Idz na całość i wyobraz go sobie, w pełni nagiego ! |
|
|
![]() |
|
gusta sa rozne a kobietom ciezko dogodzic rozrywkowo rzecz jasna
tak sie zastanawiam jakby wygladala Stalowa gdyby ubarwic ja dzielami Takashiego Murakami , czy wyszlaby tandeta czy znacznie ozywilaby miasto . Nie wiem czy jest wieksza liczba zwolennikow jazdy na lyzwach ale ja chetnie bym sobie pojezdzil na lodowisku ale krytym i zeby pozniej mozna bylo cos przekasic . |
|
|
![]() |
|
CYTAT Idz na całość i wyobraz go sobie, w pełni nagiego ! A po co pełna nagość? Sam goły tors podczas masażu wystarczy by przymknąć oczy i rozkoszować się tą chwilą. Swego czasu uczyłam się technik wykonywania go i doskonale wiem jak ludzkie ciało cudownie reaguje na takie głaskanie, ugniatanie ciała. Boże, daj mi cierpliwość, bo jak dasz siłę to ich rozp*erdolę!! |
|
|
![]() |
|
Ostrowiec Św zainwestował w takowe lodowisko. Na początku nawet trochę ludzi chodziło, lecz po jakimś czasie zaczeło tam świecić pustkami. Wydaje mi się że na lodowisku klimat fajny jest w zimę a sztuczne to już nie to.
|
|
![]() |
|
a ja jestem za lodowiskiem, właśnie krytym!
|
|
|
![]() |
|
Też bym bardzo taki obiekt chciała, ale jakoś nie widzę tego na dłuższą metę.
|
|
![]() |
|
Heh taki obiekt mam małe szanse na przetrwanie nawet jak na nim gra drużyna hokejowa w ekstraklasie.
Odważni nie żyją wiecznie ale ostrożni nie żyją wcale ! |
|
|
![]() |
|
w Lublinie jest lodowisko kryte i ledwo dycha ;)
za male miasto i zbyt biedni ludzie ,zeby chcieli korzystac z rozrywek tego typu plus duze bledy przy organizacji zajec juz nie dotyczacych jezdzenia. W USA kryte lodowiska maja sie dobrze, nawet na Florydzie ale tam jest i potezny sponsor i rownie potezny zmysl biznesowy . Wspomnialem o takim pomysle w Stalowej ale wiedzialem ,ze ze wzgledow finansowych nie bylby w stanie dlugo przetrwac :( Brakuje mi rowniez parku rozrywki : strzelnica, roller coaster, dom strachu , tunel milosci , lokalne festyny wplecione w caly biznes : tak jak w krajach Ameryki Poludniowej dziewice rozgniataja winogrono , spiewajac i tanczac ;d ; lub wyscig w workach etc. cos pewnie by sie znalazlo . Wiem ,ze przedsiebiorcy we Wroclawiu chcieli stworzyc cos podobnego ale czy im sie udalo , tego juz nie wiem . |
|
|
![]() |
|
krakowskie lodowisko ma się za to bardzo dobrze - zawsze dużo chętnych. ale wiadomo - to zupełnie inne miasto. swego czasu w Nisku było takie lodowisko, ale długo nie pociągnęło ...
|
|
|
![]() |
|
CYTAT najbardzie to brakuje KFC !!!!!!!!!!!!! Mcsyf jest niedaleko bo Rzeszów, a KFC najbliżej to Kielce i Radom. no właśnie ktoś mądrze pisze !!!!KFC!!!!!!TO JEST TO!!! ![]() |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pracuje nad tym ale brakuje dobrej lokalizacji na KFC. jak znajde będzie
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
KFC nie udziela franczyzy (w przeciwienstwie do McD) - przykro mi Jacku, a Amrest nie zamierza w ciągu najbliższych lat otwierać swojej restauracji w Stalowej Woli, ani nawet w Rzeszowie (choć tu pewnie prędzej), gdyż nie są przy trasach przelotowych. W Lublinie jest jedno czy dwa KFC, to bliżej niż Radom.
I jeśli kiedyś KFC powstanie w naszych okolicach, to w Nisku - przy trasie Rzeszów - Lublin. |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
podobno da sie to obejśc przynajmniej zrobili jeden wyjątek w poznaniu.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
psów do jebania w dupę :* i cip
![]() |
|
|
![]() |
|
nawet jeśli się da, to nie widzę sensu - KFC nie utrzyma się w Stw, nie ma szans. miejscowym się znudzi, a kto inny będzie tak zaglądał? ani turystów, ani przejezdnych ...
|
|
|
![]() |
|
nie ma przejezdnych ? a co sie dzieje chociazby w sobote ? . Na codzien w Stalowej pracuja ludzie z Sandomierza, Tarnobrzega, Krasnika, Janowa, Bilgoraja etc. miasto sciaga ludzi z odleglosci 200 km ;d
wprowadzic kilka promocji takich jakie sa w UK i sukces murowany ![]() |
|
Dołączył: 23 Lis 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Drodzy Mieszkańcy Stalowej Woli jak wiadomo w każdym mieście znajdzie się grupa ludzi którym czegoś brakuje, czy to chodzi o rozrywkę czy o handel czy o usługi. Wpisuje co waszym zdaniem powinno pojawić się w Naszym mieście.liczą się każde pomysły
Post przeniesiony z nowego, indetycznego wątku-p_p |
|