| ~~stary | |

| 
    |
| 

CYTAT  Aśka: siedź sobie w tej budowlance, picuj o niej ile chcesz, ale Staszica  NIE OCENIAJ, NIE RECENZUJ, skoro tam nie chodzisz! A wcześniejsze posty o łapówkach są bezczelne.  
      Czy cała budowlanka jest taka zakompleksiona? ps. napisz jeszcze tylko jak Ci poszła matura, bo w innych szkołach dalej siedzą nad książkami, a nie na ulicznych capstrzykach. A korepetycje udzielane po południu tym samym uczniom którzy przychodzą do klasy przed południem to nie łapówka?????? Pól Staszka tak sie "uczy".  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

Wcale nie jest prawdą, że będą likwidowane wszystkie licea. W budowlance zostają przecież na profile humanistyczne. Moja znajoma chodziła parę miesięcy na Staszica, po czym przeniosła się do budowlanki, a następnie dostała się na dobre studia w Austrii. Każdy, kto chce się uczyć będzie się uczył niezależnie od szkoły, w której się uczy!!!

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

No i co ta koleżanka? zbiera winogrona? bawi dzieci?

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

Koleżanka normalnie studiuje, nie myślcie, że tylko Staszic jest super szkołą, bo wcale tak nie jest. Już niedługo miejsce Staszica w rankingach zajmie szkoła katolicka. w takich szkołach jest najwyższy poziom nauczania.

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

CYTAT  Koleżanka normalnie studiuje, nie myślcie, że tylko Staszic jest super szkołą, bo wcale tak nie jest. Już niedługo miejsce Staszica w rankingach zajmie szkoła katolicka. w takich szkołach jest najwyższy poziom nauczania. - najwyzszy poziom jest w szkolach prywatnych. rok temu byl ranking WPROST - w woj. podkarpackim na pierwszych 3 miejschach - 2 byly szkoly prywatne - zreszta jedna katolicka. Ona ok poszla na studia. Ale 90% ludzie sie tam ... zmarnuje ...  | 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

No pewnie, że tak jest, ale wydaje mi się, że w tej szkole katolickiej będzie wysoki poziom, dlatego tam się wybieram. Nie ma co wierzyć stereotypom dotyczących szkół katolickich- szkoła jak szkoła.

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

w szkole katolickiej wychowają Cię na " tercjankę " zreszta obciach do takiej szkoły chodzić....powaga

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

a mi się w budowlance podoba jest miła atmosfera i super nauczyciele przygotowuja do matury!!! piszcie co chcecie....ale do budowlanki do lliceum wybierają się moje 4 koleżanki!!!! 
        a na staszica jest beznadziejnie bo moja siostra tam chodziła- zeby mieć dobre oceny trzeba to tych nauczycieli co cie uczą chodzić na korki!!!! taka jest cała prawda- i ogólnie jest tam sztywno i beznadziejnie!!!  | 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

CYTAT a mi się w budowlance podoba jest miła atmosfera i super nauczyciele przygotowuja do matury!!! piszcie co chcecie....ale do budowlanki do lliceum wybierają się moje 4 koleżanki!!!! 
      a na staszica jest beznadziejnie bo moja siostra tam chodziła- zeby mieć dobre oceny trzeba to tych nauczycieli co cie uczą chodzić na korki!!!! taka jest cała prawda- i ogólnie jest tam sztywno i  !!! | 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

CYTAT CYTAT a mi się w budowlance podoba jest miła atmosfera i super nauczyciele przygotowuja do matury!!! piszcie co chcecie....ale do budowlanki do lliceum wybierają się moje 4 koleżanki!!!! a na staszica jest beznadziejnie bo moja siostra tam chodziła- zeby mieć dobre oceny trzeba to tych nauczycieli co cie uczą chodzić na korki!!!! taka jest cała prawda- i ogólnie jest tam sztywno i To która jest"KaTOLICKA"-bUDOWLANKA,CZY TA OBOK?wIĘCEJ TYCH Z "bUDOWLANKI" NAUCZYCIELI WIDAĆ NA KLĘCZKACH!tO IDŻ DO TEJ SZKOŁY - TAM JEST bOSKO I SPRAWIEDLIWIE-tAM SĄ SAMI bOGOBOJNI!:!!!  | 
    |
| 

| 

| ~~aśka | |

| 
    |
| 

Wiem co mówię na temat Staszka, bo sporo osób po czasie przepisało się do budowlanki ;/ Dziwne co nie ...a niby taka zła szkoła ta budowlanka... 
        Moja siostra skończyła budowlanke i teraz studiuje na Sorbonie więc chyba można po tej szkole coś mieć jeśli sie chce. Tak więc jeszcze raz polecam ..i nie dlatego że ja tam chodze , po prostu słysze opinie innych ludzi  A nie każdego stać na chodzenie na korki , tylko po to żeby zdać ... i nie oszukujcie się bo doskonale wiecie jak jestA co do szkoły katolickiej to moim zdaniem to wcale nie obciach chodzić do takiej szkoły ... bo przeciez ona jest jak każda inna , tyle tylko że skupia sie też na wychowaniu , a to chyba nic złego ...  | 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

nauczyciel uczacy w szkole powinien miec dobry kontakt z uczniami i powinien umiec z nimi rozmawiac, znac ich problemy doradzic, pozartowac, a  nie tylko: "siadamy pojedynczo i wyjmujemy karteczki" niestety takich nauczycieli budowlance mozemy policzyc na jednej rece:((

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

raczej w tej szkole ida na ilosc a nie jakosc

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

Ta "aśka" to jakaś naganiaczka albo trzepnięta, sama pyta , sama odpowiada. Płacą jej czy jak? Ona nie wie, że to widać? Bidna jakaś dziewucha.

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

Aśka pisze bardzo mądrze. pozdrawiam 
          Ja też uważam, że chodzić do katolickiej szkoły to nie obciach.
       | 
    |
| 

| 

| ~~aśka | |

| 
    |
| 

nikt mi nie płaci ...widze jak jest ...tylko że wy jesteście ślepi ... ;/;/  
        Na tym zakończe moja wypowiedz  | 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

Aśka ! nie ściemniaj! Sama wiesz jak jest!!!! Lepiej pośpiesz się bo się spóźnisz na korki, a matura tuż ,tuż!

| 
    |
| 

| 

| ~~aśka | |

| 
    |
| 

nie jestem maturzystką ;/;/ mam jeszcze troszke czasu do matury ...

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

CYTAT nauczyciel uczacy w szkole powinien miec dobry kontakt z uczniami i powinien umiec z nimi rozmawiac, znac ich problemy doradzic, pozartowac, a  nie tylko: "siadamy pojedynczo i wyjmujemy karteczki" niestety takich nauczycieli budowlance mozem 
      y policzyc na jednej rece:((  | 
    |
| 

| 

| ~~2 LO Budowlanka ;) | |

| 
    |
| 

CYTAT tak najlepsza zwłasza "profesor" B. latający z aparatem , i majacy wszystkich uczniów w kartotece   dokladnie...:d Co do budowlanki niech nikt nie ocenia jak tam jest skoro tam nie chodzil!! Uczyć sie trzeba chyba ze ktos nie chce zdac ale nauczyciele słuza pomoca ;) spotkalam sie z zyczliwoscia niektorzy napewno sa wymagający dlatego tez srednia ocena np z niemieckiego w grupie zaawansowanej to 4.5 i powiedzcie mi;D Dlaczego to uczniowie z budowlanki zajeli 1 , 2 i 3 miejsce w rejonowym konkursie o Obronie cywilnej? stasznic nawet nie mial 6 miejsca a uczestnikow ze wszystkich szkół było ok.25 ..;) no wlasnie zastanawiające ;) to budowlanka pojechala na konkurs wojewódzki o obronie cywilnej a nie SLo / Staszic ;) dla was smutne .. lecz prawdziwe;) a budowlanke polecam kto sie chce uczyc to bedzie osiagal sukcesy nawet i w budowlance . Nie damy sie ;) Pozdrawiam Budowlankowiczów!!!  | 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~ewa | |

| 
    |
| 

zeby  jese  jedna szkoła w tarnobrzegu taka  sama powstała dla dzieci  guchych i słabo słysąsych   oto prosimy 
         | 
    |
| 

| 

| ~~gosia | |

| 
    |
| 

[cytat]  
        zeby jese jedna szkoła w tarnobrzegu taka sama powstała dla dzieci guchych i słabo słysąsych oto prosimy  | 
    |
| 

|