|
![]() |
|
witam
wie ktoś może gdzie w okolicach stalowej (do 30-40 km) można wybrać się na kulig- oczywiście organizowany przez kogoś - proszę o jakieś namiary pozdr anioly sa cale zielone |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
anioly sa cale zielone |
|
|
![]() |
|
łążek garncarski
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
dzieki za numer -pozdr
anioly sa cale zielone |
|
|
![]() |
|
Kulig jest zajebisty...łeb od wódki nie boli, bo w plenerze...pozdrawiam głownoprowadzącego i sternika od sań..oraz mamuśkę w ciąży z córką ( chodzi o konice..hhehhee )
![]() |
|
|
![]() |
|
Mozna prosic o wiecej szczegółów tego kuligo??Dlugosc...cena..w jakie dni sie odbywaja..A moze kts ma fotki??
Zgory Dziekuje |
|
|
![]() |
|
Ja organizuje kuligi cena 20-25zl (zalezy od ilosci osob) od pary + swoje sanki.
Trasa Jezowe-Rudnik-Jezowe. Przejazd okolo 3-4godzin oprocz tego godzina postoju na parkingu w lesie przy ognisku (kielbaski pieczone na ogniu i wodeczka w standarcie). Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
![]() CYTAT Ja organizuje kuligi cena 20-25zl (zalezy od ilosci osob) od pary + swoje sanki. Trasa Jezowe-Rudnik-Jezowe. Przejazd okolo 3-4godzin oprocz tego godzina postoju na parkingu w lesie przy ognisku (kielbaski pieczone na ogniu i wodeczka w standarcie). proszę o nr tel.... Chętnie zorganizuje w jezowym...pozdro... |
|
|
![]() |
|
Mam 85koni i tyle styka mi. @stw75 a jak szukasz kunia to sam sobie wyjdz na 2godziny i postoj na -15 stopniowym mrozie i wtedy pogadamy.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
CYTAT Co bezsensu???? Ja kulig robie ciagnikiem bo kon mi nie uciagnie 3san i kilku sanek. Zreszta na takie mrozy konia niebralbym na kulig zeby kilku mialo radoche i ubaw a kon mialby ich ciagnac. nie znam sie na kuniach...ale myślę, że dwa kunie to mają frajdę ciągniąc sanie za sobą, bo wiem, że fura gnoju waży o wiele więcej niż 10 osób...hhehhee i dają sobie spoko radę,,,ale mogę się mylić... kulig z traktorem, to jak ...szkoda gadać,,,co za frajda,,??? daj kuniom trochu sie wyszaleć..hehhee ![]() |
|
|
![]() |
|
Widac ze znasz sie na kuniach jak papi... na budowlance.
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
![]() |
|
Niestety masz racje przygoda4x4.pl . Ludzie chca sie czegos dowiedziec ale na tym forum zawsze znajdzie sie paru cwanaiczkow co beda robic gnoj ze wszystkiego .
Dzieki za info o tych kuligach przygoda4x4.pl |
|
|
![]() |
|
Byłem na tym :
http://www.przyg(...)62&lg=PL kuligu i było naprawde spoko ;)) Z wielka checią wybiore się tez na powiedzmy jego druga edycje, o której widze ze ktoś juz na forum wspomniał, tylko ze tutaj : http://stalo(...)d=389581 |
|
|
![]() |
|
Mozesz cos wiecej napisac o tym kuligu? Cene..trase..i ogolnie wrazenia..Miejmy nadzieje tylko ze ktos znow sobie cos nie ubzdura i nie wytnie posta
![]() |
|
|
![]() |
|
To była zamknieta impreza firmowa. Lokalizacja z tego co widze ta sama, w Lipie. Kulig Konny, nie to co za ciągnikiem, a wieczorem przejażdżka z pochodniami, poprostu czad. Był alkohol, było jedzenie, ogólnie za ta kwote co widze na www - polecam
![]() |
|
|
![]() |
|
kulig to zaje fajna żecz sam bym skorzystał ale zamiast płacić za niewiadomą można samemu zorbić niezłą impreske taniej po swojemu i kuń sie znajdzie
|
|
|
![]() |
|
Witam jak na kulig to na Kłyżów Konikami i Traktorem .Polecam sam sie przekonałem jak zarabiscie .mam Numer do gospodarza który organizuje kuligi :885713065
![]() |
|
|
![]() |
|
zgadzam się ze na kulig do kłyżowa konie jak miśki milusińskie ,jest ich dość dużo więc można pojeżdzić też w siodle ,jest miejsce na ognisko ale najpiękniejsze są żrebaki których jest kilka
beza |
|
Dołączył: 17 Sie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
koło Ulanowa jest hotel Galicja - tam organizują kuligi.
w jakiej cenie - nie wiem. numeru tez nie mam - ale wujek google pomoże |
|
|
![]() |
|
Podbijam temat
|
|