|
![]() |
|
Uważacie ludzie na wielce chorych i biednych żebraków którzy w wielkim trudzie stoją aczkolwiek siedzą koło hali targowej. Za brak pomocy finansowej potrafią opluć człowieka. Dlaczego tak jest że własnym kraju potrafię być bezkarnie opluty przez jakiegoś pieprz....ego rumuńskiego cygana i nikt mu nic nie może za to zrobić. Czasem wydaje się, że przydałby się taki pan jak wódz III Rzeszy by zrobił z tą hołota porządek.
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Na mnie cyganka urok rzucała że nie będę żonaty
![]() Niektórzy ludzie ze stw głodują ale żebrać sie wstydzą. Rumunie się nie asymilują więc ich to rypka. Ciekawi mnie czy oni swoje dzieci do szkoły posyłają/ wiecie coś o tym? Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
na mnie też
![]() ![]() ![]() niestety z miernym skutkiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Errare humanum est. |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Na mnie cyganka urok rzucała że nie będę żonaty ![]() Niektórzy ludzie ze stw głodują ale żebrać sie wstydzą. Rumunie się nie asymilują więc ich to rypka. Ciekawi mnie czy oni swoje dzieci do szkoły posyłają/ wiecie coś o tym? chyba ryBka :p a tak wg. to oni kase mają.. są chamscy to fakt ,ktoś powinien z tym porządek robić.. kiedyś widziałam jak koleś robił zdjęcia city parku a ten rumun (nie wiem jaka to narodowość) przechodził obok i myślał ,że jemu zdjęcia robił to wyrwał mu aparat rzucił o ziemię i szedł dalej normalnie :/ ![]() ![]() ![]() mod J-r przypominam o funkcji zmień Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
![]() |
|
Polaka jak bym zobaczył to bym mu wrzucił parę groszy a takiemu rumunowi to nigdy gdyż oni maja pieniądze ale i tak żebraja Kiedyś widziałem taką rumunke co żebrala w podartych ciuchach po czym wsiadła do czarnego merca i odjechała ;/
![]() |
|
|
![]() |
|
Wielu "żebraków" żyje na poziome dużo wyższym niż ci, którzy wrzucają im kasę. Nie tak dawno jedna z gazet urządziła prowokację - przebrali człowieka bez doświadczenia w żebraniu w brudne ubrania i puścili na miasto, żeby sprawdzić ile uda mu się nazbierać. Po paru godzinach przyniósł kilkaset złotych...
Dlatego popieram akcję: "Pomagam - nie daję". |
|