Dołączył: 18 Paź 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pozdrawiam Panią ze sklepu z bielizną Triumph. Jest rewelacyjna, za każdym razem jak pojawia się klient w drzwiach wyciąga telefon komórkowy i zaczyna ploty.
![]() ![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
pan w salonie play na Okulickiego jest taki sam mówi się do niego a on cały czas coś klika w telefonie
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT pan w salonie play na Okulickiego jest taki sam mówi się do niego a on cały czas coś klika w telefonie ![]() Dokładnie,dzięki temu panu pozostałem w T-mobile,zastanawiałem się nad przejściem do Play.Skoro jednak takich pracowników mają którzy już na dzień dobry olewają to strach pomyśleć co byłoby dalej.Facet w okularach jest nieprzeciętny,podczas rozmowy odwraca się w drugą strone i ciapie przez telefon |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
skoro już takie pozdrowienia sie sypią to ja też sobie pozwolę..
z góry dziękuje Pani w ciemnych krótkich włosach z cukierni Grażyna na ul poniatowskiego za sprzedane kobiecie w 8 miesiącu tak starych i twardych ciastek ,że mało u dentysty nie wylądowałam choć pytałam czy świeże.. Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
![]() |
|
CYTAT skoro już takie pozdrowienia sie sypią to ja też sobie pozwolę.. z góry dziękuje Pani w ciemnych krótkich włosach z cukierni Grażyna na ul poniatowskiego za sprzedane kobiecie w 8 miesiącu tak starych i twardych ciastek ,że mało u dentysty nie wylądowałam choć pytałam czy świeże.. W akcie zemsty myszy na nią naślij ![]() (ponoć kobiety w ciąży mają taki dar) ![]() |
|
Dołączył: 30 Sie 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pierwsze kilka moich typów:
1. OPTYK w biało-czerwonych przy hali. Milutki do potencjalnego klienta, ale weź mu zwróć uwagę, że coś źle zrobił albo nie obczyścił dokładnie, a wtedy pokarze swoje prawdziwe oblicze. 2. PSS market przy hali targowej - jedna ze starszych pań na dziale mięsnym wyraźnie zmęczona pracą, za kare musi obsługiwać klientów. 3. PLAY - salon w biało-czerwonych przy hali. Pozostawię bez komentarza. Proponuję w trakcie rozmowy dodać, że przez internet chyba lepsza oferta. Momentalnie przestanie być miły. 4. HALMAR - ten główny obiekt. Siedzi ich tam cała masa ludzi, ale żeby ktoś się tak zainteresował rozglądającym, pomógł. Byłam kiedyś świadkiem rozmowy jakiegoś ich kierownika z klientami. Po prostu żenujące. Ten człowiek do kontaktu z ludźmi się nie nadaje. 5. Agencja Reklamowa - jak się na Rozwadów jedzie. Trudno to nazwać agencją. Z profesjonalizmem nie ma nic wspólnego. 6. MDK - głównie panie w szatni. 7. PKS - stacja benzynowa, serwis szybkiej obsługi. Tam się czas zatrzymał. Pracownicy potrzebują wyraźnie szkoleń z zakresu obsługi klienta. 8. TRAVEL - Biuro Podróży po byłym Arturze. To się opisać nie da. Trzeba koniecznie samemu zaznać tej profesjonalnej obsługi. Transportu zdechłego kanarka bym się im bała powierzyć. 9. FACHOWIEC - sklep panele itp. Dziwne podejście obsługi, chyba że jakiś znajomy przyjdzie. Produkty też gatunkowo nie najlepsze, może sieciowe. 10. MATERACE - sklep obok. Obsługa zainteresowana głównie sobą. Lepiej i taniej to samo przez internet zamówić, przynajmniej informacji udzielą. Jak mi się przypomni coś jeszcze, niezwłocznie dopiszę ;) |
|
Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Skok Stefczyka na Al.JP ll obok Centrum 4- porażka. Kiedyś byłam z moją mamą ( ma prawie 70 lat) i nie dość że bardzo długo czekała bo jedna pani tylko obslugiwala toi jeszcze przyjechał sobie gościu z ochrony i się wepchal bez kolejki coś tam sobie podpisywać a przy okazji bardzo wesoło rozmawiał z panią nie patrząc na te wszystkie starsze osoby które przyszły po swoje marne emerytury. Jak mu w końcu zwrocilam uwagę żeby takie sprawy zalatwiali na zapleczu bo jest dużo osób to mi powiedzial ze mu wolno bo to" OCHRONA". A pani oczywiście wolała robić maślane oczy do gościa niż zająć sie klientami.. Katastrofa!!! Byłem świadkiem tego samego postępowania. Ochroniarz coś załatwiał a kasjerka była wniebowzięta. Można było czekac i czekać. Nikt z innych pań nie zlitował się aby podejść i zasiąść w kasie i obsłużyć tylko jednego mnie ![]() |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
oooo i jeszcze ochrona w rossmanie.. za każdym razem (mowa o tym na Jana Pawła) panowie z ochrony dosłownie depczą po piętach aby przypadkiem coś mi się nie przykleiło do rączki :/ i gdy raz jednemu grzecznie zwróciłam uwagę to bezczelny walił na 'ty' jak do koleżanki ,że 'jak ci się nie podoba to wyjdź' i tak też zrobiłam.
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
![]() |
|
Hehe przypomniała mi się jedna sytuacja z ochroniarzem w Rossmanie.
Faktycznie...oni nie znają słowa "dyskrecja". Chodził kiedyś taki jeden za mną przez cały mój pobyt tam.W końcu nie wytrzymałam i odwróciłam się do niego z pytaniem,czy mu się podobam ![]() Koleś zdębiał i nie wiedział co odpowiedzieć,więc mu powiedziałam,że jeśli nie,to niech przestanie łazić mi z tyłu d*py bo mnie zaraz trafi szlag ![]() Zrobił się czerwony jak burak i poszedł w drugą stronę. |
|
|
![]() |
|
Pearl, jesteś niesamowita,widocznie olśniłas Go swoją urodą że aż tak zawstydził się
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
![]() |
|
Hejka, musialas go zauroczyć swoim wyglądem... az się chlop zawstydzil...
![]() |
|
|
![]() |
|
Tak wiem...wiem...moja za*****ść jest nie do ogarnięcia
![]() Codziennie budzę się pięknieszja,ale dzisiaj to już przesadziłam ![]() |
|
|
![]() |
|
Mysle ze nie przesadzilas
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Niestety ochroniarze z Rossmanna tak mają pracować i tak pracują w każdym mieście, nie tylko w Stw. Chodzą ludziom za plecami i patrzą na ręce nie stwarzając żadnych pozorów.
Ale cóż, tak Niemcy widzą Polaków. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Codziennie budzę się pięknieszja,ale dzisiaj to już przesadziłam ![]() Jeżeli zdjęcie w avatarze jest aktualne, to musze Cię zmartwić... to jeszcze nie to ![]() Ja zapraszam do Inter Marche w Nisku, poznacie ochroniarza, któremu ja się chyba podobam, bo łazi za mną baaardzo często, tyle, że ma wyraz twarzy i ogólny design jakby chciał mi prz...ć w mordę. Osobiście uważam, że nie wyglądam jak kryminalista, więc może on się tak podczepia także pod innych, tym się jakoś pocieszam. |
|
|
![]() |
|
mi nie odpowiada obsługa w Tesco,zostałam tam kilka razy żle potraktowana,chodzi o sklep na przemysłowej.
|
|
|
![]() |
|
SzoPeN jeśli wyglądasz tak jak w avatarze,to ja mu się szczerze powiedziawszy nie dziwię
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Najgorsze są panie z Poczty Polskiej przy Al. J.P.II 25. Za każdym razem gdy tam jestem to odnoszę wrażenie, że te kobiety pracują tam za karę... wrrrr... jakaś masakra no hola hola - macie coś do Pani Kseni z Mostostalu ???? Dla mnie ta kobieta jest zawsze miła, podobnie jak druga Pani w krótkich brąz włosach. Nie wszyscy przychodzą tam uśmiechnięci i serdeczni, czasami stanie taka krowa z kijem w dupie i męczy kobiety to sie nie dziwić że mają podłe humory... ja tam im współczuję... |
|
|
![]() |
|
Nie którzy ludzie potrafią być wredni i chamowaci.
|
|
|
![]() |
|
1.zgłaszam przemiłego pana z brodą sklep: z pilotami agd rtv
na ul.KEN (Edukacja) Ktoś miał przyjemność ? |
|
|
![]() |
|
CYTAT 1.zgłaszam przemiłego pana z brodą sklep: z pilotami agd rtv na ul.KEN (Edukacja) Ktoś miał przyjemność ? Zgłosiłeś już tego Pana w temacie "Najlepsza obsługa" ![]() Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
![]() |
|
bo to było jak w reklamie "prawie" najlepsza obsługa ...
|
|
|
![]() |
|
no hola hola - macie coś do Pani Kseni z Mostostalu ???? Dla mnie ta kobieta jest zawsze miła, podobnie jak druga Pani w krótkich brąz włosach. Nie wszyscy przychodzą tam uśmiechnięci i serdeczni, czasami stanie taka krowa z kijem w dupie i męczy kobiety to sie nie dziwić że mają podłe humory...
ja tam im współczuję...[/cytat] tak, o P. Ksenię i taką głośną też mi chodziło... i uwierz nie jestem krową z kijem w dupie i nie męczę tych pań... czasami przychodzę odebrać list lub przesyłkę... niestety mieszkam w rejonie tej placówki i jestem zmuszona odwiedzać te "urocze" panie. |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A szlag mnie trafia jak tamtędy przechodzę i widzę w lecie paczki poustawiane pomiędzy oknami bo panie robią sobie klimę a okno wali w te paczki za każdym razem gdy klient otwiera drzwi... ![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
na tej poczcie są panie miłe i sympatyczne,np.taka blondynka przy kości z krótkimi włosami ale ja o czyms innym:wentylacja tam jest fatalna,śmierdzi i jest duszno!!!
|
|