~~mc | |
![]() |
|
słyszałem ze w stw ma pojawić się jakas nowa dyskoteka/klub.. czy to prawda?
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
slyszalem ze kolo pokusy, wstep od 21lat ;]
|
|
|
~~bleee | |
![]() |
|
potrza nam nowej Mułoteki w mieście coby się wieśniaki w ilościach hurtowych Goolfami zjeżdżały :blee:
|
|
|
~~fg | |
![]() |
|
ja słyszałem ze gdzies nad pizzerią Quatrro...chociaz to dziwena lokalizacja
|
|
|
~~latajace kombinerki | |
![]() |
|
tak ma powstać
w budynku Mostostalu, dawny salon suzuki. moze pomieści nawet do 600 osób. Właściciele zapewniają ze to będzie dyskoteka elitarna czyli od 21 lat... ale nie wiem czy to sie przyjmie u nas w mieście. ![]() Nazywac ma się "Wyższy Wymiar" jak bedzie naprawde, okaże się już niebawem. |
|
|
~~STW | |
![]() |
|
CYTAT tak ma powstać w budynku Mostostalu, dawny salon suzuki. moze pomieści nawet do 600 osób. Właściciele zapewniają ze to będzie dyskoteka elitarna czyli od 21 lat... ale nie wiem czy to sie przyjmie u nas w mieście. ![]() Nazywac ma się "Wyższy Wymiar" jak bedzie naprawde, okaże się już niebawem. ludzie toż to wieś jakaś, dyskoteka w Mostostalu :blee: |
|
|
~~ | |
![]() |
|
ale głupotty piszecie... gdzie w mostostalu dyskoteka :zdechly: dajcie spokoj
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
pod planeta namior rrozstawia :zdechly:
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
nie głupoty ale pewna informacja dystkoteka wyższy wymiar w mostostalu w dawnym salonie suzuki... wstep od 21 lat .. dyskoteka startuje ponoc na samym pocatku kwietnia
|
|
|
~~cycu | |
![]() |
|
Gdzie oni tych 21 latków w liczbie 600 znajda? Ciezka sprawa. Chocby otwierali tylko na 3 weekendowe dni to i tak ciezko beda mieli z racji takiej, ze takich osob umówmy się tak wiele w Stalowej Woli ciezko jest uzbierac, ale zycze powodzenia. Wydaje mi sie ze lepszym pomyslem bylo by, po pierwsze ustanowienie wstepu jednak od lat 18 i stanowcze przestrzeganie tego, a dwa, wprowadzenie jakiegos rodzaju selekcji, choc patrzac na to jak taka selekcja działa w wiekszych miastach mam zazwyczaj odruch wymiotny
![]() ![]() |
|
|
~~latające kombinerki | |
![]() |
|
CYTAT ale głupotty piszecie... gdzie w mostostalu dyskoteka :zdechly: dajcie spokoj zdziwisz sie... bylem, widziałem. sam zobaczysz już niebawem. |
|
|
~~redhot | |
![]() |
|
Jeśli tam będzie club, to może być spoko - wysuniety przeszklony taras - zapowiada ciekawy efekt. Wszystko zależy od właściciela, a raczej jego wieku. Zapewne to właściciel salonu Suzuki itp. tak więc to pan C. - tak więc już porażka. Pomysł dobry, lepszy niż Planeta na starym kinie Polonia gdzie krzesła nieprzymocowane do podłogi, identyczne jak w szkołach w latach 80-tych popiskiwały tylko pod ciężarem widza wpatrzonego w rycerzy Jedi.
Dlaczego nikt jeszcze nie zrobił świetnego clubu, same porażki Planeta, Arkadia, Manchatan - brak polotu. |
|
|
~~hehe | |
![]() |
|
Uwaga!!! Pewna wiadomość: nazwa klubu to WiR czyli wóda i ruchanie
![]() |
|
|
![]() |
|
z chęcią odwiedzę
![]() ![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
ktoś napisał że ruszają już w kwietniu..
zobaczymy, może rzeczywiście ktoś zrobi dyskoteke z prawdziwego zdarzenia z nowoczesnym wystrojem i efektami... Planeta to wiejski wystrój i klimat a Arkadia nie moze się dorobić przez tyle lat żadnego klimatu mimo że fajny lokal i miejsce.. Nowoczesność musi być, jak np. w NNN - tam widać klimat większego miasta |
|
|
~~łysy | |
![]() |
|
Nowa dyska ma być na pysznicy łobok remizy...jedźta se zobaczta...Bedzxie sie nazywać disko pab czy coś....morze wieta wiecej to napiszta bo ja nie wiem czy już golfa myć ....
![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
CYTAT Jeśli tam będzie club, to może być spoko - wysuniety przeszklony taras - zapowiada ciekawy efekt. Wszystko zależy od właściciela, a raczej jego wieku. Zapewne to właściciel salonu Suzuki itp. tak więc to pan C. - tak więc już porażka. Pomysł dobry, lepszy niż Planeta na starym kinie Polonia gdzie krzesła nieprzymocowane do podłogi, identyczne jak w szkołach w latach 80-tych popiskiwały tylko pod ciężarem widza wpatrzonego w rycerzy Jedi. Dlaczego nikt jeszcze nie zrobił świetnego clubu, same porażki Planeta, Arkadia, Manchatan - brak polotu. otóż właścicielami tej dyskoteki jest czterech mężczyzn, a już nie bawem może sie okazać ze Juwenalia się tam odbędą z Hip Hopowym repertuarem ![]() Trzymajmy kciuki ![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
CYTAT slyszalem ze kolo pokusy, wstep od 21lat ;] swietna sprawa. Przyjezdzajac raz na jakis czas do stalowki brakuje lokalu gdzie co zakret nie zatacza sie szalona 16tka w bialych kozaczkach. Wiek nie bedzie stanowil problemu, mysle ze to tylko i wylacznie atut tego lokalu. Jeszcze gdyby selekcja trzepala dresow byloby pieknie... |
|
|
~~mi | |
![]() |
|
ja tez jestem za tym ograniczeniem wiekowym!
i uwazam, ze nie bedzie zadnego problemu z zebraniem ekipy w tym wieku, wbrew pozorom takich ludzi jest sporo. |
|
|
~~ | |
![]() |
|
jak ma byc granica wieku 21 to zycze powodzenia wlascicielom to moga chyba zrobic cos wielkosci london pubu chyba
![]() |
|
|
~~ | |
![]() |
|
chociaz sa takie ceny np w arkadii i to nic nie daje, zadzialalaby selekcja w ubiorze tzn zadnych bluz z kapturem itp (takie praktyki sa w niektorych klubach)
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
dlaczego w stalowowolskich klubach króluje gówniarstwo? bo trochę starsi czują się tam beznadziejnie i rezygnują z imprez w takim towarzystwie. jak mam iść na dyskotekę i patrzeć na prawie gołe 16 to wolę zostać w domu. ale do takiego klubu od 21 pójdę chętnie.
|
|
|
~~cycu | |
![]() |
|
A czy bluza z kapturem swiadczy o człowieku? Zawsze smieszyło mnie do podejscie do potencjalnych imprezowiczów. Ulizany typek w sweterku jest okej, ale juz chłopak w bluzie już jest złym chuliganem, który napewno przyszedł porzucać sobie stołami w klubie...
![]() |
|
|
~~Dsktk | |
![]() |
|
CYTAT Nowa dyska ma być na pysznicy łobok remizy...jedźta se zobaczta...Bedzxie sie nazywać disko pab czy coś....morze wieta wiecej to napiszta bo ja nie wiem czy już golfa myć .... ![]() Na pewno tam nie pójdę. Szkoda czasu. Lepiej spędzać czas pożytecznie. |
|
|
~~ | |
![]() |
|
cycu, moze i nie swiadczyc ale takie praktyki stosuje sie w wielu klubach i gwarantuje ci ze nie maja dzieki temu problemow z dresiarstem i zadymami, a jak ci nie pasuje zostaje ci np arkadia planeta pokusa itp do wyboru do koloru
|
|
|