Dołączył: 2 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Pragnalbym zapoznac sie z opiniami osob lubujacych sie w tym nektarze bogow czy Wy tez macie takie wrazenie, ze ono zawsze konczy sie w najmniej odpowiednim momencie???
Ot, np. - mi wlasnie znowu wyszlo... a wiecej nie moge isc kupic, bo daleko a tu wilki i wichry... Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
to, że właśnie się skończyło nie świadczy o "jego" ułomności, lecz o twoim braku zapobiegliwości
![]() ![]() ![]() ![]() Errare humanum est. |
|
|
![]() |
|
Ja problem rozwiązałem w ten sposób, przestawiłem się na wódke - ale franca nie jest dobra, pije i próbuje zrozumiec jak to moze innym smakować, a piwo stoi sobie w lodówce.
|
|
|
![]() |
|
Panie Kolego Jagermeister Szanowny,
Panska implikacja jest kompletnie pozbawiona jakichkolwiek podstaw albowiem zaopatrzylem sie w 8 piw o rozmiarze 0.5 l. Poszly od godziny 18.00 do chwili obecnej. Zatem pytam - dlaczego go brakuje gdy chce sie nastepnego? Z powazaniem i piwnym Ave Cezar ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
Ja jeszcze dodam zdanie piwowara, ze to co mozna kupić teraz w sklepie nie godne jest nazywania piwem.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja problem rozwiązałem w ten sposób, przestawiłem się na wódke - ale franca nie jest dobra, pije i próbuje zrozumiec jak to moze innym smakować, a piwo stoi sobie w lodówce. Hare mozna pic w celu upicia sie. Piwem zas, miodem czy winem delektowac sie nalezy i przystoi. Gorzalka zas sluzy do celow wejscia w stan tzw. trupa w relatywnie szybkim tempie (absynt, bimber czy spirol wchodza nieco szybciej ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ja jeszcze dodam zdanie piwowara, ze to co mozna kupić teraz w sklepie nie godne jest nazywania piwem. Ma racje, ale przygotowanie wlasnego jest pracochlonne i jezeli pracujesz zawodowo mozesz przegapic kluczowy moment fermentacji. Stad, poza urlopem, zadowalam sie tym co oferuja nam producenci piw. Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
Potwierdzam!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ...dlaczego go brakuje gdy chce sie nastepnego? apetyt rośnie w miarę jedzenia ja np. zaopatrzyłem się w kratę, nie wiele brakuje żeby brakło ale zaraz idę spać. i tu pojawia się ponownie moje pierwsze słowo CYTAT nie świadczy o "jego" ułomności, lecz o twoim braku zapobiegliwości ![]() edit przepraszam za ten błąd interpunkcyjny ![]() ![]() Errare humanum est. |
|
|
![]() |
|
ale w jaka krate? 24-ech? To musisz wazyc zatem ze 200 kilo, zeby to pomiescic haha
![]() ![]() Uwazam, ze 8 to w sam raz na weekendowy wieczor ![]() ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
i znowu bym się spytała, gdzie dostarczyć ale ragnarok swój adres trzyma w tajemnicy
![]() ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Dziekuje Anulka
![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
Kolego sympatyczny! ja wychodzę z założenia że " u dobrego gospodarza, koń pod dachem stoi"
![]() ![]() ![]() ![]() a kratka liczy tylko 20 sztuk (10 L.) (żona złoiła całe 3 i już śpi ![]() ![]() ![]() Errare humanum est. |
|
|
![]() |
|
Jagi to żoneczkę masz u siebie czy ty dzisiaj u niej ? Bo tak nic z odwiedzinami nie wpadasz.....hmmmm
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
CYTAT Kolego sympatyczny! ja wychodzę z założenia że \" u dobrego gospodarza, koń pod dachem stoi\" ![]() ![]() ![]() ![]() a kratka liczy tylko 20 sztuk (10 L.) (żona złoiła całe 3 i już śpi ![]() ![]() ![]() no ladnie. To zamiast przytulic i sprawic, by poczula sie bezpiecznie to sie zamecza forum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co racja to i racja, zaznaczam, ze moj barek jest gotowy do dalszego picia, jednakze miks piwa i hary tudziez lychy nie wrozy najlepiej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
nie moja wina, że nie dane jej pić
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do barku to w moim przypadku lepeij wygląda mix w odwrotną stronę np. najpierw okowitka później brrrr odwrotnie nie idzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Errare humanum est. |
|
Dołączył: 11 Lip 2009r. Skąd: sTALOWA wOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Pragnalbym zapoznac sie z opiniami osob lubujacych sie w tym nektarze bogow czy Wy tez macie takie wrazenie, ze ono zawsze konczy sie w najmniej odpowiednim momencie??? Ot, np. - mi wlasnie znowu wyszlo... a wiecej nie moge isc kupic, bo daleko a tu wilki i wichry... ja tylko przypomne tak po cichu, ze od piwa to brzuch rosníe jesli juz go nie ma ?? ![]() zawsze zatanawiam sie, widzac smakosza piwa "w ciazy "co sie miesci w tym brzuchu .... Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
Fachowa nazwa tego stanu to syndrom ostatniego browara.
![]() Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
|
![]() |
|
Jako ze temat piwny moze zrobimy ranking piwa, kto jakie lubi ?
Dla mnie faworytem kiedyś był Żywiec, dawno temu. Teraz przestawiłem się na mniej reklamowane piwa i bardziej mi smakują Zwierzyniec, Perła, Łomża, Leżajsk no i z innej półki Lech. |
|
|
![]() |
|
CYTAT ja tylko przypomne tak po cichu, ze od piwa to brzuch rosníe jesli juz go nie ma ?? ![]() zawsze zatanawiam sie, widzac smakosza piwa \"w ciazy \"co sie miesci w tym brzuchu .... No nie ma brzucha, a to ze piwo powieksza brzuch to czcza propaganada ![]() Pare razy w tygodniu na basen, raz na silke i na weekendowy spacerek i brzucha nie ma i nie bedzie. A co sie miesci w brzuchu piwosza? Wpisz w google - anatomia czlowieka dzial wnetrznosci ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
CYTAT Jako ze temat piwny moze zrobimy ranking piwa, kto jakie lubi ? Dla mnie faworytem kiedyś był Żywiec, dawno temu. Teraz przestawiłem się na mniej reklamowane piwa i bardziej mi smakują Zwierzyniec, Perła, Łomża, Leżajsk no i z innej półki Lech. Lezajsk Lech Pils Debowe Mocne Tatra Hevelius Kiper - na nieszczescie niedostepny na poludniu Polski od wielu lat Carlsberg Export Tom Wynn Hobgoblin Newcastle Brown Ale Cobra Guiness John Smith Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
ragnarok jak każdego zakupisz po dwie sztuki to już więcej nie będziesz miał wieczoru , kiedy Ci tego piwka braknie
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Heveliusa widziałem w Krakowie, w tym nowym centrum. Zachodnie piwa troche delikatne są, chodz Tuborg mi smakował. Wschodnie piwa są smaczne.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT ragnarok jak każdego zakupisz po dwie sztuki to już więcej nie będziesz miał wieczoru , kiedy Ci tego piwka braknie ![]() Ale co to za frajda mieszac kilka rodzajow piwa? Widzisz, ja jestem purysta. Albo pije jeden gatunek wieczorem, albo sie ograniczam do dwoch z jednego ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
CYTAT Heveliusa widziałem w Krakowie, w tym nowym centrum. Zachodnie piwa troche delikatne są, chodz Tuborg mi smakował. Wschodnie piwa są smaczne. Heveliusa widziales, ja tez widzialem Heveliusa, tyle, ze nie KIPER!!! ![]() Zachodnie wymienione powyzej sa jak wschodnie. Poza tym Tom Wynn to piwo z malego browaru lokalnego w Walii. Miecie jak T-34 szkopa pod Moskwa!!! Immortal - All Shall Fall |
|