|
![]() |
|
Piwko Zwierzyniec najlepiej smakuje w Zwierzyńcu do tego pizza w młynie u majątek. Tylko nie wiem czy jeszcze je produkują bo byłem tam z jakies 5 latek temu
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 11 Lip 2009r. Skąd: sTALOWA wOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT ja tylko przypomne tak po cichu, ze od piwa to brzuch rosníe jesli juz go nie ma ?? ![]() zawsze zatanawiam sie, widzac smakosza piwa \\\"w ciazy \\\"co sie miesci w tym brzuchu .... No nie ma brzucha, a to ze piwo powieksza brzuch to czcza propaganada ![]() Pare razy w tygodniu na basen, raz na silke i na weekendowy spacerek i brzucha nie ma i nie bedzie. A co sie miesci w brzuchu piwosza? Wpisz w google - anatomia czlowieka dzial wnetrznosci ![]() etam ... z moich jakze bystrych obserwacji wynika ze wiekszosc piwoszy posiada miesien piwny ... gdyby to bylo takie proste jak twierdzisz ,,,, Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 2 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
to obserwuj sobie dowoli. Wychodzi, ze jestem wyjatkiem potwierdzajacym regule.
Nie mam brzucha ![]() A mit piwo - miesien piwny polega na tym, ze piwo wzmaga apetyt. Jak ktos zje cos po 18.30, zaleje sie browcem i klapnie przed telewizorem to i mu bebech rosnie. mnie to nie grozi, bo prowadze aktywny tryb zycia, unikam fast foodow jak ognia i nie cierpie telwizji ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
na całe szczęście rangarok ,że lubisz wpadać na SM - cóż to za nudny wieczór byłby gdyby Cię nie było...... no a z drugiej strony to ja bym chętnie oceniła stan Twojego piwnego mięśnia
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
CYTAT na całe szczęście rangarok ,że lubisz wpadać na SM - cóż to za nudny wieczór byłby gdyby Cię nie było...... no a z drugiej strony to ja bym chętnie oceniła stan Twojego piwnego mięśnia ![]() no, lubie ten portal. W koncu jak wszystko z rodzinnego miasta ![]() a co do drugiej czesci - wszystko w swoim czasie, nie mam skrupulow przed jego prezentacja (nie ma tam zadnych ekstrawagancji zaznaczam ![]() ![]() ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
pokarz ragnarok pokarz brak miesnia ,,,,
![]() Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
no i zostalem chippendales'em
![]() ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
eeee tam ....ale fote mógłbyś nam tu wrzucić....zawsze to jakś frajda dla kobitek by była....
![]() ![]() ![]() a my ci zaśpiewamy jak feel - pokaż na co cię stać ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
anulka, kiedy nie umiem
![]() a tak w ogole to jest to temat o PIWIE, za caps lockiem napisze, a nie o moim brzuchu ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
hehehe no cóż masz rację muszę przyznać
|
|
![]() |
|
raganrok
idz na calosc ![]() foty nie umiesz pstryknac czy wrzucic ? jakby co to ja mejla podam ![]() Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
damo_pik,
nie mam w zwyczaju rozsylania moich fot na skrzynki e-mailowe ![]() ![]() ![]() Temat jest o piwie, przypominam po raz wtory ![]() Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
o piwie i piwoszach do ,ktorych Ty sie niejako zaliczasz
a ja kiedys bylaw w Warce i "warke " pilam ale to bylo 100 lat temu ....smaku nie pamietam : ] Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
CYTAT o piwie i piwoszach do ,ktorych Ty sie niejako zaliczasz a ja kiedys bylaw w Warce i \"warke \" pilam ale to bylo 100 lat temu ....smaku nie pamietam : ] O fuuuuuuuuuuuj. Koncentrat koperkowy rozcienczony w awiomarinie. Bueee. Immortal - All Shall Fall |
|
|
![]() |
|
U widze Panim dobry humorek dopisuje
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Bleyd ale zawsze to coś - może ty wrzuć fotke
|
|
![]() |
|
a bede mógl liczyć na rewanż?
![]() |
|
|
![]() |
|
Chyba poszłas spać
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT eeee tam ....ale fote mógłbyś nam tu wrzucić....zawsze to jakś frajda dla kobitek by była.... ![]() ![]() ![]() a my ci zaśpiewamy jak feel - pokaż na co cię stać ![]() Sprawa jest jasna ! Tu w cale nie chodzi o brzuch i dobrze o tym wiemy! ![]() |
|
|
![]() |
|
no niby jasnosc sprawy bije po oczach to oczywista oczywistosc ale co to komu daje ??
![]() Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
Dołączył: 7 Cze 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a ja polecam wam piwo śląskie ale w wersji (bączek) 0.33 ml bardzo dobre. sa 7% i 9%
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Dołączył: 14 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ragnarok,
z dobrym piwem jest jak z dziewczyną na randce. Gdy jest już fajnie to czas się kończy. A piwo podobnie jak dobry single malt najlepsze jest w dobrym towarzystwie. Co więcej, piwo mętne niepasteryzowane u nas nie do kupienia. Kiedyś podczas pobytu w Niemczech w przygranicznym Lubenau znalazłem lokalny browar, który warzy piwo od 1500 któregoś tam roku. Serwują jasne i ciemne piwko, z alkoholem ok 3,5 - 4%. A smak cudny, niebo w gębie. Zawsze się tam zatrzymuję gdy tam jadę. W Polsce lokalne browary są i owszem, ale my z podkarpackiej ściany płaczu mamy raczej daleko. Spiż we Wrocławiu i Katowice, to daleko, CK Kraków już bliżej i Radom. Osobiście uwielbiam piwo czeskie Urquel; belgijskie Stella i piwa smakowe wiśniowe, czereśniowe, imbirowe; Stout najczęściej Guinness a z tej marki Guinness Red - tylko na wyspach. I moje ulubione piwo czyli piwo pszeniczne Weizenbier lub Weissbier. Ponieważ sam chciałem kiedyś otworzyć w STW taką restaurację z mikro browarem i mam nadzieję, że kiedyś mi się to uda. Producenta instalacji już mam. Pozdrawiam Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT I moje ulubione piwo czyli piwo pszeniczne Weizenbier lub Weissbier. widzę kolego że mamy te same upodobania, ja w dodatku uwielbiam heffeweizen ![]() ![]() aż do sklepu pojadę ![]() edit: mógłbyś podac namiar na ten browar przy granicy ![]() Errare humanum est. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Ragnarok, z dobrym piwem jest jak z dziewczyną na randce. Gdy jest już fajnie to czas się kończy. A z wódką jest jak z dojrzałą kobietą , która wie czego chce - potrafi niezle sponiewierać ![]() |
|
|
![]() |
|
No, widze, ze temat jest interesujacy, i co ciekawe, jeszcze nikt nie zajechal rozprawy w stylu 'Piwo a sprawa polska'
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Immortal - All Shall Fall |
|