~~Laik | |
![]() |
|
Ile można płacić za litr paliwa w takiej Stalowej!!! Przeciez na dniach bedziemy płacic po 5 zł!!!!
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
mafia paliwowa
|
|
|
~~Stalówek | |
![]() |
|
proponuje tak jak ktos juz napisał,żeby zbojkotowac stacje w Stalówce.przy każdej nadarzającej sie okazji tzn.pobytu poza miastem tankowac na full.mozna nawet pojechac i zostawic kase w Sandomierzu czy nie wiem w Tarnobrzegu.ktoś pomyśli że wolę tankowac w Siarkogrodzie.a wolę...jak mnie swój wykańcza.tylko tak palnąłem bo nie za bardzo orientuje sie w cenach w Tarnobrzegu ale dużo osób mówi że są niższe.widzą dobry rynek i popyt na paliwo bo jest duzo aut a człowiek i tak musi zatankować.zobaczę jakie jest na tej Bliskiej na Agatówce...
|
|
|
~~waldi | |
![]() |
|
I tu was rozumiem paliwo jest za drogie
|
|
|
~~stwórca | |
![]() |
|
[rozmiar=14]nasi lokalni "biznesmeni" ustalili cenę równowagi na takim horrendalnym poziomie bo wiedza ze i tak ssako frajer przyjedzie na stacje i zatankuje auto- bo nie ma wyjścia, na szczęście nieliczni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~rrr | |
![]() |
|
Tanie paliwo jak najbardziej bo jest za drogie
|
|
|
~~xxx | |
![]() |
|
Nie liczcie kochani kierowcy na to że paliwo wam stanieje.Za co rząd by się wyżywił.Gdyby paliwo miało o 30% mniej podatku ile mniej posłów można by było utrzymać, mniej bzdurnych decyzji wydawał by roman,mniej zbudowanych dróg i inne takie.Tylko od oddychania nie ma jeszcze podatków, jak za to się wezmą to przechlapane.I tak 22,7,19,18,3,10 od totka, o reszcie nie wspomnę.Nasze państwo trzyma nas za pysk takimi podatkami a wszelkie nieposłuszeństwo karane jest bardzo srogo.
|
|
|
~~radny | |
![]() |
|
![]() |
|
|
~~xxx | |
![]() |
|
Stanowisko tej pani i próba zapobieżenia jakimkolwiek zmianom w cenach paliw chyba okaże się płonna .Wątpię aby osoba na tym stanowisku cokolwiek zmieniła.Takie stanowisko w polskim rządzie to tylko pro-forma, jest dla samego jestestwa.
|
|
|
~~ | |
![]() |
|
:haha: Paliwo musi być coraz droższe bo w związku ze wzrostem cen benzyny rosną koszty jego transportu .
|
|
|
~~Bliska | |
![]() |
|
tankujcie wszyscy na bliskiej... dojazd tam i spowrotem do stalowej woli do nie caly litr.. w ostatni czwartek tankowalem tam... w stalowej pb95 4,37 a na bliskiej 4,09... spora roznica...
|
|
|
~~Krzysiek | |
![]() |
|
Dokładnie polecam tankowanie na Agatówce, dojazd to 5 km a cena bez porównania, Diesel 3,51 w porówaniu do cen w stalowej woli to przepasc, a jakośc - narazie wszystko ok - Przyłaczam sie do propozycji bojkotu stacji benzynowych w Stalowej Woli - ja nie pamietam kiedy zatankowałem w miescie......
|
|
|
~~**** | |
![]() |
|
na sesji rady miasta tez poruszono temat na swojej stronie nadberezny pisze ze zglosil interpelcje w tej sprawie, ale nie ma odpowiedzi bo zadna konkretna nie zostala udzielona przez prezydenta... tak ogolnie to wchodzicie na strony radnych ? bo z tego co sie orientuje to chyba sa 2 strony przytuly i nadbereznego... a inni radnia maja strone ?
|
|
|
~~Zico | |
![]() |
|
CO z tym paliwem po ile bedziemy za nie dlugo placic do czego to dochodzi
|
|
|
~~Zico | |
![]() |