|
![]() |
|
co sadzicie o restauracji Przytulnej mi osobiscie sie spodobalo bylam tam w piatek i sobote na dancingu towarzystwo ok obsluga mila i orkiestra tez niczego sobie!!! jedzonko pyszne i tanie
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
A gdzie się znajduje ??? może się wybiorę
![]() Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
![]() |
|
Reklama nigdy nikomu nie zaszkodzila pozdowionka dla szefostwa
![]() |
|
|
![]() |
|
w rozwadowie na przeciwko zrywu na gorze znajduje sie kregielnia i dlatego tam trafilam przez czysty przypadek ale polecam
|
|
|
![]() |
|
Restauracja przytulna ...
![]() www.studiografika.eu |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Hmm moze jakies zdjecia ? Nie mialem okazji tam byc
![]() ![]() ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
Jak chodziłam do ekonomika w Rozwadowie to pamietam była tam niejaka " myśliwska"
![]() Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
super to było jak w Rozwadowie był "Fikus" - tam dopiero się działo....ale jeśli mówisz ,że tam gdzie "myśliwska" to strasznie mało miejsca tam jest
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
No zbyt wielka nie była
![]() ![]() Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
![]() |
|
dla wszytskich którzy chcą zobaczyć jak wygląda restauracja i menu (tu mogę szczerze przyznac ze jest tanio, sami bedziecie zaskoczeni!!!)
www.restauracjaprzytulna.pl |
|
|
![]() |
|
to fakt też polecam byłem tam na sylwestra było super jedyny minus to brak możliwości jarania w lokalu na szluga czeba wychodzić na zewnątrz ale po za tym same pozytywy dansingi też spoko tylko w soboty stoliki czeba rezerwować wcześniej bo potem problem z miejscem
![]() |
|
|
![]() |
|
a czy ktos ma jakies info na temat ostatkow w tej przytulnej? tez slyszlaam ze tam fajnie, a wiocha w planecie albo arkadii gdzie dostaje sie za to ze sie popatrzysz odpada
|
|
|
![]() |
|
Jaka nazwa, taka knajpa.
1.Bardzo małe porcje ( nie dziwne że tanio) 2. Długo się czeka 3. Zero profesjonalnej obsługi( w jeansach, swetrach, bluzach) 4. Cała rodzina pląta się po lokalu i rozdarte dzieciaki...szok! ![]() |
|
|
![]() |
|
To jeszcze nic. Ja tam siedziałam i czekałąm na obsługę chyba z 30 min. zanim ktoś łaskawie do mnie podszedł. Przyszła drobna dziewczynka która nic nie potrafiła doradzić. Nie bardzo rozumie jak ktoś mógł wywalić w lokal tyle kasy ( bo ogólnie w środku jest "przytulnie") i nie zadbać o profesjonalną załogę tzn. kelnerzy, kucharze itd. Zero jakiegokolwiek pojęcia
![]() Nigdy nie dyskutuj z idiotą - bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. |
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja jeszcze tam nie byłem ale wypowiem się ze strony technicznej że tak powiem
![]() Jak to jest możliwe że elegancką restaurację otwiera się w obskurnym budynku jakim jest zrywpol? Przecież dokoła są brudne i obdrapane budynki, niedaleko wejścia jest skład węgla a na dodatek przestrzeń zabiera wysoki mur kapucynów... Jak się patrzy na to wszystko to nawet niechce się wchodzić do środka... Wesele, przyjęcia? ok.Ale chyba tylko w zimie jak nie widać tego syfu na około... No chyba że coś się tam zmieniło od otwarcia, tak więc prosze mnie naprostować jeśli się myle ![]() No ale raz widziałem jak ktoś zrobił wesele w barze Bristo w c4 to już chyba mnie nic nie zdziwi ![]() NON SERVIAM |
|
|
![]() |
|
żuBer odrazu krakowa nie zbudowali,jeśli zadbają z gustem o zewnętrzny wygląd tak jak o środek to myśle że będzie ok. ******************************** A tak w nawiasie to wolał byś mieć wesele w "słonecznej" "lasowiance"**************************
![]() //moderowano - nie piszemy z caps lockiem !!! -następnym razem usuwam cały post!!! - anulka |
|
|
![]() |
|
Ok anulka trzeba było tak zrobić bo teraz niema wogule sensu
![]() |
|
|
![]() |
|
indygo za to jest w najpiekniejszym budynku i ma najpiekniejsze otoczenie w miescie;/
|
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT żuBer odrazu krakowa nie zbudowali,jeśli zadbają z gustem o zewnętrzny wygląd tak jak o środek to myśle że będzie ok. ******************************** A tak w nawiasie to wolał byś mieć wesele w \"słonecznej\" \"lasowiance\"************************** ![]() //moderowano - nie piszemy z caps lockiem !!! -następnym razem usuwam cały post!!! - anulka A co ty się tak gorączkujesz i podniecasz? Jakieś udziały masz w tej restauracji że bronisz ją wszystkimi możliwymi argumentami? Napisałem co myślę i tyle. Na pewno nic nieprawdziwego nie napisałem, więc ochłoń trochę. NON SERVIAM |
|
|
![]() |
|
Jest super
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ok,żuBer jak znasz lokal ktury ma idealną obsługe znajduje się w stalowej w tle pięknego krajobrazu to daj znać, chętnie sprawdze. Jeśli chodzi o wcześniejszy post to w porównaniu z lasowianką,ww,słoneczną,europejską,itd... to przytulna ma parkingi jest zdala od drogi główne.A obsługe da sie zmienić.
|
|
|
![]() |
|
no to Bastek moze i dobrze ze nie jestes szefem!!! z takim podejsciem do obslugi!!! tylko pogratulowac
|
|
|
![]() |
|
ja chetnie sprawdze co to za lokal
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Badziewie... no comment...