Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Stalowa Wola
Data koncertu: 12 lutego 2010, godz. 23:30 Miejsce: klub ARKADIA oficjalna informacja pobrana ze strony: www.boys.art.pl Oficjalna strona zespolu ![]() //moderowano tytuł bo nie piszemy z capS lockiem - anulka Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
Idziemy ze znajomymi chociaż nie lubię takiej muzyki ale jak człowiek wypije piwko, to mu nie przeszkadza
![]() ![]() Idę za nimi... bo oni idą za mną... To sie nazywa lojalność :) |
|
|
![]() |
|
Na plakacie pisze że koncert jest o 22:00 .. ;)
Pier***ol System Lecz Rób To Stylowo :) |
|
|
![]() |
|
Z tą godziną coś faktycznie nie tak jest. Sami zobaczcie:
plakat Arkadii http://clubs4u.pl/dimg/po/b/910.jpg i info z oficjalnej strony zespołu (http://www.boys.art.pl/koncerty/?v=16&i=837: Strona 675 z 677 Koncerty Stalowa Wola Data koncertu: 12 lutego 2010, godz. 23:30 Miejsce: klub ARKADIA |
|
|
![]() |
|
po co mieli napisac na plakacie ze 23:30 ? wczesniej ludzie podejda to wiecej wpadnie :] jak powiedza ze koncert opozni sie o godzinke watpie ze ktos sie obrazi :]
|
|
|
![]() |
|
No właśnie ...
Ale chyba lepiej trzymac się wersji z plakatu Arkadii ![]() Lepiej byc za wczesnie niz za poźno ![]() Pier***ol System Lecz Rób To Stylowo :) |
|
|
![]() |
|
CYTAT Idziemy ze znajomymi chociaż nie lubię takiej muzyki ale jak człowiek wypije piwko, to mu nie przeszkadza ![]() ![]() Każdy tak mówi że nie lubi że nie słucha ... a jak tylko sie pojawia muzyka disco polo to parkiety pękają w szwach ... A tak poza tym to miłej i udanej zabawy ![]() |
|
|
![]() |
|
Dokladnie Stalowiaku
![]() //moderowano - wiadomo za co - buziaki Virek - anulka Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
Tak tak ... Sam widziałeś np w Discoparty jaka słuchalność a niby nikt tego nie słucha ...
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
taaaa w Stalówce nikt nie słucha....a jak było na ostatnim koncercie Boysów? Ano nie było gdzie palca wcisnąć...no kto by pomyślał......Ale jaki wstyd się przyznać,że fajną muzę grają i się jej słucha??? No przecież w "mieście" nie wypada
![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Dokladnie
![]() ![]() ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
a ja nie ukrywam że słucham disco-polo
![]() |
|