Dołączył: 29 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jest piwo butelkowe
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
najwieksza pizza
poprostu bIG BIG BIG w 5 kobitek ją jadłyśmy ![]() i sądze ze 4 chłopków trzeba do niej ![]() sos czosnkowy słodkii ![]() ![]() a 2 pozostałe wporządku ![]() |
|
|
![]() |
|
+ 3 sosy
+ przystepne ceny + duzy wybor + smaczne ciasto - dlugi czas oczekiwania - zimna pizza na wynos - malo miejsca w srodku - za duze stoliki (przyjda 2 osoby i zajmuja juz pol lokalu) |
|
|
![]() |
|
Mam pytanie czy w lokalu wolno palic? osobiscie jestem przeciwna;) i ponawiam pytanie kolegi wyzej czy jest piwko butelkowe.?
Anna C |
|
|
![]() |
|
Też byłem ,pizza smaczna ,kebab też (sos do kebabu ostry rewelacja).Sosy rzecz gustu jednym smakuja innym nie ,jak to sosy
![]() ![]() ![]() Reasumując dobra ,smaczna pizza za przystępna cenę ,kebab warty uwagi ,zapiekanki nie jadłem ale słyszalem pozytwywne opinie ze stolika obok gdzie wlaśnie zamowili owe zapiekanki (rozmiar robi wrażenie ![]() |
|
Dołączył: 10 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jeśli ktoś lubi pizze z dagrasso to napewno posmakuje mu pizza z biesiadowa ;))
jak dla mnie jest jeszcze lepsza i składników o wiele więcej dają (mam nadzieję, że to nie tylko na początek żeby zachęcić, ale na zawsze;)) pozdrawiam kucharzy ![]() |
|
Dołączył: 24 Lip 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a ja się właśnie zajadam zapiekanką szefa z ananasem
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
a gdzie jest ta nowa pizzeria?
Limit |
|
|
![]() |
|
a ja z rodzinką byliśmy w biesiadowie w tarnobrzegu pizza była
![]() ![]() |
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT a gdzie jest ta nowa pizzeria? poszukaj dobrze w temacie... NON SERVIAM |
|
|
![]() |
|
żuber jakby sie spytał gdzie jest Indygo to byś mu odrazu odpowiedziać.
Pizzeria Biesiadowo jest tam gdzie były Rzeszowiak na okulickiego obok A&J na przeciwko statoil |
|
|
![]() |
|
dzieki Ppoae
Limit |
|
|
![]() |
|
CYTAT żuber jakby sie spytał gdzie jest Indygo to byś mu odrazu odpowiedziać. co to jest odpowiedziać? ![]() NON SERVIAM |
|
|
![]() |
|
Na razie jadlam tylko zapiekanki -pyszne i duzee jak pizze
![]() Na dowoz czeka sie dlugo pewnie dlatego ze maja mnostwo zamowien, ale warto czekac ;) Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
![]() |
|
Pizza po prostu super. zamawiałam 4pory roku, i rzeczywiście ma 57cm
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
No własnie zamówiłem zapiekankę szefa.
Zobaczymy jak to wygląda ![]() Według tego co powiedziała przyjmująca zamówienie mam czekać od 40 do 50 min. A więc czekamy ![]() NON SERVIAM |
|
|
![]() |
|
CYTAT No własnie zamówiłem zapiekankę szefa. Zobaczymy jak to wygląda ![]() Według tego co powiedziała przyjmująca zamówienie mam czekać od 40 do 50 min. A więc czekamy ![]() zapiekanka jak zapiekanka, bagietka tescowa |
|
|
![]() |
|
Pizzeria Biesiadowo....hmm..a gdzie ona jest?A może ktoś mi ja pokaże?Chętnie przyjmę zaproszenie
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Pizzeria Biesiadowo....hmm..a gdzie ona jest?A może ktoś mi ja pokaże?Chętnie przyjmę zaproszenie ![]() danutko napisz na PW a ja Ci z przyjemnoscia pokaze;* |
|
|
![]() |
|
najlepsza pizza chyba w Stalowej Woli i największa...jest pysznaaaaaaaaaaaaaa...jak Pan dostawca mi przywiózł Ją do domu to musiał mi przytrzymać drzwi..taka jest ogromna
![]() |
|
|
![]() |
|
nie rozummiem czym sie tak wszyscy podniecacie ? moim zdaniem jedzenie jset przecietne,przynajmniej w kilku miejscach w stalowej sa lepsze pizze. lokal jest obskórny i zle sie kojarzy,jedyne co powala to rozmiar pizzy.typowa pizzeria dla tych dla ktorych nie liczy sie smak tylko cena i wielkosc pizzy czy zapiekanki.
p.s przeraza mnie ilosc pizzeri w stalowej woli!!?? ktora to juz ? z 10 chyba czy 15. kto tyle pizzy codziennie zjada w naszym miescie. czy inwestorzy naprawde nie widze innych mozliwosci.nudny sie robi fakt ze wszedzie to samo ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT nie rozummiem czym sie tak wszyscy podniecacie ? moim zdaniem jedzenie jset przecietne,przynajmniej w kilku miejscach w stalowej sa lepsze pizze. lokal jest obskórny i zle sie kojarzy,jedyne co powala to rozmiar pizzy.typowa pizzeria dla tych dla ktorych nie liczy sie smak tylko cena i wielkosc pizzy czy zapiekanki. To samo napisałem nieco wcześniej, i zaraz się zleciały osoby które sympatyzują z właścicielem i pracownikami. CYTAT p.s przeraza mnie ilosc pizzeri w stalowej woli!!?? ktora to juz ? z 10 chyba czy 15. kto tyle pizzy codziennie zjada w naszym miescie. czy inwestorzy naprawde nie widze innych mozliwosci.nudny sie robi fakt ze wszedzie to samo ![]() Odpowiedź jest prosta. Koszt wyprodukowania pizzy to żąd około 3zł (w zależnie od rozmiaru i składników, cena jest mniejsza lub większa). No i taką pizze sprzedajesz za 15-20-25 zł, więc z kilku krotnym zyskiem. Nie które pizzerie biorą jeszcze pieniądze za dowóz, sosy, opakowania. Ludzie są coraz bardziej leniwi lub "nowocześni" i rezygnują z gotowania w domach. No i interes się kręci ![]() Aha no i opisze tą zachwalaną zapiekankę. Przyszła na czas, w smaku dobra, dla mnie za duże kawałki ananasa, no i faktycznie jest duża. Minusy: Lekko nadpalona lub za bardzo spieczona, różnie to można nazwać, no i bułka na której jest robiona nie wygląda jak ta na halli. Tutaj są płaskie jak podeszwa od buta ![]() No ale cel osiągnięty, chciałem spróbować i zapchać kichę no i się udało. Za 10 zł z dowozem całkiem, całkiem. Ale w tej cenie wolę zamówić Danie z Woka z Rusticy. Tak więc zapiekanka jest dobra ale niema szału. NON SERVIAM |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Koszt wyprodukowania pizzy to żąd około 3zł (w zależnie od rozmiaru i składników, cena jest mniejsza lub większa). Wiadomo ,że żywienie zbiorowe jest tanie ale nie aż tak,bo za 3zł pewnie nikt pizzy nie wyprodukuje w pizzeri - co najwyżej mrożona rigga może tyle kosztować i tym podobne.Do tego trzeba jeszcze doliczyć chociażby robociznę,prąd do pieca,wodę na umycie talerza po kliencie bo na samych 3 zł się to niestety nie kończy jak się niektórym wydaje ..... ale nie o tym temat ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
żuber ja Ci dam 3 zł a ty mi wypordukujesz pizze ok? moze być nawet o srednicy 15cm.
zapomniales chyba o wynagrodzeniu dla pracowniku o lokalu (czynsz + rachunki + inne media) opakowania dowoz itp.. |
|
|
![]() |
|
NIE ROZUMIECIE!
Napisałem koszt wyprodukowania pizzy a nie eksploatacji całego lokalu... Z 3 zł może przesadziłem ale 5 zł to jest już maks. Sprzedajesz takich "placków" 20-30 sztuk dziennie (wiadomo są dobre i złe dni). Ale pomnóż to przez ilość dni w miesiącu i masz kasę, na te paliwo, na kucharza, kelnera i wszystko co wymieniłeś. Więc najpierw zrozum co jest napisane a potem komentuj. NON SERVIAM |
|