Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
broń boże nie zaprzeczam - gdyby Quattro się chciało z tym kryć to pewnie jak już wcześniej wspomniałam nie jechało by tam podpisanym firmowym samochodem. Czy coś w tym złego???
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moim zdaniem... biedronka ma dobre i POLSKIE produkty bo nawet nizszej cenie niz w Tesco. A ze na soku czy jakimkolwiek inny produkcie pisze biedronka ? Nie wiem czy ktos kiedys wnikal ale na artykulach (w wiekszosci) pisze: Wyprodukowano dla Biedronka... a kto produkuje ? Przewaznie te "lepsze" firmy ktore w innych sklepach sa pod etykietami reklamowanymi w tv
![]() ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
Żuber jezeli jestes taki biegły w kosztach to co cie powstrzymuje przed otwarciem pizzeri i w oparciu o swoje wyliczone koszty wyprodukowania pizzy otwarcie takowej i skasowanie konkurencji ???
![]() ![]() Polityka cenowa pizzeri na zasadach franczyzny (Da Grasso ,Telepizza ,Biesiadowo) jest prosta jak budowa cepa. Duzy może więcej ,więc te sieci mają wlasna dyzstrybucje towarow lub umowy popodpisywane z hurtowniami i producentami (większośc to polscy producenci tak na marginesie) i jeżeli powiedzmy kupuja ser w mleczarni to na pewno duuużo taniej niż nawet hurtownia .Podobnie dzialają duzę sieci sklepów (Tesco ,Kaufland ,Biedronka ).Umowy długoterminowe z ustalona ilościa odbieranego towaru .Interceptor ciekawi mnie czy ty robisz zakupy w tych sieciowych sklepach ,zapewne tak albo zyjesz w przesiadczeniu że w małych sklepach jest inny ,lepszy towar bo droższy ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Virus wbij sobie w google hasło HACCP i juz wszystko będziesz wiedzial w jakich warunkach towar jest dowożony ,przechowywany itp. |
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Żuber jezeli jestes taki biegły w kosztach to co cie powstrzymuje przed otwarciem pizzeri i w oparciu o swoje wyliczone koszty wyprodukowania pizzy otwarcie takowej i skasowanie konkurencji ??? ![]() ![]() Typowy wpis z dziedziny: "Uderz w stół a nożyce się odezwą". Czytałeś wszystkie wypowiedzi użytkowników? Wiesz do czego tak napisałem? Chyba raczej nie. Wiec proponuje od początku przewertować wpisy a potem się wymądrzać i kogoś poprawiać. NON SERVIAM |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Żuber jezeli jestes taki biegły w kosztach to co cie powstrzymuje przed otwarciem pizzeri i w oparciu o swoje wyliczone koszty wyprodukowania pizzy otwarcie takowej i skasowanie konkurencji ??? ![]() ![]() Polityka cenowa pizzeri na zasadach franczyzny (Da Grasso ,Telepizza ,Biesiadowo) jest prosta jak budowa cepa. Duzy może więcej ,więc te sieci mają wlasna dyzstrybucje towarow lub umowy popodpisywane z hurtowniami i producentami (większośc to polscy producenci tak na marginesie) i jeżeli powiedzmy kupuja ser w mleczarni to na pewno duuużo taniej niż nawet hurtownia .Podobnie dzialają duzę sieci sklepów (Tesco ,Kaufland ,Biedronka ).Umowy długoterminowe z ustalona ilościa odbieranego towaru .Interceptor ciekawi mnie czy ty robisz zakupy w tych sieciowych sklepach ,zapewne tak albo zyjesz w przesiadczeniu że w małych sklepach jest inny ,lepszy towar bo droższy ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Virus wbij sobie w google hasło HACCP i juz wszystko będziesz wiedzial w jakich warunkach towar jest dowożony ,przechowywany itp. Wiem co to jest HACCP ![]() ![]() ![]() ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
Mi tam pizza bardzo smakowała
![]() ![]() sos pomidorowy i czosnkowy dobry a ten trzeci mi nie smakował ![]() minus to bardzo smierdzace ciuchy, włosy i ogólnie cała śmierdziałam ... i pranie trzeba było robic ![]() |
|
|
![]() |
|
dzis idę tam, czy i po ile jest tam piwko???
|
|
|
![]() |
|
byłem, jadłem ,było super i nawet tanio...polecam !!!
|
|
|
![]() |
|
Zamówiłem wczoraj do domu XXXXL rozmiar.
Koniec stołowania się w tej pizzerii (nie jestem z konkurencji). Pizza i owszem duża ale to co najważniejsze jak myślę ma być zjadliwa. Ja wczoraj mogłem sztućce na niej połamać - nie wspomnę już o zębach. Nie jestem jedną z biegających, walczących mrówek. Jestem mrówkojadem |
|
|
![]() |
|
Byłem tam i jestem zadowolony
![]() |
|
|
![]() |
|
bardzo dobra pizza i za przyzwoite pieniadze najadlem sie co nie miara
![]() |
|
|
![]() |
|
najlepsza pizza w mieście wszystko tanie i dobre fakt w środku troche mało miejsca ale super klimat stołów powinno być wiecej ale pozatym to chyba najlepsza i najtańsza pizza w mieście!!!!!!!!!polecam
|
|
|
![]() |
|
Byłem 2-gi raz, pizza bardzo dobra, polecam nr 6 z boczkiem i nr 4 z salami i szczypiorkiem + oliwki do każdej
![]() |
|
Dołączył: 9 Lut 2010r. Skąd: Miasto Roveroof Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja ostatnio zamawiałem pizze z dostawa do domu. Pizza dotarła gorąca
![]() ![]() Ogólnie moja ocena 7/10 |
|
|
![]() |
|
Mi też z tego lokalu pizza bardzo smakuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MY.......................................... |
|
|
![]() |
|
Biesiadowo ma dobra pizzę, cenowo wychodzi spoko.
Jednak wszystkie 3 sosy to tragedia. Coś dorzucaja, jakas przyprawe do tego białego przez co jest nie zjadliwy. Pizza sama, ew. z domowym ketchupem smakuje lepiej. A że jeden sos kosztuje 1,50zł bez 3ech wychodzi 4,50zł taniej. |
|
|
![]() |
|
Jeden sos 1,50...?Ja zamawialam pizze i dali 3 sosy normalnie w cenie co byla w menu. 2zł za dowoz doliczyli
![]() ![]() ![]() P.S. dodatkowy sos kosztuje 1,50 co wyczytales w menu wiec podejrzewam ze nawet nie byles tylko od razu wydales wyrok o sosach biesiadowych ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Quattro zaczęło, rozdawać pizze, w tym sensie, że przy zakupie XXL to 2 średnie się dostaje gratis, o ile dobrze zrozumiałam reklamę w Radiu Leliwa Muszę z przykrością stwierdzić,że źle zrozumiałaś.Nikt nic nie rozdaje i nie ma żadnych w tym gratisów. W Quattro zamawiając pizzę 2xX a nie jak wspomniałaś XXL dostaje się dwie średnie a nie jedną dużą jak to jest w innych pizzeriach, co zresztą bardziej się opłaca bo te 2xX taniej wychodzi niż kiedy normalnie ktoś by zamówił dwie średnie. Czyli najkrócej 2xX = 2 x średnia pizza " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Pizza w Biesiadowo jest mi obojętna nie jest ani ohydna, ani dobra.
Co mi się podobało? wielkość no i w sumie cena ale to tyle.. Ja - pierwsze słowo naszego języka, pierwsza nasza myśl, pierwszy obiekt miłości. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat]Quattro zaczęło, rozdawać pizze, w tym sensie, że przy zakupie XXL to 2 średnie się dostaje gratis, o ile dobrze zrozumiałam reklamę w Radiu Leliwa CYTAT Muszę z przykrością stwierdzić,że źle zrozumiałaś.Nikt nic nie rozdaje i nie ma żadnych w tym gratisów. W Quattro zamawiając pizzę 2xX a nie jak wspomniałaś XXL dostaje się dwie średnie a nie jedną dużą jak to jest w innych pizzeriach, co zresztą bardziej się opłaca bo te 2xX taniej wychodzi niż kiedy normalnie ktoś by zamówił dwie średnie. Czyli najkrócej 2xX = 2 x średnia pizza Albo mialam ciezki dzien albo nie rozumiem zupelnie co anulka pisze... kupuje 2 duze pizze a dostaje 2 srednie????? prosze wytlumacz ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
masz do wyboru pizze
- średnią - dużą - 2xX średnia to średnia duża to duża 2xX to dwie średnie czy już teraz zrozumiałaś? ![]() " Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
CYTAT masz do wyboru pizze - średnią - dużą - 2xX średnia to średnia duża to duża 2xX to dwie średnie czy już teraz zrozumiałaś? ![]() tego na rozow nie czailam ale juz ok ![]() ![]() |
|
Dołączył: 18 Sie 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
wracajac do tematu ja mam dobra opinie o biesiadowo, pizze dosc duze i dobre, zblizone do dagrasso cenowo nie wiem nie sprawdzalem tego;)
|
|
|
![]() |
|
Bardzo dobra pizza, cena przystepna no i mozna sie najjesc, naprawde polecam
//zapomnialam dodac ze sosy bardzo dobre i w sporych pojemikach;) anulka |
|
Dołączył: 3 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mam pytanko czy ta pizza 57 cm to jest wystarczająca dla 4 osób czy trzeba jeszcze czymś dojeść ?
![]() Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|