|
![]() |
|
pojawił sie w stalówce bus która miedzy innymi wozi dzieci do szkoły za 5 zł,przyjezdza pod dom, na umówiona godzine i podwozi twoje dziecko do szkoły,maja tez przewozy po stalowej za 9 zł,zawoza na imprezy , generalnie jezdza do godziny 20, pomysł fajny zwłaszcza z ta szkoła, moje dziecko dzisiaj pojechaało no i wszystko ok
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Powiedz mi złotko ile kilometrów ma twoja pociecha do szkoły.
![]() |
|
|
![]() |
|
do szkoły ma 3km, ale to bez znaczenia bo po całej Stalowej mają taką samą stawkę.
|
|
|
![]() |
|
Bardzo bardzo ale to zajedobry pomysł
![]() i miło jest zobaczyć kobietę za kierownicą ... życzę powodzenia i sukcesów... w razie potrzeby wiem gdzie się zgłosić... mają jakąś stronę internetową ??? |
|
|
![]() |
|
dla zainteresowanych podaje numer bo stronki www to chyba nie mają. 602-641-900
![]() |
|
|
![]() |
|
wiecej informacji poprosze... na jakiej zasadzie to funkcjonuje na terenie stalowej ???
płaci sie za miejsce, za trzaśniecie drzwiami ile osób się zmieści ?? |
|
|
![]() |
|
generalnie to jest tak dzwonisz pod numer i ustalasz z Pania ,co cie interesuje , ja np.zleciłam wozenie dziecka do szkoły, kosztuje to 5 zł za kazdy dowóz,podałam godziny o której maja przyjezdzac,podjezdzaja pod blok,czekaja i zawoza , super pomysł,moga zawozic ,odwozic, woza na imprezy,fajnie mi sie podoba!!!!!
|
|
|
![]() |
|
cena za kurs np za podwiezienie czy odwiezienie jest ustalana indywidualnie ???
a zakupy przywożą ?? gdyż w taka pogodę czasem zrywam się z pracy żeby dziadkom zrobić zakupy a nie zawszę mogę... ![]() a i proponuję aby żeby stronkę sobie zrobili ( wybajerzona nie musi być kilka informacji podstawowych ) jak i tak jezdzą busem to walniecie reklamy strony www jest wielce pomocne ... telefonu nie zawsze sie zapamieta a na strone wejdzie sie na spokojnie jak sie do domu wróci... ![]() |
|
|
![]() |
|
Dzisiaj korzystałem z ich usług. Troszku bałem się zaryzykować, ale teraz jestem bardzo zadowolony: przede wszystkim tanio - tutaj 9zł a taxi za tą samą trasę liczy 16zł (już przy jednym kursie zostało mi na piwko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Moim zdaniem nic nadzwyczajnego, tym bardziej ze normalne taxi kosztuje po miescie 10 zl z czego maja karty, ktore upowazniaja do 10 kursu gratis. Czyli reasumujac wychodzi 9 zl za kurs. Taksowek jest duzo i nigdy nie trzeba czekac, dojazd zajmuje jakies 3-4 minuty. A tym bardziej ze jest to przewoz osob, a wiadomo co sie slyszalo w innych miastach. Nie ma zadnych taksometrów i moze ci zaspiewac za kurs ile chce i jest to zgodne z prawem a nie jak w taxi ze masz stale ceny i nie mozna tego zmieniac. Takze ja zawsze jestem przeczulony na taki "przewoz osob ala taxi".
|
|
|
![]() |
|
co się słyszało ??? bo ja nic nie słyszałem... wiec już statystycznym słuchaczem nie jestem ??
a odmowa zapłaty za usługę także Ci przysługuje i także zgodnie z prawem ![]() ![]() Ja np. w krakowie wsiadam sobie do icara, dzwonie wcześniej do Pani mówie jej gdzie chce jechać i skad.. od razu mi mówi ile mnie to bedzie kosztowało, jeżdzą na gpsa i ile wyjdzie najkrótszą drogą tyle płace za km ... nawet jak są remonty czy objazdy nie obchodzi mnie to płatce tyle ile mi Pani przez telefon powiedziała ![]() ![]() nawet sobie test zrobiłem... wybrałem się w jedną stronę icarem w drugą taxi i wyszło 5 zł więcej taxi - i jest prosty rachunek... na takiej zasadzie działają przewozy osób ![]() przekonany jestem że nasz przewóz osób będzie się rozwijał tylko spokojnie... a co do czekania na taxi w stalowej extreeem 30 min o 7 rano w sobote ![]() |
|
|
![]() |
|
Dziś właśnie korzystałam z usług tego busika! Nie musiałam nieść zakupów do domu bo pod Tesco pojawił bus. Zapłaciłam kilka złotych i pojechałam wygodnie do domu
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
witam
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ten temat to chyba założony przez właścicieli owej firmy, jeżeli to w ogóle jest gdzieś zarejestrowane ?
Ta działalnosc to sie utrzyma chyba do pierwszej powazniejszej naprawy albo do czasu kiedy nastanie czas zmiany auta. Sam Zus to 850zł czyli jakies 100 kursów Niewiem gdzie tu biznes |
|
|
![]() |
|
Zus to ok 350 przez pierwsze 2 lata !!!!!! a jeżeli skorzystał z dofinansowania z UE to tylko ukłony śle bo ma czas na rozkręcenie imprezy i zakorzenienie się na tym rynku spokojnie oraz zdobyć stałych klientów.
w zależności od formy rozliczania się z US wydaje się opłacalny jeżeli bus jeździ powiedzmy od 7 do 20 przez cały tydzień lub przynajmniej do piątku to jest ok ![]() ale ciekawi mnie sprawa Twej troski o strony opłacalności interesu ??? przecież to proste równanie przy odrobinie znajomości sposobu rozliczania i prowadzenia działalności i możliwościach jakie daje UE na start... i ciekawe dlaczego podważasz legalność takowego biznesu... ja bym się nie odważył afiszować z interesem skierowanym na usługi dla ludności nie będąc zarejestrowanym... to przeczy logice oraz interesowi... ![]() tak dla rozwiania wątpliwości nie mam nic wspólnego z tą firmą tylko żałuje że sam na to nie wpadłem i życzę powodzenia i rozwoju... ![]() |
|
|
![]() |
|
Hmm z tymo dofinanoswaniem z Unii to nie jest tak kolorowo, na usługi transportowe unia nic nie daje ,a tak na marginesie na przewóz zarobkowy osób lub rzeczy powinni miec licencje przewoznika
![]() |
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
skoro otworzyli taką działalność to nie uważasz,że o posiadanie takowej licencji z pewnością zadbali
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Licencja na przewóz osób jak najbardziej jest.
Podejrzewam, że wszelakie /negatywne/ posty są dodawane przez konkurencje (taxi). Czemu tak myślę ? Szary kowalski nie zastanawia się nad takimi rzeczami siedząc przed monitorem a nawet jak już w jakiś sposób zacznie o tym myśleć to przy skorzystaniu z w/w oferty zapyta się o takową rzecz jak licencja czy coś innego. Nie mam nic wspólnego z owym busem aczkolwiek pomysł trafiony i niechaj utrzyma się na rynku jak najdłużej. Ze swojej strony mogę dodać jedynie, www.bus9.pl |
|
|
![]() |
|
Ze swojej strony mogę dodać jedynie, www.bus9.pl[/cytat]
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
kierowca jest kobieta, fajnie wygląda za kierownicą ...
|
|
|
![]() |
|
już jechaliśmy!!!super
![]() |
|