| ~~szaleniec | |

| 
    |
| 

Nie wiem, gdzie więc tutaj zwracam się z prośbą o jakieś informacje. 
        Otóż przed Świętami Wielkanocnymi bodajże Pan Jarecki i Szlęzak o ile się nie myle mówili że zaraz po świętach ogłoszony zostanie projekt gruntownej przebudowy stadiony i przygotowywania do przetargu. Od Świąt minął miesiąc, a ja o niczym nie słyszałem. Coś przegapiłem, czy jak zwykle Władze śmieją się mieszkańcom w twarz?! Obiecuje się nam cywilizowany obiekt od... no własnie od ile to już lat? ps. znając poziom tego forum z góry proszę o wypowiedzi ludzi, którzy mają do napisania coś mądrego, a nie od razu zaczną bluzgać, napinać się po co stadion i że kibice to bydło. Pozdrawiam ;)  | 
    |
| 

| 

| 

Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia:   0% | 
    |

| 
    |
| 

| 
    |
| 

| 

| ~~kulka | |

| 
    |
| 

stadion jak stadion... ale gdzie jest ten zegar??????????????????????????????? dalej przetarg trwa na jego zamontowanie?? Przecież to wstyd żeby tablicą wyników były dwa kartoniki :/ jak na A klasie :( (nie urągając tym klasom rozgrywkowym)

| 
    |
| 

| 

| ~~szaleniec2 | |

| 
    |
| 

kibice to bydło, szkoda im remontować stadion bo i tak zaraz zdemolują krzesełka, obrzucą zegar :ysz:

| 
    |
| 

| 

| ~~ | |

| 
    |
| 

Widzę, że masz niezły tok myslenia. 
        Hmm to może zamknijmy szkoły, bo jakieś wyrostki je niszczą ???  | 
    |
| 

| 

| ~~szaleniec | |

| 
    |
| 

z góry proszę o nie dawanie się prowokować takim debilnym wpisom jak kolega chyba 2 posty wyżej. 
        Temat się rozmyje, a chodzi tutaj o jakieś merytoryczne wiadomości, czy w sprawie stadionu coś się dzieje.  | 
    |
| 

|