|
![]() |
|
Chcielibyśmy sie gdzieś wybrać na ostatki. Gdzie polecacie? Gdzie można potańczyć
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
w ostatki to nigdzie sie nie da potanczyc,wszędzie spędy ludzi ;/ osobiście polecam sydney
![]() ![]() ![]() pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
![]() |
|
sydney?? haha tak fajna impreza na której można wpier... za darmo dostać
|
|
|
![]() |
|
ja często tam bywam i jeszcze nigdy nie dostałam
![]() ![]() pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
|
![]() |
|
nom na ostatki to ja sydneja nie polecam. byłem tam w szczepana i na ostatkach w listopadzie to masakra.wpuszczeli wszystkich jak leciało;/ wkońcu sie tyle ludy nazbierało ze sie ruszyć nie można było, a bar to jeszcze wieksza porażka. żeby coś kupić to trzeba poświecic dobre pół godziny w kolejce
|
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
//moderowano
reklama ? jeśli tak - to tylko komercyjna ! NON SERVIAM |
|
|
![]() |
|
polecam restauracje przytulnom byłem tam na sylwku i na dansingu pozdrowienia"nie właściciel" a szkoda
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT polecam restauracje przytulnom byłem tam na sylwku i na dansingu pozdrowienia\"nie właściciel\" a szkoda ![]() jak byś był właścicielem to na pewno nie zrobił byś byka w nazwie ![]() NON SERVIAM |
|
Dołączył: 21 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
dobre ;]
|
|
|
![]() |
|
Nie "przytulna" odpada. A jak jest w tym "Indygo"? Byliście tam? Moze tam wybiore sie ze znajomymi
|
|
|
![]() |
|
elza wychodzi nato że masz coś wspólnego z tym indygo bo odżucasz przytulną bez podania powodu "pewnie tam nigdy niebyłaś" a sugerujesz inną knajpe choć nikt oniej nic nie wspomniał pozdro dla wł.a jeśli się myle to sory to jest tylko moje zdanie.:::::przepraszam za byka w nazwie:::::
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT a sugerujesz inną knajpe choć nikt oniej nic nie wspomniał Jakieś 5 postów wyżej zamieściłem plakat informujący o imprezie w Indygo (teraz jest zablokowany przez admina jako reklama) Więc czytaj uważnie, zanim kogoś obsmarujesz. Elza wszelkie info mogę Ci udzielić na emaila: zuber-1_(at)_tlen.pl Pozdrawiam ![]() NON SERVIAM |
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT .:::::przepraszam za byka w nazwie::::: ![]() no to teraz ładnie przeproś za: CYTAT wychodzi nato CYTAT odżucasz CYTAT nigdy niebyłaś i będzie ok ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam J-r Errare humanum est. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT w ostatki to nigdzie sie nie da potanczyc,wszędzie spędy ludzi ;/ osobiście polecam sydney ![]() ![]() ![]() Zapomniałas dopisać żeby wziąć ze sobą sztachete, widły i gumofilce co by nie wyrozniac sie z tlumu. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT .:::::przepraszam za byka w nazwie::::: ![]() no to teraz ładnie przeproś za: CYTAT wychodzi nato CYTAT odżucasz CYTAT nigdy niebyłaś i będzie ok ![]() ![]() ![]() ![]() pozdrawiam J-r Patrzcie na niego ![]() ![]() ![]() Pozdro Pozdro Uber Alles ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT w ostatki to nigdzie sie nie da potanczyc,wszędzie spędy ludzi ;/ osobiście polecam sydney ![]() ![]() ![]() Zapomniałas dopisać żeby wziąć ze sobą sztachete, widły i gumofilce co by nie wyrozniac sie z tlumu. ![]() pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|