~~siwy | |
![]() |
|
//moderowano
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~pracownik | |
![]() |
|
beda podwyzki?
|
|
|
~~siwy | |
![]() |
|
beda podwyzki? Będą ale norm !!!!!!!!hehehe
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~fqw3453154q25 | |
![]() |
|
CYTAT CO MYSLICIE NA TEMAT OBOZU BRACY W STALOWEJ WOLI?
I DLACZEGO NIE MOżNA POWIEDZIEć NIE W TYM OBOZIE? ATS OD KILKU LAT STAł SIę OBOZEM PRACY W STALOWEJ WOLI MUSIMY POWIEDZIć NIE DYREKTOROWI ORAZ WSZYSTKIM KIEROWNIKOM wydziałów KATEGORYCZNE NIE....??? PRZYłąCZ SIę DO NASZEJ AKCJI ...CHCEMY GODNIE ZRABIAć W NIEMIECKIEJ FIRMIE.... PROśBA DO ZAINTERESOWANYCH O OPINIE DO TEJ SPRAWY I POZOSTAWIENIE ADRESóW E-MAIL NA FORUM.... WIęCEJ IFORMACJI PRZEśLEMY DO WAS.... |
|
|
~~xxx | |
![]() |
|
czy w dalszym ciągu są zniżki na koła dla pracowników ATS-u? (podobno już niema)
![]() ![]() |
|
|
~~jest_jak_jest | |
![]() |
|
od 20 lipca postój!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~abcd | |
![]() |
|
czy jest już kasa?
![]() |
|
|
~~mareks | |
![]() |
|
kasa jest ale
nie wiem czy wszystkie dodatki sa bo wzielem tylko 200zl wiecej niz ostatnio, mialo byc socjalne plus nagroda za niechorowanie i chyb a jeszcvze nie bylo wszystkiego |
|
|
~~sss | |
![]() |
|
CYTAT kasa jest ale nie wiem czy wszystkie dodatki sa bo wzielem tylko 200zl wiecej niz ostatnio, mialo byc socjalne plus nagroda za niechorowanie i chyb a jeszcvze nie bylo wszystkiego socjalne dopiero za tydzien, reszta byla z wyplata. |
|
|
~~inrii | |
![]() |
|
a ile jest tego socjalnegho dla kawaleraa??
|
|
|
~~54tqw34 | |
![]() |
|
CYTAT a ile jest tego socjalnegho dla kawaleraa?? na 2 pryty![]() ![]() |
|
|
~~sss | |
![]() |
|
CYTAT a ile jest tego socjalnegho dla kawaleraa?? cos ponad 300 zl na reke. |
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Mam propozycje nie do odrzucenia
![]() Ludzie zrzeknijcie się socjala,premi itd... ![]() Najlepiej pracujcie (harujcie na Niemca) za darmo ![]() ![]() |
|
~~sss | |
![]() |
|
CYTAT Mam propozycje nie do odrzucenia ![]() Ludzie zrzeknijcie się socjala,premi itd... ![]() Najlepiej pracujcie (harujcie na Niemca) za darmo ![]() ![]() skad taki pomysl? ![]() |
|
|
~~ATS | |
![]() |
|
CYTAT Mam propozycje nie do odrzucenia ![]() Ludzie zrzeknijcie się socjala,premi itd... ![]() Najlepiej pracujcie (harujcie na Niemca) za darmo ![]() ![]() A Ty buraku na kogo harujesz że jesteś taki do przodu |
|
|
~~rocco | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT CO MYSLICIE NA TEMAT OBOZU BRACY W STALOWEJ WOLI? I DLACZEGO NIE MOżNA POWIEDZIEć NIE W TYM OBOZIE? ATS OD KILKU LAT STAł SIę OBOZEM PRACY W STALOWEJ WOLI MUSIMY POWIEDZIć NIE DYREKTOROWI ORAZ WSZYSTKIM KIEROWNIKOM wydziałów KATEGORYCZNE NIE....??? PRZYłąCZ SIę DO NASZEJ AKCJI ...CHCEMY GODNIE ZRABIAć W NIEMIECKIEJ FIRMIE.... PROśBA DO ZAINTERESOWANYCH O OPINIE DO TEJ SPRAWY I POZOSTAWIENIE ADRESóW E-MAIL NA FORUM.... WIęCEJ IFORMACJI PRZEśLEMY DO WAS.... załóżcie solidarność 80 potrzeba 10 pewnych osób |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A Ty buraku na kogo harujesz że jesteś taki do przodu Nie muszę ci się tłumaczyć ![]() Gościu ja w odróżnieniu od ciebie nie musze harować,mam od tego takich tempaków i idiotów jak ty ![]() A więc moja propozycja dalej aktualna ![]() CYTAT Mam propozycje nie do odrzucenia
![]() Ludzie zrzeknijcie się socjala,premi itd... ![]() Najlepiej pracujcie (harujcie na Niemca) za darmo ![]() ![]() |
|
~~sss | |
![]() |
|
Nie muszę ci się tłumaczyć
![]() Gościu ja w odróżnieniu od ciebie nie musze harować,mam od tego takich tempaków i idiotów jak ty ![]() ale mu przygadales ![]() ![]() |
|
|
~~obi | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT A Ty buraku na kogo harujesz że jesteś taki do przodu Nie muszę ci się tłumaczyć ![]() Gościu ja w odróżnieniu od ciebie nie musze harować,mam od tego takich tempaków i idiotów jak ty ![]() A więc moja propozycja dalej aktualna ![]() CYTAT Mam propozycje nie do odrzucenia ![]() Ludzie zrzeknijcie się socjala,premi itd... ![]() Najlepiej pracujcie (harujcie na Niemca) za darmo ![]() ![]() Ponury, to ty jesteś "tempakiem" najpierw naucz się pisać w swoim jezyku później bedziesz wyrazał opinie na forum ![]() Odsłam http://bykom-stop.avx.pl/ A to że jesteś zwykłym parobkiem to moge ci prosto udowodnić ![]() |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT A to że jesteś zwykłym parobkiem to moge ci prosto udowodnić ![]() Probujesz cos udowodnic ![]() Nie widze żebyś coś udowodnił,bo za cienki w uszach jesteś ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie muszę ci się tłumaczyć
Gościu ja w odróżnieniu od ciebie nie musze harować,mam od tego takich tempaków i idiotów jak ty ,, ty się tak nie unoś, tylko weź tych jak to nazywasz tempaków w rydze i niech [poprawiają] kokile...a ty pomyśl, bo niby jesteś wykształciuch a nie panimaju, że IP mozna zdobyć byle prostym programem z ...a co bede zdradzał skąd... Myślę, że twoja łysa głowa to zrozumie i przemyśisz to...i przestaniesz srać na swoich pracowników. Ale szkoda gadać GOŚCIU, GOŚCIU... ![]() |
|
|
![]() |
|
//moderowano - o IP to sobie na PW pogadajcie
i-x |
|
Dołączył: 28 Cze 2007r. Skąd: zza firewalla Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
jakis niedobry moderator nam przeszkodzil;), ale zapraszam na PW
![]() \"Przed użyciem przeczytaj ulotkę lub skonsultuj się z lekarzem, lub farmaceutą\"... |
|
|
![]() |
|
CYTAT chodzi o to ze podajesz ludziom jakies falszywe ip,i zapewne chcesz kogos wrobic;] Chłopie weź mnie nie rozśmieszaj ![]() Pracuje w kilku miejscach i na kilku komputerach ![]() To ci powinno wystarczyc jezeli chodzi o Ip a podane wyzej sa prawdziwe i tyle w temacie ![]() |
|
|
![]() |
|
CO TAM W ATS SIE DZIEJE ZE TAKA CISZA.
![]() |
|