~~ktosikjanosik | |
![]() |
|
Czapa lepiej powiedz co sadzisz o hodowli byków w Argentynie ?
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~ssss | |
![]() |
|
byki argentynskie to pikusie w porownaniu z jedynym prawdziwym BYKiem rozplodowym Z RACŁAWIC z hacjendy seniora Barwy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
~~ksiądz | |
![]() |
|
"PANIE, DAJ MI SILY... ABYM MOGL / MOGLA PRZESTAC ZAJMOWAC SIE TAKIMI PIERDOLAMI I ZACZAL / ZACZELA W KONCU PRACOWAC!!!!!!"
|
|
|
~~ktosikjanosik | |
![]() |
|
Czy to prawda że w Danii nie ma niebieskich irysów WIEŚKI ?
|
|
|
~~lwie serce | |
![]() |
|
a ja tam wole zozole
|
|
|
~~jasio | |
![]() |
|
NO WIEŚKI POZATYKAŁO TO DO ROBOTY CHŁOPY A NIE PIERDU PIERDU
|
|
|
~~tepic buractwo | |
![]() |
|
Dziekuję polskim rozlewnią wina za to,że jej przednie marki wyroby poszerzają horyzonty myślowe Polskiego Narodu!!!
![]() |
|
|
~~klecha | |
![]() |
|
stwierdziłem ostatno ze ats upadnie... materiały drozeją luyzdie chca coraz wiecej zarabiac... w ogole jest ciezko o pracownikow ktorzy chcieli by pracowac w tym bagnie.... a jak widze gosci z utrzymania ruchu to odrazu przypomina mi sie chuta ;] np. suwnicowe ktore calymi dniami potrafily przesiedziec w tzm koszu i nic nie robic do tego pozwalaly sobei na jaja typu wyjscie na kawe bo on maja do tego prawo jak ich ktos opierdzielil to z pyskiem jeszcze skakały ... przyszedl prywaciaz... przerobil suwnice i pozwalnial suwnicowe... teraz wszystko jest jak w atesie wisi kabel od suwnicy z panelem sterowniczym i komu trzeba ten kozysta ;] odpadlo z 10 niepotrzebnych pracownikow a zaklad funkcjonuje lepiej ;] kolejny przyklad wypozyczalnia narzedzi lol tam to dopiero jaja byly - trzeba bylo komus jakis klucz -> szedles do wypozyczalni narzezdi gdzie potrzebna byla jedna pani a siedziało zatrudnionych 5
![]() ![]() |
|
|
~~bnnm | |
![]() |
|
z utrzymania ruchu to polowe mozna by rozdzieli na qm wtedy by byly lepsze kola przy zachowaniu ilosci ;] albo kupic jeszcze jedna maszyne do helium bo jest zawolne teraz.
|
|
|
~~fccx | |
![]() |
|
kuwa jak w tej firmie robić jak nie ma narzędzi!!??!! ..... oczywiście robota ma iść ale nie ma czym robic....
|
|
|
~~zarzad ats | |
![]() |
|
CYTAT kuwa jak w tej firmie robić jak nie ma narzędzi!!??!! ..... oczywiście robota ma iść ale nie ma czym robic.... PROSIMY UPRZEJMIE PODAĆ KTÓRYCH NARZĘDZI BRAKUJE , ZARAZ UZUPEŁNIMY . |
|
|
~~ncbduy | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT kuwa jak w tej firmie robić jak nie ma narzędzi!!??!! ..... oczywiście robota ma iść ale nie ma czym robic.... PROSIMY UPRZEJMIE PODAĆ KTÓRYCH NARZĘDZI BRAKUJE , ZARAZ UZUPEŁNIMY . |
|
|
~~jhdssws | |
![]() |
|
CYTAT CYTAT CYTAT kuwa jak w tej firmie robić jak nie ma narzędzi!!??!! ..... oczywiście robota ma iść ale nie ma czym robic.... PROSIMY UPRZEJMIE PODAĆ KTÓRYCH NARZĘDZI BRAKUJE , ZARAZ UZUPEŁNIMY . miotły ,grabie i dużo łopat dla tepaków do roboty Janki |
|
|
~~rasdas | |
![]() |
|
ale zeby polamaną rolke odkręcic i wstawic na jej miejsce nową to chyba nie trzeba zaraz jakichs specjalnie wyszukanych , wyspecjalizowanych narzedzi ? hmm chyba nie powiesz ze to przez tą brakującą płaską 7-nastkę trzeba na was czekac ZA KAZDYM RAZEM 20 minut ?
|
|
|
~~rasdas | |
![]() |
|
ale zeby polamaną rolke odkręcic i wstawic na jej miejsce nową to chyba nie trzeba zaraz jakichs specjalnie wyszukanych , wyspecjalizowanych narzedzi ? hmm chyba nie powiesz ze to przez tą brakującą płaską 7-nastkę trzeba na was czekac ZA KAZDYM RAZEM 20 minut ?
|
|
|
~~kwadratowe koło | |
![]() |
|
klecha - myśle że trzy klasy podstawóki skończyłeś , ale w zerówce to już pierwszy raz nie zdałeś , nie dziwie się ze tyrasz na produkcji w ATS - patrząc jak piszesz i jaki jest poziom dyskusji na tym forum aż się czasami chce płakać , ale z drugiej stony miło jest pomyśleć że teraz takie buractwo tam pracuje .
ps jak kiedyś , kiedyś tam pracowałem też goście z UR najpierw przchodzili do awarii obrabiarki zobaczyć co jest grane , potem szli po schematy i intrukcje , potem okazywało się że to schemat od tej obrabiarki , potem narzędzia i po 16 godzinach obrabiarka ruszała -więc nic się tam od tej pory nie zmieniło dobra szkoła AF , a jeszcze nadmienie że obrabiarki były wtedy maks 3-4 letnie |
|
|
~~jhhy | |
![]() |
|
płaską "17" biedactwo płaskie rozmowy rolowane
|
|
|
~~baloooon | |
![]() |
|
Jak dobrać biustonosz do futryny 90cm?
![]() ![]() ![]() |
|
|
~~kumpel pompka | |
![]() |
|
POMPEK !!!!gdzie sie podziałeś????????????doszły nas słuchy że opuszczasz nzsz zakład !!!to wielka strata dla zakładu utracić tak wspaniałego pracownika jak ty !!no ale może lepiej rzeczywiście będzie ci tyrać u POMPKA w spódnicy /w szkocką krate!!!/albo u angola??pozdrowienia od chłopaków
![]() |
|
|
~~pompek | |
![]() |
|
to gdzie mi bedzie lepiej to juz jest moja sprawa ... myslisz mnie interesuje wasze zdanie ? tez was pozdrawiam ;] zlwaszcza kolege z helium ... powiedzcie chlopu niech tak nie wykrzywia gembą za plecami bo moze kiedys trafic na jakiegos nerwusa i jak go ktos pierdolnie to moze mu tak juz zostac.
|
|
|
~~hjuy5 | |
![]() |
|
I ZNÓW SIĘ KTOŚ NAPOMPOWAŁ
|
|
|
~~gej z pakownii | |
![]() |
|
pompek chciałbym cię poznać jesteś oczywistym obiłem polskiego białego pospolitego łatwego i niezmiernie równoważnego polskiego robotnika liniowego !!!
pozdrowienia dla buractwa z Grębowa i okolic a szczególnie okolice Zabrnia i Lasu..koham was wieśniaki.... |
|
|
~~klko | |
![]() |
|
rownierz bardzo chetnie ci rozjebie ryj.
|
|
|
~~asd | |
![]() |
|
heju z pakowni gdybym byl tym o czym piszesz nie zwolnił bym sie z zkladu. ;]
|
|
|
~~ktosikjanosik | |
![]() |