~~felga | |
![]() |
|
CYTAT a ktory to ten sklep 17mniej wiecej jak się jedzie od Rozwadowa w stronę nowego kościoła to jest niedaleko CENTRUM 4 a listy są na pewno bo moja siostra tam pracuje i z stąd wiem
![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~worner | |
![]() |
|
koło marketu stokrotka na Al. Jana Pawła II
|
|
|
~~wiedzący | |
![]() |
|
CYTAT a ktory to ten sklep 17mniej wiecej ![]() jest komunikat w sprawie "paczek' Ci co wypełnili wniosek od 19.12 do 31.01 mogą wybierać na listę w dyskoncie pss nr 17, na Jana Pawła II 18 /obok stacji LOTOS-u/ Trzeba zabrać dowód, po numerze PESEL można bedzie robic zakupy. 300 - rodzina wieloosobowa 200 - single Można wybierać w ratach po 100zł, nie trzeba od razu za całe 200 bądź 300 Do świat jeszcze kilka dni więc każdy zdąży ![]() |
|
|
~~sss | |
![]() |
|
co taka cisza ;p
na zakupach wszyscy? ![]() |
|
|
~~xyz | |
![]() |
|
o 8 rano juz buraki ze wsi były na zakupach boja sie zeby im nie brakło..
![]() |
|
|
~~bzyyk | |
![]() |
|
tak to prawda moja zona tam robi wiec na zakupy tylko nie ubierajcie tych czapek plecakow i ocieplaczy napisem ats bo nie moze ze smiechu wytrzymac jak kogos takiego widzi.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak !!!tylko atsowe wsioki i największe buroki ubierają ten czarny szajs ![]() |
|
|
~~hehe | |
![]() |
|
Jeden wieki chłam w tym sklepie a za niedługo nie bedzie juz nic szybko na zakupy bo ogołącą na maxa
|
|
|
~~pracownik | |
![]() |
|
wstyd kurwa żeby człowiek tyrał cały rok na takie denne zakupy w takim dennym sklepie !!!!to normalnie jakieś poniżenie ma być dla nas pracowników??????/ czy szwab i rada ćwoków robi sobie z nas jaja?????????? zabrali premie nagrody i wszystko co było do wzięcia na koniec roku a dali zakupy kontrolowane !!!!!wstyd ludzie zróbmy coś z tym w końcu bo będzie tylko gorzej!!!!!!!!!!
|
|
|
~~Majk | |
![]() |
|
przyroda znowu was ruchneła hehehehehe
|
|
|
~~gosc | |
![]() |
|
widze ze wy tylko smiejecie sie z gosci ze wsi a wy mieszczuchy to skad pochodzicie mamusie tatusie to nie z wioch do miasta poszli widac jka w niedziele wałówe ze wsi wyciagacie z aut.WSTYD 80 procent was z miasta to gorsze buraki niz ci ze wsi...
![]() |
|
|
~~ATS | |
![]() |
|
Potrzebuje duzą zywą choinke gdzie jeszcze mozna kupic??
|
|
|
~~Felga ATS | |
![]() |
|
Alior Bank - tak będzie się nazywał nowy bank Pod nazwą Alior Bank rozpocznie działalność nowy bank, który tworzy w Polsce włoska grupa finansowa Carlo Tassara. Otwarcie jest planowane na drugą połowę tego roku - podaje serwis Media&Marketing. Alior Bank włoskiej Grupy Carlo Tassara wchodzi do Polski. Na początek będzie miał 80 oddziałów w Polsce, w tym sześć w Podkarpackiem.Oddział Alior Banku powstanie w Stalowej Woli. Alior będzie jednym z dziesięciu największych banków działających w Polsce.
http://www.banki(...)363.html |
|
|
~~fallon | |
![]() |
|
CYTAT Potrzebuje duzą zywą choinke gdzie jeszcze mozna kupic?? teraz tylko już u buraków z grębowa rąbaną z jeziurka albo z nadleśnictwa gorzyce rabaną za biedronką w gorzycach ![]() |
|
|
~~gorzycok | |
![]() |
|
teraz tylko już u buraków z grębowa rąbaną z jeziurka albo z nadleśnictwa gorzyce rabaną za biedronką w gorzycach
![]() a ja mam do sprzedania zajebiste orginalne karpie w dupe rurką pompowane jak balony wielkie 100 kilowe z hodowli w gorzyckim bajorze tuczone świeżymi rozwielitami i owsikami oraz nowym chińskim pokarmem po którym świecą w nocy !!!polecam wszystkim pracownikom atsu ryby są zdrowiutkie a nawet jeśli byłyby chore to nic wam nie będzie bo i tak macie organizmy zatrute aluminium!!!!!zapraszom!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
~~pracownik | |
![]() |
|
CYTAT Potrzebuje duzą zywą choinke gdzie jeszcze mozna kupic?? pod sklepem społem nr.17 pracownikom ATSU za darmo rozdają w ramach zakupów kontrolowanych na dowód osobisty |
|
|
~~ats | |
![]() |
|
przynajmniej mamy wypłaty a wy z gorzyc po zapomogi zapierdalać...
|
|
|
~~wiechu z stw | |
![]() |
|
CYTAT teraz tylko już u buraków z grębowa rąbaną z jeziurka albo z nadleśnictwa gorzyce rabaną za biedronką w gorzycach ![]() a ja mam do sprzedania zajebiste orginalne karpie w dupe rurką pompowane jak balony wielkie 100 kilowe z hodowli w gorzyckim bajorze tuczone świeżymi rozwielitami i owsikami oraz nowym chińskim pokarmem po którym świecą w nocy !!!polecam wszystkim pracownikom atsu ryby są zdrowiutkie a nawet jeśli byłyby chore to nic wam nie będzie bo i tak macie organizmy zatrute aluminium!!!!!zapraszom!!!!!!!!!!!!!!! [/cytat] To u nas w stw beda mialy zejscie te ryby , bo my jestesmy miastowe chopoki , wiejski tuning w naszych bmw i hondach nie wchodzi w rachube , zycie nam ats uratowal i teraz rial pomogl |
|
|
~~miro | |
![]() |
|
CYTAT przynajmniej mamy wypłaty a wy z gorzyc po zapomogi zapierdalać... to nie jest smieszne jak wszystko pierdolnie to i wy do kuronia podbijecie i macie pecha chyba ze na blokach swinie bedziecie chodowac heheheheh |
|
|
~~BIDOK | |
![]() |
|
czy to prawda co tu pisza ze w tym ATS -E SAME BIEDNE BURAKI PRACUJA????
|
|
|
~~;oihs | |
![]() |
|
Pytam się DLACZEGO?nie ma bonów w jakimś tanszym sklepie tylko tam gdzie jest najdrożej?!Dlaczego zawsze ten PSS?!I inni mogą gdześ dostać gdzie jest tanio!Ale ktoś za to
![]() |
|
|
~~wiechu | |
![]() |
|
Bo w stw nie ma GS tylko sklepy dla mieszczochow z stw PSS i dlatego dymaja was mieszczuchow hehehe
|
|
|
~~aaa | |
![]() |
|
CYTAT Pytam się DLACZEGO?nie ma bonów w jakimś tanszym sklepie tylko tam gdzie jest najdrożej?!Dlaczego zawsze ten PSS?!I inni mogą gdześ dostać gdzie jest tanio!Ale ktoś za to ![]() bo od bonów trzeba by było potrącić podatek, wiec korzystniej ci zrobic zakupy nawet w spolem gdzie masz 10-20gr. drożej ![]() |
|
|
~~ALUSEK | |
![]() |
|
ATS PRZYKLAD BANANOYCH LUDZI PRACY PISZCIE PACYNKI DALEJ TO POSMIEJEMY Z WAS
|
|
|
~~komuch | |
![]() |
|
kiedys były bony do pewexu i talony na trampki ( jak oddałeś 10kg makulatury)oraz szklanki za kolorowe butelki nie mowiac o papierze toaletowym A TERAZ KURNA NIE SMAKUJA WAM RODZYNKI,WIÓRKA KOKOSOWE I OD PANI STRUG.W TAMTYM ROKU NUTTELLA Z KAKAO DECOMORENO TEŻ WAM NIE PASUJE CO?
ale jest dobra wiadomość pijacy można brać alkohol i zapomnieć przez 3 tyg. o smutkach ![]() |
|
|
~~ateesiak | |
![]() |
|
no to 2 stówki a za to 10 butelek wódki (ZA MAŁO NA 3 TYGODNIE KOLO)
![]() |
|
|