~~eru | |
![]() |
|
A co słychać
![]() |
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~precz ATS | |
![]() |
|
[Masz kur wo jakis problem ? To mozemy go rozwiazac na osobnosci. Nawet jak bylem modem to i tak w dupie mialem wasze idiotyczne wypowiedzi (jak zreszta kazdy mod). Dobrze, ze zniknelo to pieprzone forum mialo siedemdziesiat kilka podstron obelg i wyzwisk. Od mojej osoby 2 ch uje w bok ! [/cytat]
Brawo Virus to forum ATS to kupa dziadostwa oby zamknęli ten zakład smierdzacego aluminium.to aluminium im na dłowe szkodzi bo sie biedaki wypłakuja juz tyle czasu na tym forum. |
|
|
~~pracownik | |
![]() |
|
CYTAT [Masz kur wo jakis problem ? To mozemy go rozwiazac na osobnosci. Nawet jak bylem modem to i tak w dupie mialem wasze idiotyczne wypowiedzi (jak zreszta kazdy mod). Dobrze, ze zniknelo to pieprzone forum mialo siedemdziesiat kilka podstron obelg i wyzwisk. Od mojej osoby 2 ch uje w bok ! Brawo Virus to forum ATS to kupa dziadostwa oby zamknęli ten zakład smierdzacego aluminium.to aluminium im na dłowe szkodzi bo sie biedaki wypłakuja juz tyle czasu na tym forum. [/cytat] Koleś nie pracujesz w ATS a obrażasz ludzi. Jak ci przeszkadza to forum to po co na niego wchodzisz nikt ci nie karze. Jak jesteś taki mądry to przyjdź popracuj trochę w ATS gdzie ciągle kierownicy patrzą po kamerach czy jakiegoś błędu nie popełnisz żeby ci za byle co premie zabrać. I nie piszczcie mi a to się zwolnij bo to już całkowicie inna sytuacja bo co do zarobków w ATS nie ma na razie póki co narzekać bo są premie za ilość i jakość ale kiedy przestaniemy dostawać po 600zł to się na pewno zmieni. Dodatkowo kryzys. A z tego co widzę wypowiada się wiele osób co pewnie w ogóle nigdzie nie pracowało. Oczywiście nie narzekam na prace jako prace chociaż już premie mi parę razy zabrali bo zarobki jak na razie są w porządku. |
|
|
~~amorek | |
![]() |
|
Ja pracuję w ATS i nie narzekam,lepiej jest niż,gdy pracowałem w HSW.Tam to dopiero był dom wariatów chociaż nie było kamer.Co do wykształcenia to na niektórych stanowiskach większość nie dała by sobie rady nawet godzinę,uciekli by przez płot jak niektórzy.
|
|
|
~~jakisgosc | |
![]() |
|
No to elegancko!!! Ludzie nie piszcie juz tu nic,połowy wypowiedzi nie ma co były przed zniknięciem tematu!!!! Proponuje temu co bawi sie w wielkiego moderatora aby zwrócił uwage na inne tematy poniewaz poziom wypowiedzi jest tam porównujący z tym tematem!!! Widać bardzo dobrze że prawda co niektórych w oczy kole!!! Pewnie dzieki ingerencji najwiekszych wazeliniarzy i podpierdalaczy forum ateesa znikło!!!
![]() |
|
|
~~hehe | |
![]() |
|
forum ATSU ZYJE !!
|
|
|
~~fallon | |
![]() |
|
CYTAT [Masz kur wo jakis problem ? To mozemy go rozwiazac na osobnosci. Nawet jak bylem modem to i tak w dupie mialem wasze idiotyczne wypowiedzi (jak zreszta kazdy mod). Dobrze, ze zniknelo to pieprzone forum mialo siedemdziesiat kilka podstron obelg i wyzwisk. Od mojej osoby 2 ch uje w bok ! Brawo Virus to forum ATS to kupa dziadostwa oby zamknęli ten zakład smierdzacego aluminium.to aluminium im na dłowe szkodzi bo sie biedaki wypłakuja juz tyle czasu na tym forum. [/cytat] kupą smrodu jesteś ty i Virus który usuwał co jemu sie nie podobało.JAKIŚ SPEDALONY MOHER!!!!! jak nie pasuje ci to nie odwiedzaj tego forum i sie nie podniecaj a idż sie spuszczać gdzieś indziej pajacu.A co do Ats to mamy chyba lepiej niż w jakiej pieprzonej hucie gdzie płacą jak chcą i kiedy chcą !!!!!hute powinno sie już dawno zamknąć żebyście nie płakali bo huciaki więcej od nas płaczą!!!!!całe miasto wiecznie o hucie trąbi!!!! huciaki to banda poklepów !!!!brudasów i łańcuchów którzy się o 7 rano czują jak święte krowy na rowerach!!!!!powinno się ich rozstrzeliwać koło BURGER BARU!!!! ![]() |
|
|
~~ATSiarz | |
![]() |
|
HUTA,VIRUS, i reszta anty ats WON!!!!!!!!!!!
|
|
|
~~fallon | |
![]() |
|
A co do Ats to mamy chyba lepiej niż w jakiej pieprzonej hucie gdzie płacą jak chcą i kiedy chcą !!!!!hute powinno sie już dawno zamknąć żebyście nie płakali bo huciaki więcej od nas płaczą!!!!!całe miasto wiecznie o hucie trąbi!!!! huciaki to banda poklepów !!!!brudasów i łańcuchów którzy się o 7 rano czują jak święte krowy na rowerach!!!!!powinno się ich rozstrzeliwać koło BURGER BARU!!!!
![]() i tak niedługo huciaki przyjdą do ATSu żebrać o prace!!!!!!tylko wyglądać kolejek pod bramą!!!!!!! |
|
|
~~hehe | |
![]() |
|
powinniscie w ATS zrobic kampanie reklamowa i reklamowac wasze slynne forum
|
|
|
~~Ats | |
![]() |
|
CYTAT powinniscie w ATS zrobic kampanie reklamowa i reklamowac wasze slynne forum wystarczy że 800 osób pracujących w atsie wie o istnieniu tego forum i to juz jest wystarczająca reklama dla stalowemiasto!!!!!ale niektórzy tego nie rozumieją i forum usuwają!!!!! ![]() |
|
|
~~oja | |
![]() |
|
Debile z ATsu - nikt wam tego poj***nego forum nie usuwa (a szkoda!) tylko na głównej jest miejsce na 30 ostatnich wpisów, więc jak jest 30 wpisów w innych wątkach a w tym czasie u was żaden d***l się nie wpisze to ono spada z głównej strony ale dalej jest na stalowemiasto... Myślę, że to dla was bur***w nie jest za trudne do zrozumienia
![]() //wulgaryzmy itp //Call |
|
|
~~ojej | |
![]() |
|
CYTAT Debile z ATsu - nikt wam tego poj***nego forum nie usuwa (a szkoda!) tylko na głównej jest miejsce na 30 ostatnich wpisów, więc jak jest 30 wpisów w innych wątkach a w tym czasie u was żaden d***l się nie wpisze to ono spada z głównej strony ale dalej jest na stalowemiasto... Myślę, że to dla was bur***w nie jest za trudne do zrozumienia ![]() //wulgaryzmy itp //Call sam jesteś burakiem poklepem i pajacem!!!!!!!!!! |
|
|
~~ats | |
![]() |
|
oooooo mod sie znalazł????????
|
|
|
~~oja | |
![]() |
|
Debile i buraki to są wulgaryzmy? Call weź przestań! Nie czytałeś nigdy tego wątku? Gdybyś chciał tu sprzątać to cały ten ATS należałoby skasować, chociażby za sam tytuł "ATS - przykład polskiego obozu pracy"
![]() |
|
|
~~oja | |
![]() |
|
CYTAT sam jesteś burakiem poklepem i pajacem!!!!!!!!!! CYTAT prawie sie spuściłeś mongole!!!! To też powinieneś ocenzurować Call ![]() |
|
|
~~ats | |
![]() |
|
Call zostań naszym modem!!!!
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT oooooo mod sie znalazł???????? pierwszy raz na oczy widzisz moda? ![]() CYTAT Call zostań naszym modem!!!! Nie mam tyle nerwów ![]() I ogólnie właśnie przez takie wpisy (np te ostatnie) to wątek może zostać usunięty w przyszłości ![]() ![]() ![]() |
|
~~śfinx | |
![]() |
|
Nie mam tyle nerwów
![]() I ogólnie właśnie przez takie wpisy (np te ostatnie) to wątek może zostać usunięty w przyszłości ![]() ![]() ![]() temat usuwania forum ats został już naświetlony administratorowi!!!czekamy na jego odpowiedż!!!myśle że dowiemy się jakiś konkretów odnośnie tego zajścia z wczoraj i sprzed 2 miesięcy!!bo gość nie panuje całkowicie nad portalem!!!! |
|
|
|
![]() |
|
CYTAT temat usuwania forum ats został już naświetlony administratorowi!!!czekamy na jego odpowiedż!!!myśle że dowiemy się jakiś konkretów odnośnie tego zajścia z wczoraj i sprzed 2 miesięcy!!bo gość nie panuje całkowicie nad portalem!!!! Nie wiem czy Ty rozumiesz co napisane było wcześniej - temat nie był usunięty! To, że nie był wyświetlany na stronie głównej to nie znaczy, że został zlikwidowany. A dlaczego w wyszukiwarce nie było tego? Nie wiem. Jeden normalny (nie admin i nie mod) użytkownik, który dopiero co się zarejestrował i napisał coś na forum ATS miał ten wątek w "Zobacz swoje posty". Takie coś jest jak się człowiek zarejestruje. Moglibyście się zarejestrować i nie mielibyście takich problemów jak ten. Poza tym jedna sprawa jeszcze ![]() |
|
~~ats | |
![]() |
|
zrozumiałem! jeszcze jedno !a gdzie jest wątek brD i brC ??????
|
|
|
|
![]() |
|
Nie wiem
![]() |
|
~~ats | |
![]() |
|
I ogólnie właśnie przez takie wpisy (np te ostatnie) to wątek może zostać usunięty w przyszłości
![]() ![]() ![]() niestety na czyjąś głupote nic poradzić nie możemy!! |
|
|
~~BAYu | |
![]() |
|
może bym sie pozdrowił?????sam nie wiem ale wszystkiego dobrego w nowym roku to sobie pożycze!!!!!!!!!!
|
|
|
~~ats | |
![]() |
|
HEHE pajac za usuwanie się wzioł!!!!!WUJEK DOBRA RADA W MOHEROWEJ CZAPIE!!!!!!!!!!!!
|
|
|