~~kkkk | |
![]() |
|
czy znacie jakas dobra fryzjerke ze stalowej woli ktora robi fajne fryzury slubne?? jesli tak to napiszcie!!
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
~~polecam! | |
![]() |
|
pani Grazyna Trzuskot, zaklad w 16-pietrowcu obok policji, klatka najblizsza torow, zaklad kosmetyczno-fryzjerski.
|
|
|
~~uczesana | |
![]() |
|
U Moniki w białych domach wejście od parkingu.Polecam.
|
|
|
~~Joanna | |
![]() |
|
U Pani Grażyny Trzuskot co prawda nie byłam, ale moja przyjaciółka przyjeżdża do niej aż z Warszawy (jakby tam nie było fryzjerów) i bardzo ją sobie chwali, więc musi być dobra.
![]() |
|
|
~~klientka | |
![]() |
|
Również gorąco polecam Grażynę Trzuskot. Pełen profesjonalizm!!! Każda klientka wychodzi zadowolona!
|
|
|
~~mimi | |
![]() |
|
Grażynka is the best!
![]() |
|
|
~~perfekcja | |
![]() |
|
Proponuje ci studio fryzur Beata na edukacji.Zapisz sie do pani zuzi ktora robi fryzury jak malo kto w naszym regionie.Jezeli nie chcesz sie denerwowac to ci polecam jak najbardziej ten zaklad ale oczywiscie decydujessz ty.Pozdrawiam
![]() |
|
|
~~beata... | |
![]() |
|
Najgorszy fryzjer jest w budynku lidera.Twoj styl sie nazywa.Nie polecam!!!Po pierwsze obgadywane sa tam klientki a po drugie pani wlascicielka wzywa do swoich zabiegow najtanszych farb i rozjasniaczy.Mojej przyjacilce tak spalila wlosy ze nie poszla na studniowke, a pozniej jeszcze ja straszyla swoim mezem.Odradzam.Chyba ze chcecie miec lyse glowy to idzcie
![]() |
|
|
~~karmazynowa | |
![]() |
|
tak wiem .masz racje ze to najgorsza fryzjerka.taka kiedys byla dla mnie milutka, az przeslodzona.Rozjasnialam u niej wlosy ......i tak mi je spalila ze same sie kruszyly..zgadnijcie co mi odpowiedziala.: ze tak jest zawsze po rozjasnianiu i ze wygladam pieknie
![]() |
|
|
~~Paulaaa | |
![]() |
|
Ja proponuje salon Bajka. Wlascicielka jest po tylu kursach ze sama potrafi dobrac fryzure do ksztalu twarzy. Ja za rok mam wesele i ona robi mi fryzure, a po drugi ona raz robila mi fryzure jak jeszcze praktykowala i wyszlo swietnie.Polecam
![]() |
|
|
~~ninka | |
![]() |
|
Jezeli chodzi o wlascicielke z Bajki to jestes w wielkim bledzie, ze jest po wielu szkoleniach;(Ona zatrzymala sie na szkoleniu z Gabriela i na tym zakonczyla.Opowiadac bajki to ona umie i zraza klientow swoimi zmiennymi nastrojami jak to zreszta bywa w okresie menopauzy.Jakis dryg do fryzjerstwa posiada bo sama robilam raz u niej fryzure na wesele i wyszlo to nie najgorzej.Ale ma staroswiecki punkt widzenia i nie chcialabym zeby mi dobierala fryzure do ksztaltu twarzy.Takze apel do pani z Bajki "Krok do przodu" Szkolenia to podstawa w tym rzemiosle.
|
|
|
~~Anka | |
![]() |
|
Ja chodzę do Twojego stylu już rok i jestem bardzo zadowolona. Włosy rozjaśniałam i zmieniałam kolor i super wszystko. Moja siostra i mama też są takiego zdania.
![]() |
|
|
~~zadowolona | |
![]() |
|
Oj nie polecam Bajki, ta kobieta jest bardzo nieprzyjemna, i powinna rzeczywiście udac sie na jakieś szkolenie bo coś do tyłu jest za innymi salonami. To co pokazuje na TV Diana nie pomoże jej w zdobyciu klientów, bo traci ich tk szybko po 1 wizycie w salonie. Polecam Zakład Fryzjerski w Akademiku KUL, super miła obsluga a ścinanie bardzo bardzo profesjonalne.
![]() ![]() |
|
|
~~zuzia | |
![]() |
|
ja tez mam przykre doswiadczenia z fryzjerem w budynku lidera.bylam tam pierwszy i ostatni raz.a w trakcie rozjasniania braklo jej nawet rozjasniacza.oczywiscie jakas praktykantka biegla szybko kupic.brak profezjonalizmu i faktycznie obgaduje tak swoje klientki.
|
|
|
~~Lila | |
![]() |
|
A co sądzicie o Ilonie?
|
|
|
~~Ewa | |
![]() |
|
CYTAT A co sądzicie o Ilonie? No jesli o nia chodzi to ja osobiscie bym polecala golibrode...anizeli ja. Jak mi zrobila lekka trwala to wygladalam jak pudeli w dodatku spalila mi wlosy. A zeby bylo smieszniej to sama wlascicielka mi torobila. Nie polecam ![]() |
|
|
~~ewa | |
![]() |
|
czyli mamy dwoje NAJGORSZYCH PSEUDO FRYZJEROW
![]() |
|
|
~~Justyna | |
![]() |
|
Co Wy chcecie od Ilony!Nie jest taka zła,na jaka wygląda!
|
|
|
~~Kasia | |
![]() |
|
CYTAT Co Wy chcecie od Ilony!Nie jest taka zła,na jaka wygląda! Hahaha ona źle nie wygląda ona po prostu pitoli fryzury. Niestety jak tu ktoś napisal ze niestety jak w kazdym zawodzie powinno sie dzoszkalać. Koniec kropka!! ![]() |
|
|
~~marta | |
![]() |
|
hahaha no do pitolenia fryzur to one obie maja talent.ale w rankingu na pitolenie fryzur to ja stawiam na pierwsze mejsce wiolke z lidera a pozniej ilone.
|
|
|
~~aneczka | |
![]() |
|
CYTAT hahaha no do pitolenia fryzur to one obie maja talent.ale w rankingu na pitolenie fryzur to ja stawiam na pierwsze mejsce wiolke z lidera a pozniej ilone. Tak tak masz racje.. |
|
|
~~monia | |
![]() |
|
Chyba chodzilo zeby doradzac fryzjerow a nie odradzac?Ja osobiscie polecilabym salon na edukacji u Beaty przeszkolona ekipa zawsze mozesz liczyc na dobra porade i co najwazniejsze wiesz jakie srodki nakladaja ci na glowe.Polecam!Napewno zostaniesz profesjonalnie obsluzona
![]() |
|
|
~~Ania | |
![]() |
|
CYTAT Chyba chodzilo zeby doradzac fryzjerow a nie odradzac?Ja osobiscie polecilabym salon na edukacji u Beaty przeszkolona ekipa zawsze mozesz liczyc na dobra porade i co najwazniejsze wiesz jakie srodki nakladaja ci na glowe.Polecam!Napewno zostaniesz profesjonalnie obsluzona ![]() Tak tak a ceny z kosmosu ma. Jest jedna z droższych a zadnych rewelacji nie robi. |
|
|
~~Anusia | |
![]() |
|
najlepsza to Basia Chyła (w wieżowcu na Wojska Polaskiego) i Marta Ramus (Look na Poniatowskiego obo DVD)
|
|
|
~~Józka | |
![]() |
|
A czy ktoś korzystał z usług fryzjerskich u Bembenka?A czy jest w Stalowej salon Gabriela?
|
|
|