Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Schodze rano do auta a tam jakiś głąb oderwał antenę cb i odciął kabel. Anteny nie zdejmowałem bo zamrzła kilka tygodni temu do auta i czekałem na odwilż. Niby antena fajna ML145 ale:
- Lutowana 3 razy bo kabel wyrwany był - W kilku miejscach pobrudzona farbą pomarańczową - W środku klejona białym silikonem, potem brązowym uszczelniony kabel - Każda śrubka inna ( dwie wklejone na silikon ) - 4 łebki śrub miały zjechane łebki - Miała 4 lata i wyglądała jak siedem nieszcześć - Trzy razy prostowany pręt I ktoś to ukradł, albo ślepy, albo desperat.A z bagażnika wyciągnąłem nową i dziala o niebo lepiej ![]() "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Uwiedła mnie Twoje historyja w dziale " Porozmawiajmy o Stalowej Woli ".
![]() |
|
|
![]() |
|
LOL
skoro miałeś nowa to po co używałeś starej ? ta historia jest naciągana i zupełnie niepotrzebna ![]() |
|
|
![]() |
|
Bo zmieniałem siostrze antene na lamaną i nowa wrzuciłem do bagażnika. A jeździłem z tą bo przymarzła a garażu niestety nie posiadam pod blokiem.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
nic prostszego nie trzeba było czekać na odwilż tylko skoczyć po szklane gorącej wody i po kłopocie można tez było zastosować odmrażacz do szyb ... a tak z lenistwa musisz zasuwać teraz na nowa antenę ..
![]() |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Widzę że kolega b01ec nie wie co czyta
![]() CYTAT A z bagażnika wyciągnąłem nową i dziala o niebo lepiej CYTAT a tak z lenistwa musisz zasuwać teraz na nowa antenę ..
|
|
|
![]() |
|
A kradzież własnei na policje zgłosiłem bo bez sensu odpuszczać podobno całkiem sporo znajdują ich
|
Dołączył: 28 Sie 2007r. Skąd: z miasta rowerów Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
hehe
ale prostactwo, ukraść antenę CB ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dobrze, że radiowych nie kradną ![]() ![]() ![]() ![]() kiedy ten naród dorośnie i przestanie jeden drugiemu zazdrościć, niszczyć i żałować?? Errare humanum est. |
|
|
![]() |
|
zjebista była ta lista "znaków szczególnych"
![]() Homo res sacra homini /Człowiek człowiekowi świętością/ |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Antena jak antena... ale nawet kołpaki połamane kradną
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
jak nie kradną mi ukradli antenę od radia teleskopowa ;/ musiałem kupić nowa w sklepie koszt 40 -50 pln
![]() |
|
|
![]() |
|
Btw policjant mówiłże kołpaki są na potęge kradzione zwłaszcza markowe. To samo anteny samochodowe zwykłe - taka nowa do Toyotki w salonie 200 zł a wykrecic chwila...
Btw lista miażdzyła cech szczególnych, ale neistety wszystkie elementy do naprawienia w 5 minut. "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Mi takze ukradli antene od radyjka
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Uwiedła mnie Twoje historyja w dziale \" Porozmawiajmy o Stalowej Woli \". ![]() Jacku 85 faktycznie urzekająca historia ![]() jak codzień siedziałeś w domu a żona nie chciała juz cię słuchać to postanowiłeś przelać swoje troski do netu ![]() skoro ją ukradli to widocznie dało się zdjąć bez czekania na odwilż, wystarczyło schować i nie kusić złodzieja, jak to był taki złom to tym bardziej powinieneś się cieszyć że fachowcy usunęli ją z twojego dachu ![]() a swoją drogą twoje auto napewno zyskało na wyglądzie bez wsiowego bata na dachu ![]() |
|
Dołączył: 5 Gru 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
pewno jak jezdzisz po stalowej z batem na dachu to wiocha ale szpan jest szpan chowaj do bagaznika i bedzie z glowy skoro stara byla prawie smieciem to po co zglaszales na policje ze ci zginela okresl sie cieszysz sie czy sie smucisz
|
|
|
![]() |
|
gdzie stroja radia cb i mają pojęcie o tym !!!
|
|
|
![]() |
|
co to, nie ma nikogo z rni lub rst co się znaja na tym!!!
|
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Ja stroiłem u grabosia na Edukacji...
"Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
daj znać to ci za free zestroję , a raczej sprawdzę SWR bo dobry miernik to ok 1000 pln kosztuje . większości stroić nie trzeba , a już napewno nie Presidenta tak szeroko chodzą że na 1000 może 1 sztukę trzeba poprawić ale jeśli masz np Sirio to już inna historia ,
Piszę bo wiem z doświadczenia W RST nie ma serwisu CB a na edukacji drogo i za radia i za strojenie. a antenę najlepiej na uchwyt albo w dziurkę po antenie od Radia , zakładasz spliter antenowy i na jednej antenie CB masz CB radio i radio samochodowe |
|