~~prawdziwy | |
![]() |
|
Wy sku**** ja na was sikam
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Wy sku**** ja na was sikam Już się więcej nie podszyjesz marniutka istoto. |
|
|
![]() |
|
Informuję, że nikt nie będzie podszywał się pode mnie nick prawdziwy to ja !!
|
|
|
![]() |
|
CYTAT Informuję, że nikt nie będzie podszywał się pode mnie nick prawdziwy to ja !! Do szkoły - pokolenie popcornu i Coca Coli. Nauczcie się pisać po polsku. |
|
|
![]() |
|
o to miernota PO potrafi tylko podszywać się
|
|
|
![]() |
|
To najleprzy rząd w wolnej III RP! Myślicie, że w ciągu niespełna roku zbuduje drugą Irlandię? Nie da się. Aby ją zbudować musimy zliberalizować prawo pracy, bo dziś zbyt sztywny kodeks pracy nie pozwala zwalniać nieudacznikuw, by w to miejsce wstawiać młodych, zdolnych i wykrztałconych, którzy wrócą z emigracji. Dajcie czas rządowi !
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
|
![]() |
|
Rząd ma jeszcze miesiąc do września, później staną fabryki, pielęgniarki będą strajkować, nauczyciele, w domach nie będą spuszczać wody w WC, będziemy strajkować !!
|
|
|
![]() |
|
sorry gościu, ale mamy IV RP !!
|
|
~~Wodzu | |
![]() |
|
|
|
|
~~hate eternal | |
![]() |
|
POPiS
![]() |
|
|
Dołączył: 30 Cze 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
~~123 | |
![]() |
|
|
|
|
~~CLH | |
![]() |
|
Donaldu Tusku ma podwyższony cholesterol. To sprawia, że utracił zdolność rządzenia, której i tak nigdy nie miał. W związku z tym konieczne są nowe wybory.
|
|
|
Dołączył: 2 Sie 2008r. Skąd: stalowa wola i moze Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Czlowieku uwazaj na ortografie bo zaraz prawdziwy (ktorys) wpadnie i ci wytlumaczy, ze jestes pokolenie nie tej matury co trzeba.
|
|
~~asa | |
![]() |
|
CAŁA PRAWDA O PO , a co do Wyborcy PO to powiem cie ze za granice niepojchalki inteligentni i wykształceni tylko lenie ktorym sie uczyc niechcialo i pojechali na zmywak zarabiac szybka i łatwa kase a swoja wypowiedza pokazałes jaki jestes durny i niemyslacy pajac ktory tak jak wiekszosc gomnazjalistow dales sie nabrac na cuda tusk,zal mi ciebie zmywaku
Nic nie robić- bumelować I jabola w cieniu pić, Klęczeć w Moskwie i w Brukseli Otumanionym i wesołym być. Lody kręcić, PiS zlustrować, Kombinować gdzie się da, Leniuchować i brać kasę, Cudotwórco pozwól nam. REF: Jedzie Donek iz Maskwy, patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, nie deleit-uj Warszawy. Jedzie Donek iz Maskwy patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, rakiety precz od Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj Warszawy. Nic nie robić,słuchać mediów Patriotyzm w nosie mieć Leżeć w trawie, czekać cudów, Wierzyć że niedługo ziszczą się. A prywatnie, to na narty, A wyborców w nosie mieć, I co ranek zachwyt wzbudzać, poprzez GW i TVN REF: Jedzie Donek iz Maskwy, patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, nie deleit-uj Warszawy. Jedzie Donek iz Maskwy patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, rakiety precz od Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj Warszawy. Wykształciuchy! Co was boli? No bo mózg to chyba nie? Bartoszewski was pokrzepi, karząc "wyciąć bydło w pień" A obietnic, tych wyborczych, Rząd nie spełni, no bo nie! Słońce Kaszub, Was wykręci..takie to już życie jest. REF: Jedzie Donek iz Maskwy, patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, nie deleit-uj Warszawy. Jedzie Donek iz Maskwy patrząc z twarzy, trochę zły Władymirze łaskawy, rakiety precz od Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj do Warszawy. Niee, nie nie nie nie, nie delejt-uj Warszawy. |
|
|
~~lukas | |
![]() |
|
masz 100 % racji kolego przez tych naiwnych ludzi mamy teraz nierobstwo i jestemsy posmiewiskiem calej europy bo z tuska wszyscy sie smieja i z tych Popaprancow ktorzy dali sie nabrac
Pewien fircyk bez krępacji, Cud obiecał całej nacji. Trafnie uznał: - Lud to kupi! Lud naiwny, ciemny, głupi. No i młodzież uwierzyła, Do urn śmiało podążyła. I w Irlandii i w Londynie, dali wiarę Tuska minie. I ta z Wronek i z Pułtuska, Dała głos na Dona Tuska. No, nareszcie jest nadzieja! Naród wybrał czarodzieja. Media wielce mu pomogły Nawet Doda słała modły, "Niezależni" dziennikarze truli coś o Polsce marzeń. Bez Kaczora, Dorna, Ziobry... I wybrali, sługa Moskwy - w sam raz dobry.. To co najpierw obiecywał, Po wyborach odwoływał. Toż to kawał hipokryty, Rude włosy, wzrok kosmity. Serki, jabłka podrożały A indeksy pospadały! Studia płatne? Oszalałeś?!!! Polskiej biedy nie widziałeś?! Gdzie te drogi, gdzie podwyżki??? Niech wam starczy uśmiech płytki, Uścisk dłoni, ważna mina... Na szczęście: dzisiaj Don jest, po wyborach już go ni ma! : )) Olać pamięć i historię? Sprzedać się za mięsa rząd? Niech ci dziad opowie, Skąd w Warszawie tyle bomb. Przyjdzie czas na PO sąd! Chociaż rządzą ,nic nie mogą, nic nie wiedzą, NIC nie zrobią! Walka z PiS-em, punkt "programu" Gratuluję superplanu! Obiecanki się skończyły, Puste hasła poznał lud No i w końcu stał się cud: Czary mary : wieeeeelki smród! |
|
|
|
![]() |
|
Cisza, pryszczaki! Oto ja; pan i władca, Lecha, Jarosława i Tadeusza; miłościwie nam panujących wysłannik! Zaprawdę powiadam wam, koniec nadchodzi. Odwróćcie się od PO, to zło, syf i boruta! Idźcie w stronę światła (księżycowego, kradzionego)!!!!!! Nie pijcie na ławkach, nie ćpajcie po klatkach, oglądajcie tiwi trwam i głosujcie na PiS. Bom Wam ja tak nakazał, któremu aktualna polityka PiS i trochę SLD dla nie poznaki pasuje!!!!!!!!!!!!!!!! A M E N
PRAWDZIWY PROPAGANDA! |
|
|
![]() |
|
Cisza, pryszczaki! Oto ja; pan i władca, Lecha, Jarosława i Tadeusza; miłościwie nam panujących wysłannik! Zaprawdę powiadam wam, koniec nadchodzi. Odwróćcie się od PO, to zło, syf i boruta! Idźcie w stronę światła (księżycowego, kradzionego)!!!!!! Nie pijcie na ławkach, nie ćpajcie po klatkach, oglądajcie tiwi trwam i głosujcie na PiS. Bom Wam ja tak nakazał, któremu aktualna polityka PiS i trochę SLD dla nie poznaki pasuje!!!!!!!!!!!!!!!! AMEN
kto podszywa się pode mnie, niech mu ręka uschnie przeto, bo to jam jest ten prawdziwek, mówię k-wa, PO - WETO!! PRAWDZIWY PROPAGANDA! |
|
~~kojo | |
![]() |
|
heheheheh tak jest
a teraz prosimy mlodziezowke z Platformy Oszustow o wpisanie kilka komentarzy jak wam schetyna kazal .................buhahahahahahaha |
|
|
|
![]() |
|
Nie jestem rzadnym zmywakiem! Zdobyłem wykrztałcenie na Uniwersytecie Warszawskim - marketing i zarządzanie. Tylko ludzie po dobrych szkołach mogą liczyć na dobrze płatną pracę, chyba to oczywiste!
Trzeba było się uczyć a nie wieżyć w cuda mochery !!! PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
~~daro | |
![]() |
|
to ty wierzyles w cuda dlatego dales sie nabrac tym Popaprancom zreszta jak na nich zaglosowales to tez juz nim jestes co z tego gdzie ty skonczyles studia jak i tak wyjedzisz za granice zmywaku.....bo taki sobie rzad wybrales ... jestes wielka ofiara manipulacji medialnej a szczegolnie tvn i wyborczej bo ani jeden z postulatow w kampani niezostal wykonany a media robia ci wode z mozgu i nakazuja co masz myslec nienazywaj wszyskich moherami bo ja tez skonczylem studia informatyczne w rzeszowie i nijestem moherem gtylko madrym inteligentnym Polakiem ktory nieda siw wmanipulowac w zagrywki tych oszolomow z po prawdziwa partia TYLKO PIS = DOBREM DLA POLSKI!
|
|
|
~~kajo | |
![]() |
|
i co po marketingu to jest co 3 osoba w polsce i pewnie wrociles do stalowki i wykladasz kisiel w tesco ..by zylo sie lepiej szytskim ........naiwniakom....:]
|
|
|
|
![]() |
|
PO to patrioci z ministrem Śikorskim na czele. Nie widzisz jak dba o Polskę?
Problemem są związki zawodowe, kture nie pozwalają rozwijać się przedsiębiorcą. Bo tylko prywatne biznesy są w stanie udźwignąć kraj z zapaśći gospodarczej, ale musimy zlikwidować płace minimalną bo jest za wysoka i nie pozwala się rozwijać przedsiembiorcą. PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|
~~hate eternal | |
![]() |
|
Taaa, wyborca PO ma rację. Tylko wyższe wykształcenie. Żenujące podejście, ale jakże nadrabiające kompleksy wyborców partii, która żałuje że RP to nie USA
![]() Dyplomy nie znaczą kim jesteście, pokzaują tylko, że się uczyliście. Osobiście nie interesuje mnie czy urzędnik jest po administracji czy po zecie, on ma załatwić moją sprawę zgodnie z KPA i innymi przepisami prawa materialnego. Kto wam nawkładał do głów, szanowni wyborcy partii POnownie rządzącej, że jesteście wyjątkowi i macie patent na wszechwiedzę? Jak pokazuję historia polskiej kulawej demokracji na razie wszyscy, z małym wyjątkiem gdy Kołodko zarządzał finansami państwa, dają ciała po przejęciu władzy. I to samo robi PO, nie pomogą żadne dyplomy jak rozumu do rządzenia nie staje i realizuje się politykę gospodarczą i ekonomiczną, która na całym świecie, za wyjątkiem bantustanów, jest w odwrocie. |
|
|
|
![]() |
|
Jak to? A profesor Balcerowicz? To códotwórca, wyciągnął POlskę z wielkiego kryzysu po komunie! Jemu powinni pomniki stawiać. Ja pobierałem wykłady od samego profesora na Uniwersytecie i wiem, że on ma rację. Należy zprywatyzować całą gospodarkę i tylko wtedy będzie dobrze, ale związki zawodowe blokują. Trzeba zmienić prawo, to moherowy prezydent i komuniści z SLD blokują.
PZPR przy obecnej PO to jak uniwersytet obok przedszkola. A miało być tak pięknie..... |
|