~~ifg | |
![]() |
|
http://www.wykop.pl/link/138610/co-zrobic-gdy-zdradzi-cie-dziewczyna
|
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Najdłużej trwa ta robota, której się nie zaczyna |
|
Dołączył: 29 Sty 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Marta myślałem, że to o mnie i wcisnąłem
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Dobre to było.. szkoda jeszcze że wyskakujące okienka nie wydają dźwięku błędu
![]() Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
~~gulugula | |
![]() |
|
Ksiądz poucza gosposię:
- Dziś wieczorem, jak przyjdą goście, podaj tylko drinki, bez niczego. - Ależ proszę księdza ! - tak podaję tylko księdzu - może włożę chociaż fartuszek???? |
|
|
|
![]() |
|
![]() Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
W pierwszej klasie szkoły podstawowej, podczas lekcji biologii, pani pyta dzieci:
- Jakie dźwięki wydaje krowa? Małgosia podnosi rękę: - Muuuu, proszę pani. - Bardzo dobrze Gosiu. A jaki odgłos wydają koty? Grześ podnosi rękę: - Miauuu, proszę pani. - Bardzo dobrze, Grzesiu bardzo dobrze. A jaki dźwięk wydają psy? Jasio podnosi rękę. - No Jasiu powiedz - zachęca pani. - Na ziemię skurwysynu, ręce na głowę i szeroko nogi. Policyjny Volkswagen Transporter zatrzymuje się przy TIR\'ówce. Uchyla się szybka. - Ile? Prostytutka: - Z przodu 100, z tylu 150. Na to głosy z głębi radiowozu: - Dlaczego my z tyłu mamy więcej płacić ??? - Sierżancie Kowalski! W nagrodę za waszą służbę, dostajecie awans z drogówki do śledczej - już nie będziecie marznąć w radiowozie. - Ale panie komendancie, litości! Ale ja... Ja się jeszcze buduję... Dwóch policjantów patrolujacych jezioro przyglada się wczasowiczowi,który smiga za motorówka na nartach wodnych. Nagle przewraca sie i nie pojawia na powierzchni.Policjanci odpalają silnik swojej motorówki i mkną na miejsce wypadku.Jeden z nich skacze i po chwili z wody wyciąga faceta.Płyną na brzeg i przystepują do reanimacji - jeden łapie się za metode usta-usta a drugi za masaż serca.Po chwili ten od metody usta - usta mówi do kolegi: - Ty weż się zmień bo tak mu z ust jedzie ,że zaraz puszczę pawia.... Kolega zamienia sie i po dwóch wdechach badawczo przyglada się \"uratowanemu\". -Ty, to chyba nie nasz....ten ma łyżwy.. |
|
|
![]() |
|
To kiedyś gdzieś przeczytałem w jakiejś gazecie.
Jadą z Rzeszowa posłowie AWSu wraz z SLD jednym samochodem na obrady do sejmu. Po drodze w lasach stoją ruskie k.rwy i posłowie zatrzymali samochód. Pytają się ile kosztują usługi. No to k.rwa odpowiada, że w żopu 100zł a w paszczu 50 zł. Wtedy ci posłowie z AWSu pytają tych z SLD, że wy to się lepiej znacie od nas na tych sprawach, więc wytłumaczcie nam, czemu w płaszczu jest taniej? |
|
|
![]() |
|
Ojciec kąpie małe dziecko. Z wody wystają tylko uszy, za które go trzyma. Wchodzi matka:
-Co robisz?! Utopisz nam dziecko! -Jak jesteś taka mądra, to sama wsadź łapy do wrzątku! iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
~~ifg | |
![]() |
|
Skazali gościa na śmierć. Jednak był tak gruby, że się nie mieścił na
krześle elektrycznym. Zarządzili dietę. Po tygodniu o chlebie i wodzie -koleś zamiast schudnąć, przytył 10 kilo. Na krzesło nijak się nie mieści. Zarządzili tylko wodę - znów przytył 10 kilogramów. Postanowili nic mu nie dawać. Kolo zamiast chudnąć, poprawił się o 10 kg. - Co jest, czemu nie chudniesz? - Jakoś ku^wa nie mam motywacji... :] |
|
|
|
![]() |
|
Hah ostatnio co mnie rozśmieszyło była to postawa Boruca w meczu z Irlandią
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
-Czy mogę prosić o rękę pana córki ?
-a co , nie masz swojej -zażartował ojciec - Mam, ale jest już zmęczona- odpowiedział poważnie kandydat |
|
~~ifg | |
![]() |
|
mnie to rozbilo :}
http://of19.(...)encarta/ |
|
|
~~ifg | |
![]() |
|
http://patrz.pl/filmy/co-gola-uczestniczki-teleturnieju-klamczuch
|
|
|
|
![]() |
|
Siedzi facet w barze i pije piwo, niby nic się niedzieje...spogląda w prawo a tam na końcu baru niezła laska. Facet patrzy i myśli "niezła laska"
![]() |
|
|
![]() |
|
Jedzie Andrzej Lepper limuzyną prowadzoną przez jego szofera. Przejeżdżają przez jakąś wiochę, gdy nagle z podwórka na drogę wybiega świnia. Kierowca nie zdążył zahamować i zwierzę zginęło pod kołami. Wtedy Lepper mówi do kierowcy: Idź do gospodarzy, powiedz im co się stało,wytłumacz się jakoś, a ja tu poczekam. No i kierowca poszedł. Nie ma go godzinę, półtorej, w końcu przychodzi, jest w świetnym nastroju, lekko pijany. -Coś ty tam tak długo robił? A on na to: - Ci gospodarze to naprawdę niesamowicie mili i wyrozumiali ludzie. Gdy tylko powiedziałem im co się stało, to gospodarz od razu wyciągną flaszkę, gospodyni specjalnie dla mnie przyrządziła pyszne jedzenie. Powiedzieli też że zawsze jestem u nich mile widziany. -To ciekawe, a co ty im powiedziałeś? -No, że jestem kierowcą Andrzeja Leppera i że zabiłem świnie.
|
|
|
![]() |
|
Jechał facet autostradą i zachciało mu się do ubikacji. Dojechał do najbliższej stacji benzynowej i udał się za potrzebą. Kiedy już siedział na muszli, usłyszał jak ktoś wchodzi do kabiny obok. Po chwili z tejże kabiny dobiegło go pytanie: - Cześć, co tam u ciebie słychać? Facet głupio się poczuł, na ogół nie rozmawiał z obcymi, i to jeszcze w takim miejscu. Ale niepewnie odpowiedział: - Nic, wszystko w porządku... - Słuchaj, a powiedz mi, co zamierzasz tutaj zrobić? - No, nie wiem...? - facet coraz bardziej czuł się skrępowany tą wymianą zdań. - A gdzie jedziesz? - Jadę do Gdańska, a potem wracam do Katowic... - odpowiada po raz kolejny zdziwiony facet. Wreszcie w kabinie obok: - Wiesz co, zadzwonię do ciebie później, bo jakiś idiota w kiblu obok odpowiada na wszystkie moje pytania!
|
|
|
![]() |
|
Rozmowa dwóch facetów o przejęzyczeniach.
Ja - mowi pierwszy - ostatnio przejęzyczyłem sie na imprezie i zamiast powiedziec "czy moge prosić Panią do Twista " powiedziałem "czy mogę prosić Panią o biusta ?". A ja - mówi drugi - siedziałem ostatnio z żoną przy śniadaniu. Jedliśmy jajka na miękko i zamiast powiedzieć "kochanie czy możesz mi podać sól?" przejęzyczyłem sie i powiedziałem -"ty kur...wo zmarnowałaś mi 20 lat życia"! |
|
Dołączył: 14 Cze 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Do pociągu biegły dwie baby młoda i stara. Młoda leciała jak strzała a stara szczała jak leciała.
Heruur; SG-1, SG Atlantis, SG Univerese, Hatak Group, Orion-Tokra. |
|
|
![]() |
|
Kawałek wszech czasów!!!
![]() A to z innej beczki ![]() |
|
|
![]() |
|
hahaha nieźle goście grają
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Hah ostatnio co mnie rozśmieszyło była to postawa Boruca w meczu z Irlandią przychodzi Boruc do Totolotka i mówi chcial bym coś puścić
![]() ![]() |
|
~~ifg | |
![]() |
|
http://i39.tinypic.com/15hfpzr.jpg
|
|
|