Dołączył: 17 Sie 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 8 Maja 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 13 Maja 2009r. Skąd: z resortu Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Ataki rasistowskie są częścią życia w wielkim mieście. |
|
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() *Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów* /Stanisław Lem |
|
Dołączył: 24 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Kogo lub co czarnego możemy kupić za 14 800 ??? Bogato wyposażony !!!! ![]() http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=120872\ Homo sum, Humani nihil a me alienum puto. [Człowiekiem jestem i nic, co ludzkie, nie jest mi obce.] |
|
|
![]() |
|
Pewna kobieta kupiła sobie w aptece podpaski.
Chwilę po wyjściu zauważyła jednak, że opakowanie jest podobne lecz rodzaj nie zgadza się z tymi, które zawsze stosuje. Wraca do apteki i pyta... - Czy może mi pan wymienić? Młody farmaceuta zaczerwieniony po uszy odpowiada... - Pani wybaczy, ale nigdy tego jeszcze nie robiłem! |
|
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
- Ubieraj się, Jasiu!
- Dlaczego? - Idziesz do babci. - Mamo, ja nie chcę do babci. Tam jest strasznie nudno! - Nie pyskuj i ubieraj się! Zostaniesz tam tylko do szesnastej. - Ale co ja mam robić cztery godziny na cmentarzu?! Dlaczego kobiety żyją dłużej od mężczyzn? Bóg w ten sposób rekompensuje im czas stracony na parkowaniu Moja żona jest trochę podobna do Pinokia. Za każdym razem gdy mnie okłamuje, jej nos puchnie. Córka do matki: - Mamo! Mówią, że jestem nienormalna! - Kto tak mówi? - Muchy. iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
Dołączył: 29 Lip 2009r. Skąd: PiSlamabad Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
http://www.wykop.pl/link/995329/michael-telo-tlumaczenie-ai-se-eu-te-pego-koza-z-nosa/
//moderowano - żeby dodać link to wpisz - [Xurl]tu adres[X/url] - oczywiscie w nawiasie ma być bez tego X samo url i gotowe - anulka |
|
|
![]() |
|
![]() "Jednym z podstawowych zadań programowych jakie sobie stawiam za cel w kadencji 2014-2018 jest obniżenie kosztów życia mieszkańców Stalowej Woli" Lucjusz Nadbereżny |
|
|
![]() |
|
[cytat]http://www.wykop.pl/link/995329/michael-telo-tlumaczenie-ai-se-eu-te-pego-koza-z-nosa/
A to znasz??? |
|
|
![]() |
|
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
![]() |
|
Anulka.
Staraj się jak najwięcej i jak najszybciej zamieścić"fotek" na tym forum. ![]() Zbieraj kasę na paczki które będzie Tobie wysyłała rodzina. Przeczytaj art.12 ust.2 A.C.T.A.a zrozumiesz,że jakakolwiek cenzura to pikuś,Pan Pikuś ,przy tym,co będzie po ratyfikacji tego goovna. ![]() Treść art.12 ust.2. Każda Strona przyznaje swoim organom sądowym prawo zastosowania środków tymczasowych bez wysłuchania drugiej strony, w stosownych przypadkach, w szczególności, gdy jakakolwiek zwłoka może spowodować dla posiadacza praw szkodę nie do naprawienia lub gdy istnieje możliwe do wykazania niebezpieczeństwo, że dowody zostaną zniszczone. W przypadku postępowania prowadzonego bez wysłuchania drugiej strony, każda Strona przyznaje swoim organom sądowym prawo do podejmowania natychmiastowego działania w odpowiedzi na wniosek o zastosowanie środków tymczasowych i do podejmowania decyzji bez zbytniej zwłoki. ![]() ![]() ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
![]() socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Zwyczaj puszczania kobiet jako pierwszych przez drzwi,sięga czasów prehistorycznych.
Tak się sprawdzało czy w jakini nie ma nieddźwiedzi. ![]() ------------------------------------------------------------------ Czy wiedzieliście,źe... ![]() Ludzkie ciało może wytrzymać do 45 jednostek w skali bólu. Przy porodzie kobieta odczuwa 57 jednostek w skali bólu. Można to porównać do łamania 20 kości w tym samym czasie! ![]() Kochajcie swoje mamy,najpiękniejsze osoby na tym świecie ,które tyle cierpiały abyście przyszli na świat. ![]() Kopniak w jaja to ponad 9.000 jednostek w skali bólu. ![]() Porównywalny do rodzenia 160 dzieci i łamania 3200 kości jednocześnie! ![]() Kochajcie swoich ojców,albowiem dobrze się spisali chroniąc swoje klejnoty,abyście mogli przyjść na świat! ![]() ---------------------------------------------------------------- http://wikar(...)db64.jpg ...Zbyszek H. ![]() ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 1 Gru 2010r. Skąd: St.Wola oś.Centralne Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
MYŚL! |
|
|
![]() |
|
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
![]() |
|
Rok 2015.Do Polski przybywa Benedykt XVI.
Z tej okazji Premier Donald Tusk wygłasza przemówienie w jego obecności. Wychwala swoje dokonania.Mówi,że dzięki niemu osobiście(i tylko), w kraju ludziom żyje się bezpieczniej,dostatniej i ogólnie jest cudownie. Po zakończeniu tłumaczenia Benedykt XVI uśmiechnął się,pokiwał głową,po czym pokazał 6 palców. Zakłopotany Tusk zapytał się siedzącego obok kardynała ,co znaczy te 6 palców.Na to tamtem odpowiedział,że chodzi o szóste przykazanie Dekalogu. Donald zdziwiony przecież to przykazanie mówi"nie cudzołóż".Co to ma do mojej mowy? Kardynał-A co Papież miał ci powiedzieć"nie pier@ol"? ![]() ------------ Do Pana Boga przychodzi św.Piotr z prośbą o pomoc dla Polski. Panie-ten kraj miał ostatnio kilka powodzi,suszę,rządy PiS,katastrofy lotnicze a teraz ta ostra zima... Stwórca odpowiedział-Nic z tego.Polska zasługuje na więcej. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
mega hardcore
![]() |
|
|
![]() |
|
|