Dołączył: 13 Cze 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
podajcie dokładny adres
![]() |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
to jest na Wojska Polskiego [na Młodyniu], jak się jedzie do Rozwadowa główną ulicą to mijamy cerrrfour-a, a pozniej troszke dalej mijamy po drugiej stronie frac i obok tego frac-u jest właśnie ten nowo powstały dyskont odzieżowy..
![]() |
|
|
![]() |
|
Byłam wczoraj w tym sklepie ale nie wiedzialam ze czynny jest tylko do 17 wiec miałam tylko około 20 minut na rozglądniecie się po sklepie, fajny dosc duzy, duzo ciuchów i tani
![]() tylko strasznieeeee duzo ludzi i jak się wchodzi odrazu "wali" potem, wiec współczucia dla tych dziewczyn co tam pracuja ;] ogolnie fajnie tylko skęćcie ogrzewanie ![]() |
|
Dołączył: 27 Lis 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dokładnie kanaaa szczerze mówiąc kiedyś dla mnie też bo była w pewnym sensie hańba, ale teraz wiem, że to jest o wiele lepsze niż niektóre butiki w City park'u. Nie masz wszystkiego tego co inni i odróżniasz sie od innych i to jest w takich sklepach fajne. Fakt trzeba się troszke poświecic i stracić trochę nerwów, bo niektórzy ludzie są naprawdę nie mili i zawistni no ale opłaca się i to bardzo. Lepiej kupić sobie fajną bluzke i to firmową po 3-4 zł niż wydać 50.. Nie dość ze zaoszczędzisz to cieszysz się z tego, że masz tylko ty taką.
A co do ogrzewania to fakt, jest tam gorącoi niektóre babcie powinny używać antyperspirantów, no ale cuż ludzie są różni, nam na starość też może się zdarzyć takie coś ![]() Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
![]() |
|
CYTAT A co do ogrzewania to fakt, jest tam gorącoi niektóre babcie powinny używać antyperspirantów, no ale cuż ludzie są różni, nam na starość też może się zdarzyć takie coś ![]() Nie miałam na myśli biednych babć ![]() ![]() a dlaczego to wstyd tam kupować ? Oczywiscie są tez rzeczy które nie nadają się do niczego, ale jak ktoś chce i m chęci to znajdzie coś fajnego i ciekawego dla siebie ![]() ja kupilam np. kombinezonik na zimę dla dziewczynki z metką za 13 zł !! a w normalnym sklepie musialabym wydać o wiele wiele więcej ... najwidoczniej kutak nieźle zarabia i może pozwolić sobie na ubieranie się w ciuchy ze stalowowolskich "galeriach handlowych" :-> |
|
|
![]() |
|
no ja tez czułam, no ale cóż..pomyślcie co tam się będzie działo w lato? hellooo? hehehehe szooook!
|
|
|
![]() |
|
a o co chodzi z tym konkursem kiedy rozstrzygnięcie??
|
|
Dołączył: 3 Gru 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dziwię się trochę wam, że kupujecie te szmaty w które pierdział niemiec, może angol albo jakiś głupi duńczyk. Można udawać, że to wyprane i czyste, ale żeby od razu wkładać to na swoje dzieci? Skarby nie przesadzacie?
Osobiście to jakbym nie miał kasy na ciuchy to poszedłbym na rynek w sobotę i zakupił tanio coś od naszych albo od bułgarów - przynajmniej nowe i nie złachane. Ludzie więcej godności :-) A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
![]() |
|
Ale nikt nie udaje, jak widzę zmechacone brudne stare i zniszone to wiadomo ze takich rzeczy sie nie bierze, ale czesto mozna kupić nawet w takim sklepie ciuch z metką ... rzeczywiscie na rynku tez mają tanio, ale potem cała Stalowa chodzi w identycznych spodniach ...
|
|
Dołączył: 27 Lis 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Tak kupisz u polaków to samo co u bułgarów tylko 2 razy droższe, a u bułgarów kupisz bluzke, włożysz w pralke i albo sie rozejdzie w praniu, albo sie skurczy... Nie raz mi tak saka poszla w błoto.
Niestety, przyszłość nigdy nie przychodzi - zawsze jest teraźniejszość. |
|
|
![]() |
|
ja kupiłam bluzkę u czarnuchów, niby taka fajna, a po 5 praniach cala zmechacona hahahaha dziadostwo i dlatego wolę kupić na ciuchach, przynajmniej wiem, że jeśli chodzi o zagraniczne ciuchy są dobre jakościowo ;]
|
|
|
![]() |
|
to jak drogo, czy nie w nim jest???
|
|
|
![]() |
|
nieee jest drogo ;]
|
|
Dołączył: 25 Cze 2007r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
a widzieliście co sie dzieje w tym megamarkecie odzieżowym na poniatowskiego ? tam gdzie europejska, masakra, ludu tyle że szok !! ale za to bardzo tanio i nawet spoko ciuchy
![]() upolowałem nowe buty lacoste , kilka markowych świetnych polówek od ralpha laurena i d&g , noi zajefajną wiatrówke z diesla ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
to ide dzis tam hehehehe
|
|
Dołączył: 11 Lip 2009r. Skąd: sTALOWA wOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
no ok rozumiem
ceny niskie pelne reklamowki itepe a jak jest z jakascia rzeczonych szmatek ?? bo ja jestem za bieda na tanioche ![]() aha !! nie doczytalam to rzeczy uzywane ?? Jesli wiesz wszystko to znaczy ,ze zostales zle poinformowany |
|
|
![]() |
|
tak to rzeczy używane,ale mozna znaleźć w całkiem dobrym stanie i markowe ciuchy,za grosze
![]() pielęgnuj to co w Tobie ganią- to właśnie Ty |
|
Dołączył: 27 Gru 2006r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT hehe tak też myślalam że ludzi będzie full więc odłozylam sobie wizyte na inny raz ;-) To jest siec dyskontów, w Rzeszowie są 3 lub 4 takie sklepy, zawsze jak jestem w rzeszowie to zaglądam do wszystkich i wracam z pełną reklamówką ![]() wiec jesli ciuchy beda takie jak w rzeszowie to naprawde fajne ciuchy za małą kasę ![]() Mogła byś podać adresy tych dyskontów w Rzeszowie? Take Up The Sword Of Justice |
|
|
![]() |
|
CYTAT Mogła byś podać adresy tych dyskontów w Rzeszowie? Te dyskonty są na ulicy: Kopernika 1 (największy) Piłsudskiego 6 (jedzie sie prosto od Pomnika przed mostem) i Okrzei 5 - mniejsze sklepy ![]() wszystkie są w sumie niedaleko siebie ![]() |
|
Dołączył: 13 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Moim zdaniem lepszy jest dyskont ;P kolo europejskiej.przynajmneij nie smierdzi nie ma duchoty i nie ma przede wszystkim tlumu ryjacych sie babek
![]() |
|
|
![]() |
|
ja lubie chodzić jeszcze na ciuchy do amelii na Jana Pawła ... a ludzi to wszędzie jest dużo
![]() |
|
|
![]() |
|
//moderowano - nie piszemy z caps lockiem !!! - anulka
|
|
|
![]() |
|
to taka, stara handlara, łazi po wszystkich ciucholandach, wyrywa ludziom szmaty z rąk a potem sprzedaje, najlepiej od niej nic nie kupować
|
|