Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jak w temacie.
Najlepiej ze Stalowej badz Tarnobrzega w strone Amsterdamu, Lelystad. Szukam szukam i nic nie ma w strone Holandii i z Holandii do Stalowej badz przez Stalowa... Moze to byc tez pomysl na biznes ![]() Jezeli ktos ma namiar na przewoznika ktory kursuje Stw-Tbg w strone Amsterdamu badz prowincji Flevoland w Holandii prosze o odpowiedz na forum. To sie w pale nie miesci zeby nikt nie kursowal na takiej trasie.... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
![]() |
|
http://www.autobusy.pl/voyager_combo.php?OpenAgent=&IDAKW=AUTOBPL0KK&osob=1&isPowrot=&submit=dalej+%C2%BB&KrajW=PL&KrajD=DE tutaj może coś znajdziesz..
![]() |
|
|
![]() |
|
ja niegdys jezdzilam busami do Holandii,a konkretnie to byli przewoznicy z Krasnika wiec nie bylo problemu z przyjazdem do Stalowej.
|
|
|
![]() |
|
www.krystianzurawski.webon.pl
|
|
|
![]() |
|
3 przewoznikow jezdzi regularnie na tej trasie mozesz sprawdzic rozklady i ceny w wyszukiwarce
http://www.bpgul(...)owe.html |
|
Dołączył: 1 Maja 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
teraz jest mnóstwo firm oferujących usługi transportowe za zachodnią granicę, więc dziwie się że masz z tym kłopoty.
NON SERVIAM |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Żuber
![]() ![]() Zazwyczaj znajduje przewoznika z mojej miejscowosci Zeewolde ale rzadko ktory leci w strone Tarnobrzega - Stalowki. Na podkarpacie to jedynie Rzeszów a i to nie zawsze... Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|